ЖЕНЩИНА В ДЕКРЕТЕ: ПЛОХИЕ НОВОСТИ ДЛЯ МУЖЧИН

Сімейний психолог Павел Зигмантович допоможе приховати погляд на Указ як складний тест, набагато складніше, ніж робота.

Багато проблем у житті людей викликані головою. На голові живуть дивні ідеї, які при псуванні життя людей. Такі представництва повинні бути вибиті з одного розуму усіма можливими засобами, крім того, можливо, шляхом ампутації.

Наприклад, деякі чоловіки мають цікава ідея в своїй голові – якщо жінка сидить з дітьми в домашніх умовах, то відпочиє і відпочиє цілодобово.

У цей чоловік очікує, що його дружина познайомиться з роботи щасливими і нескінченно відпочиваючими, свіжими, життєрадісними, десь навіть втомилися відпочивати. Зустрінемося, звичайно, ідеальною вечерею і миттям ніг, за давньогрецькою традицією. Все правильно, я отримав трохи гарячих про ніжки, але інакше, ні.

І чоловік може бути зрозумілий десь. На роботі, витрачає більшість грошей від цього подушку не на себе особисто, а на дружину і дітей, і вважає, що він заслуговує на доброту від дружини. Ось цитата: «Що важко?» Я прийшов додому, щоб зустріти мене, як я повинен!

І так як жінка не знає вище, людина в трагедії і настій. Виїзд з якого може бути дуже легко: «Я не люблю мене, вона не оцінить мене, немає любові в цьому будинку!» Ну, потім - коханка, розлучення, труднощі в спілкуванні з дітьми і так далі, так далі, так далі.

Все це можна уникнути, якщо ви подивитеся на світ суверно (або, в іншому випадку, покласти когнітивний бар'єр).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Назволяє, сидячи на декреті є складним тестом, набагато складніше, ніж робота.

Існує не менше чотирьох причин:

1,1 км Ви не контролюєте нічого.
Для щастя, дуже важливо контролювати своє життя (більше деталей тут). Контроль над власним життям (Я підкреслюю – над власним) безпосередньо впливає на здоров’я, щастя та життя. Що таке контроль? Виконувати свої рішення і слідувати їх.

Жінки на батьківщині залишають дуже кілька варіантів прийняття та виконання її рішень. Так вона приховує на обід, поки дитина спить, робити вправи на абс. І дитина ніколи не впав. Здається, що вони прогулялися і їсти, і дитина не спить, ходить щасливо.

Або тут — жінка вирішила подзвонити другу, поки дитина, що займається ракетами. Тільки від початку розмови, як, чубчик! груповуха! Що зламаний, дитяча кришка, нам потрібно зберегти.

Це в житті жінки на пологовому залишку багато разів більше, ніж людина на роботі, і це жахливо втомився.

2,2 км Ви не маєте результату.
На роботі - справа, спійманий злочинець, скручений кран, маршрут пропущений, а в домашніх умовах - нічого. Жінка змивила посуд - в півгодини знову накопичила гору в раковині. Подрібнити підлогу - знову діти розсипають молоком і змащують пластилін. Немає результату.

Більш того, часто жінка не може принести матерію до кінця. Я зняв пральню з машини, я не встигла декомпозицію - потрібно змінити діапер. Я не маю часу, щоб повернутися до прання, оскільки дитина просить їжі. Подача - дитина просить грати, як можна відмовитися? В результаті він кладе його нижню білизну в тазу, висихає як він може.

І коли немає результату, немає допамінової арматури. Простіше кажучи, тіло не отримує винагороди за свою роботу, а оперний кондиціонер, улюблений психологами не буває. Це, в свою чергу, зменшує мотивацію до цього. Але ви повинні зробити це будь-яким чином, незалежно від того, яка мотивація. Це депресування і може легко сприяти найбільш природній депресії.

3. У Дякую за роботу і нічого вдома.
Дуже добре, коли діти більше або менше дорослих і можуть здогадатися про себе, що мами потрібно подякувати. І якщо ні? Чудовість для людини - важливий момент армування (в тому числі допаміну, зазначений вище). Не спасибі, не мотивація робити все інше.

Особливо погано, якщо чоловік не усвідомлює, що жінка на батьківщині залишає б подякувати три рази більше, ніж зазвичай. Це додає до умов депресії.

4. У Тривалість роботи - понад дванадцять годин
Указ не просто грати з дітьми і тітами. Це також домашня робота - приготування їжі, там, миття, миття. Крім того, вона також встає в ніч, тому що чоловік отримує рано завтра і сон більш важливий для нього (і це, в сенсі, правда). Виявляється, що робочий день жінки на декреті набагато довше, ніж у чоловіка. Що я думаю, що це трохи несправедливості.

5. Умань Зменшений зв'язок і підтримка
Жінка на декреті трохи спілкується. Тільки здається, що вона має найширший коло друзів - однакові мами на майданчику. Насправді ситуація не так чітка. Жінки, що виходять на материнство, випадають з звичного кола зв'язку і, по-перше, протягом деякого часу адаптуються до цієї ситуації, і, по-друге, не завжди може знайти зв'язку, яке буде такою ж глибиною відкритості, як що було раніше. На жаль, товари на сайті не завжди дозволяють один одному відвертим бесідам.

Так виходить – комунікація, як багато, але якість його може бути плавним у порівнянні з тим, що це було (примітно, і збільшення – це також буває).

Що може людина робити з усім? Добре, є варіанти.

Знаючи, що декрет є твердим тестом. Дуже факт цього знання допомагає адекватно ставитися до всіх труднощів і труднощів цього періоду.
Зробіть життя простіше, щоб ваша дружина була якомога простіше. Так, чоловік хоче відпочити після роботи, і жінка також хоче відпочити. Для того, щоб мати тривалий робочий день, в якому кожен є якомога простіше. Це батьківство, дитина, тут - як це.
Пригадайте, що дружина особливо потребує подяки і підтримки, і дайте якомога простіше.
Регулярно подаруйте свою дружину «повчання» так, щоб вона могла зустрітися з друзями або навіть просто ходити поодинці в парку (наприклад, прогулянка, до речі, не найгірший спосіб збільшити площу управління у вашому житті – навіть прогулянка, хоча б годину на тиждень, але контроль!).
(для жінок) Нехай ваш чоловік читати це замітка. Звісно, він не погоджується негайно, але потім, коли він думає, що він надійне, він прийде на правильне рішення.
Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Павло Зигмантов,
сімейний психолог