Тільки слабкий чоловік буде вимагати любові, але він боїться відповісти на неї з взаємністю.

Письмен Павло Гудсон розповідає про те, як «заморожувати» чоловіків, які живуть з дружиною

Ми часто чуємо, що перша любов завжди має поганий закінчення, і навіть мій початок не був найкрасивішим. Ви запитаєте, що саме було неправильно? Ну, щоб почати з, я чаю її близько року. Так, він був запущений ... інакше і не можна сказати.

Я впала в любов, але вона не оцінила, і як вона виявилася, щоб Але до свого глибокого життєрадісіння я не просто віддаю.

Я був уроджений і не помітив мій поразок, особливо коли це було відчуття, що я відчув вперше в моєму житті. Я відчув, як я нарешті знайшов мій чоловік.

І після такого емоційного року для мене зламав її стійкість. Моя наполегливість доведе її до того, що я подбаю про неї, щоб ніхто не міг.

Проблемою було те, що після того, як я отримав свою любов, зробив її відкрити і вірити мене, я не хотів її.

Я думав, що я любив її, і шукаю назад, я напевно зробив, але я не можу зробити її відчувати себе коханим. Я не відчув ці дивовижні емоції.

Я був молодий. Я був міцним, недосвідчений і наївний. Здавалося б, Я думав, що це щось чисто і ідеально. Понад 10 років я зрозумів, що я був так далеко від правди.

Я кохаю цю жінку з усім серцем і боявся визнати її собі, я був занадто слабкий для неї. Я не можу дати їй любов.

Звичайно, я не думаю, що лексика цензури, щоб описати мене в цей період, але давайте дотриматися до терміна «мочити». й

1,1 км Тільки слабкий чоловік може змусити жінку закохатися з ним, а потім руйнувати все.
Не легко зробити жінку, особливо коли вона робить все, що вона може бути впевненою.

Жінка, як чоловік, може любити, якщо вона хоче. Але якщо вам потрібно зробити її падіння в любові з вами, то вам доведеться поставити величезні зусилля в неї.

Це правда, що чоловіки приваблюють до того, що вони не можуть отримувати, чоловіки приваблюють жінок, які відмовляються від них. Вони стають обсесованими з такими жінками.

Чому чоловіки іноді кладуть так багато зусиль, створюють стільки спогадів, скільки пристрасть, а потім назад? Відповідь – слабкість.

2,2 км Тільки слабкий чоловік може змусити себе любити жінку, а потім переконувати себе, що він не любить її більше.
Людина розуму насправді неймовірно складний. Ми все одно не розуміємо.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Цей приклад є те, що коли ви падають в любов з кимось, ви зможете направляти процесом. Це все.

Звісно, фраза «все» звучить просто, і мозок здається всім нам просто шматочок сірої матерії.

Саме тому багато хто з нас повинні пройти через фазу «поколювання». Ми впевнені, що це означає, щоб любити когось.

Якщо ви закохані, то в любові - ви можете зупинитися в такому стані любові, щоб залишитися в цій реальності.

Якщо ви знаєте практично все, що потрібно знати про людину і все ще їх любити, то ви можете любити їх назавжди.

Але, ймовірно, не станеться. Ви занадто слабкі, щоб дотримуватися вашої реальності, щоб захистити ваш розум від знищення краси, яку ви створили для себе.

3. У Тільки слабкий чоловік може закохатися в любові з жінкою, а потім розбити її серце.
Для того, щоб мати любов, потрібно довіряти. Не можна любити без неї, хоча б тому ми повинні. Ми повинні любити нашу жінку таким чином, щоб не пошкодити її будь-яким чином.

Ми повинні любити її без брехні, зраді і її зламаного серця.

Щоб любов - коливатися між людиною, ви завжди були і кращим істотою, ви можете стати.

Ви не знаєте, де ви закінчите і де він починається. Ви подбаєте більше про її безпеку і щастя, ніж ви піклуєтеся про себе.

Проблема полягає в тому, що коли ви розбиваєте серце жінки, яку ви любите, не розуміючи її, ви порушуєте себе.

Якщо ви не захочете, ви не можете відходити від себе.

4. У Тільки слабкий чоловік любить себе, дуже любить себе, а потім відмовитися від неї.
Коли ви любите жінку, ви заперечуєте себе до неї. Я розумію це не те, що ви відчуваєте, але це тільки тому, що ви занадто самоцентровані, щоб реалізувати його.

Ви не повинні бути сором'язливими з нього, але ви обов'язково повинні дізнатися його.

Ви ніколи не знайдете щастя, якщо ви завжди одні, і ви завжди будете самостійні, якщо ви не навчитеся любити когось по-різному, ніж ви любите себе.

Як це? Не дайте на себе. Ніколи не дайте вам життя. Нехай ваші слабкості і вразливості долають вас і вибирають курс вашого життя.

Люблю жінку ніколи не відродити її. Якщо ви віддаєте жінці, що ви любите більше життя, ви втратите себе. Я можу сказати вам, що з впевненістю.

5. Умань Тільки слабкий чоловік може створити можливість життя і нехай він ковзає.
Ви зуміли зробити свою любов. Це тільки чверть бою, але привітання, і найважча частина стоїть попереду.

Ви створили безліч можливостей для себе. У вас є хтось, з яким можна тримати руки і піти довгий шлях. Ви зробили щось, що багато людей не роблять.

Єдине питання, яке залишається, чи ви достатньо, щоб зберегти все це, щоб дати всім іншим людям.

Павло Гудсон