Як змінити обставини

Це чудовий спосіб знайти проблеми в житті. Вибір нашого

Один день дочка, молода жінка, прийшов до батька і сказав сумно:

Дад, я так втомився від усього, маю постійні труднощі на роботі і в моєму особистому житті, я просто не маю сил. Як боротися з цим?

Отець каже:

до Покажіть мені.

Він покладає 3 горщики води на плиті і приносить моркву, яйце і каву. Занурення кожного інгредієнта в окремій сковороді. Після декількох хвилин вона відключає плиту і просить її дочку:

до Що сталося з ними?

- Ну морква і яйце кип'ятять і каву розчиняють, дівчина відповідей.

до Це правда, говорить батько, але якщо ми подивимося більш глибоким, то виходить, що морква, яка була важкою, після кипіння вода стала м'яким і незрівняним. Яйця, яка використовується для крихки і рідини, стала твердою. Зовні вони залишилися однаковими, але внутрішньо змінені під впливом того ж хостового середовища - окропом. Те ж саме відбувається з людьми – міцні поза тими людьми можуть стати нещасливими і слабкими, де крихкі і ніжні тільки загартовані і зміцнюються.

до Що про каву? вона запитала.

до Ох, кава - найцікавіше. Він повністю розчиняється в агресивному середовищі і змінив його - перетворили окропу в чудовий ароматний напій. Чи не можуть бути змінені обставини – вони самі змінюють і перетворюють їх в щось нове, скориставшись ситуацією. Хто ставить у складну ситуацію – кожен вибір.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное