ESTY MUSHCHIN, З КОТОРОМ ♪ Я не можу вірити ♪

Письма Вікторія Рейхер на чоловіків з яким ви хочете бути жінкою і навпаки

Є люди, які хочуть бути жінкою. Опитливо м'яко нахиліть голову, прокинувшись через ваші вії, потріть голову з розумінням погляду, послухайте натхненні виступи, пожовтивши напівсмікою стилю «ми з тієї ж крові». Я хочу відвертості – але не на всіх темах, але тільки на тих, хто не приймається, інші теми з ними не важливі. Я хочу, щоб на плечі, і я хочу, щоб дізнатися, що все це неспроможність з книг для підлітків не зовсім неспроможна. Ну, не збивайте "кут", звичайно, і взагалі без вразливості, але якось. Щоб запалити у школярів і здивувати в співрозмовнику, тому що вона красива, адже гра. У мене є мій мішок, звичайно. Я, безумовно, на мій шлях. Я ніколи не в змозі зробити свій власний чай. Я попіл, бризка, confuse, горять, розтягувати, падати, розрізати, заражати і вмирати. Дякую. Так, сейф. Так, розмішати. Я, витриманий. І дайте їм випрямити свої плечі і покласти на їх плечі: він підходить їм. Не всі, тільки вони. З рештою вона виглядає смішно і пологів, неприпустимо і практично непристойно, але тільки приступним, після усього. І з цим можна: принаймні за те, що тільки вони мають цей ніжний, слабкий, нестерпний, м'який, теплий отвір на шиї трохи до плеча, в якому можна закопувати з вдячним втомлений ніс.

Є люди, які хочуть бути чоловіком. один, товариш, брат. Хто є колегою і однодумцем, з якою відносини один раз і для всіх визначених, є теплими і зрозумілими, і які ніколи не потрібно з'ясувати. смішний. Немає нічого, щоб дізнатися з ними, все уточнюється з ними заздалегідь, один раз і назавжди, і не вимагає підтвердження. Дискусійна справа на роботі, дивитися футбол, змінити громадськість, не думають кинути вічно жіночу стеккію «повернути», вимити в ванну, поспілкуватися один одному в жорстокому аргументі, забути на тижні і запам'ятати раптово, зробіть друзів в домашніх умовах, спокійно скаржаться на один одного на господинях і дружинах, ляпас на плечі, говорити про все, без поспішання, і не думають – і що, власне. Для того, щоб бути на рівній нозі, без тадолів і підлеглих, бути близькими без пристрасті і пристрасті, бути доречними, щоб мати деякі загальні друзі, але ніколи не розділити жінок, не розділити все на всіх. Щоб бути простим, як бренд острова Малібу, на якому є тільки зображення - на білому фоні, чорний лист М.

Жінки, які хочуть бути чоловіком. Нанос на руки, утримуємо парасольку над тонкою шкірою, дихаючи райдужні вени на ніжній шиї, захоплення, захоплення. Пальці інсульту, навіть психічно, де люди не слухаються, і сплітають на потенції. Стирання, краба. Тексти пісень, а це означає: Дозволяти квіти тому, що це нормально дати квіти тим, хто хоче дати їм. Залийте, лікуйте, живіть навіть: так тонкі. Або так блідий. Або не худий або блідий, але є щось про неї, що вимагає фрази "погана моя дівчина". Людина, яка знає, як сказати «погана дівчина» з правим тоном, царем і Богом. Це єдина фраза, яка повинна бути серйозно навчена тим, хто збирається любити жінок, які ви хочете бути чоловіком.

Жінки, які хочуть бути жінкою. Майже дитина. Для приходу, щоб пасти, навіть до ніг, до ніг, до своїх рук, до очей, вимагати, отримувати, знову вимагати, отримувати ще раз, або не отримувати, але це не важливо, і нехай йому годувати і подавати, але виглядає не як голодний собака, але як і мій мама виглядав на старій кухні. Скажіть все і дозвольте йому реагувати, або скаже нічого, і дозвольте йому вгадати. Не в ім'я гри, але тому що джинси були рвані і нехай його пришивають. Порадуйте, що ви читаєте неправильно, і терміново збираєте для іншої книги, і отримайте її, і відправте його, щоб подивитися, і падають без очікування.

Ви будете говорити, що це не про ґендер, і ви маєте право.

Ви покажете мені, що в будь-якій людині може бути поєднання всіх цих рис в різних пропорціях, і ви маєте право.

Вам не потрібно сказати мені, що немає такого, як одне скло і два, що різні люди мають різне сприйняття і що все багатогранно. Ти будеш знову.

Ви збираєтеся сказати мені, що все це було б пояснити неправильно, і це не точка. Я.

Але є люди, які хочуть бути жінкою.

Жінки, які хочуть бути чоловіком.

Вікторія Рейхер, «Joshkin House»