WASHINGTON З ДИРТ

Всі ваші хвороби, нещасні випадки, які трапляються з вами, ваш бідний здоров'я, ваш гнів і незадоволення життям є результатом інформаційних отруй і забруднюючих речовин, які проникли в голову.

Ти хворий. Чому? З дня до того, хто звинуватив тебе. Ви зашпакували і отримали бампу. Чому? Через годину до цього хтось критикував тебе. Ви відчуєте себе дуже втомленими і не готові жити через одного з членів сім'ї постійно болить вас. Якщо хтось сказав, що ви не могли нічого робити. Ви слабкі. Ви підкорили. Ваша душа під окупацією.

Всі перераховані вище події є результатом психологічних отрут. Отруює імунітет та інші захисти. На жаль, ви не можете зупинити людей з критики, але ви можете відмовитися від прослуховування критики. На рівні думки. Це не означає, що перший раз, коли ви спробуєте критикувати ваші дії, ви повинні відштовхуватися, відшукати! Я не хочу знати нічого! - а потім весь день прогулянку навколо і ментально сниться: "Чи не завадили, подарували мені крити!" Він сказав, що я був одним. Я доведе його до нього. Що б ви прийняли критик будь-яким чином. Не варто приймати його, тобто не думають про це. Те ж саме стосується інших забруднюючих речовин. Як тільки він починає імплантувати в голові, необхідно застібати двері перед нісом. Для цього потрібно мати дві навички: перша полягає в тому, щоб розпізнати забруднювальну речовину, друга полягає в тому, щоб запобігти її виходу з голови. Навіть якщо ви не залишитеся з відступом або страхом, іноді достатньо знати, що це отрута в голові і що ви несете відповідальність за свою присутність, а не когось іншого.

Блокування способу для забруднюючих речовин є набагато складніше, ніж розпізнавати їх. Щоб зробити це, ваша голова повинна бути встановлена – головний блок: «Я неприємний, тому мені не потрібно цього!» і два додаткові блоки: «Ліх!» і «Зима!» Принаймні один з блокаційних засобів повинен виникати як умовний рефлекс до відповідних повідомлень інших. Слід пам'ятати, що це головного мозку блокує, не кажучи вже про те, що потрібно говорити голосно. Ви можете відповісти на те, що потрібне етикет, але ваша душа повинна залишатися чистою через «двері» застібки часу:
Я не щасливий, тому я не хочу цього!
Ліза! Незабутній!

Я не щаслива, тому не хочу цього!
Я не щаслива, тому не хочу цього!
Ви відлякуєтеся. (Не сумнівайтесь!)
Негативне прогнозування - брехня!
Ви опускаєте свою самооцінку - Я неприємний, тому не потрібно цього!
Ви відключені - Я неприємний, тому не потрібно цього!
Ви відключені - Я неприємний, тому не потрібно цього!
Не цікаво!

Запуск цієї програми в мозку, нехай це працює, нехай відхиляється від отруйної інформації! Крім того, завжди оцінювати людей, які не за критерієм: «Ді, хто хоче мене боляче?», але за критерієм: «Чи не почуваюся про своїх слів і дій?» ?

Для того, щоб захистити себе ще більш надійно від сміття, бажано будувати життя за принципом дзеркала. Це дозволить створити подвійний бар'єр для отруй, щоб ввести голову. Поінформованість однієї речі тільки: «Я не зроблю це для людей!» дає повну право відмовити від таких «послуг» інших. Звичайно, потрібно сказати це в надзвичайно рідкісних випадках, але ще іноді варто сказати: «Я ніколи не критикую всіх, і я не повинен бути критично! й
Ви можете навчити людину, але тільки в відповідних ситуаціях і тільки створити позитивну програму для нього. Ви завжди повинні навчити людину без введення отруй в голову.

Правила використання для відображення всіх забруднюючих речовин, які мають намір ввести душу:

Не критикуйте, не слухайте критики.
Не соромлюся свого розуму – не відчуйте.
Відсутність, відсутність правопорушення.
Дати іншим (і самому) прогнозує тільки позитивний, і якщо потрібно попередити, то зробіть це повідомлення про конкретні факти, без емоцій. Наприклад, «Чи не ходять!» У вас є!
Не боятися, не боятися.
Не нижуйте свою самооцінку – не слухайте тих, хто намагається знизити свою самооцінку.
Не вказуйте своїх недоліків іншим – не звертайте увагу, якщо вони вказують на вашу мову.
Не будувати руйнівні програми для інших – не дозволяйте їх будувати самостійно.
Якщо ми вважаємо, що частинка «не» сприймається підсвідомим розумом, інші формулювання Правил дзеркала для лікування людей виглядають так:

Затвердження!
Підтримайте чужі мотиви, щоб зробити погані речі!
Подбайте про чужу психіку!
Давайте зробимо позитивний прогноз або скажемо, «Ви будете тонкими!»
Згорнути!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Покажіть інші свої віртуї!
Якщо ви можете, покладіть позитивні програми на підсвідомих, зберігаючи два умови:
(а) програми повинні бути позитивними з точки зору, не з вашого;
(b) програми не повинні містити зло до третьої сторони.
Якщо ви хочете вказувати когось з їх неправильної поведінки і зробити їх різними (як вам подобається), пам'ятайте, що така ж думка завжди може бути виражена як негативна заява або позитивна. Визначте його позитивно.

Для того, щоб навчити щось інше.
Для того, щоб зробити щось інше.

Ви можете керувати різними способу життя. Ви можете бути збитими і бити інших, думаючи, що це неможливо інакше. У цьому випадку завжди існує ризик серйозних травм. Ви можете потурбувати інших і себе по відношенню, подбати про себе і інших, розуміння того, що кожна людина є людиною з гідністю. Це відноситься не тільки до фізичного, але і до психологічної сторони життя, ще і так. У цьому столітті ми досить не вразили один одного фізично, але психологічно це буває скрізь, це менш помітно, але це не менш болючим. На жаль, наші середньовічні спраги для виконання не пішли, це просто не прийнято продемонструвати його зараз, це модно виглядає добре. Крім того, набагато простіше привезти людину до самогубства психологічними бджілами, ніж фізичними особами - є багато доказів для цього! Правда про травми. Курка в животі легше вилікувати, ніж виразка шлунка, викликана травмою, тому що в другому випадку важче виявити і видалити основний деструктивний агент, який може діяти в голові людини протягом тривалого часу і побудувати згубну програму там. І ця програма просто не вилікується препаратами.

Не вдарив іншим і кладемо захисну оболонку на душу від ударів інших! Нехай вони відрізають своїх кулак, але нічого не порушить ваше життя!

Витяг з книги Юлії Юмм
«Шлях зловживань»