TRAGICIA AND VODUSHIVER JIZNY KIANU ЖИТТЯ

У житті 50-річного Кеню був набагато більш трагічними подіями, ніж ми могли очікувати.

У 1999 р. відігравала основну роль у ударній художній кіно The Matrix, Keanu Reeves став відомим у всьому світі. Фільм дійсно став хітом — офісом коробки, окремо в театрах, склав 463 і півмільйона доларів. Чотири Оскари також говорять багато. «Матрикс» багато в чому стала історія щастя і успіху, а її закінчення надихає оптимізм, але життя актора, який відігравав основну роль в ньому, не так росій.

По суті, Кену, 50, мав більше трагічних подій, ніж ми очікуємо. Але незважаючи на всі перешкоди, які життя кладуть перед ним, він продовжував рухатися вперед. І це були вони, які в кінцевому підсумку допомогли йому стати чудовою людиною, яку ми бачимо на театральних екранах і за її межами.

Коли Кеню був лише три роки, його батьки розлучилися. І, хоча через деякий час після розлучення, вони продовжували спілкуватися, через часте переміщення з місця до місця, цей зв'язок незабаром прийшов до знешкодження. Кену мав змінити чотири високих шкіл, які, поєднані з вродженою дислексією, не робили його легше вчитися. В кінці він ніколи не отримав диплом, але завдяки потужності він все одно зумів подолати дислексію, і він став авід-букмекером.

У віці 23, він втратив найближчий друг River Phoenix, який загинув. Поцікавився фанатом на Reddit минулого року, Кену сказав: Рік Фенікс, «Це була прекрасна людина і актор». Я прошу його дуже багато. Я часто думаю про нього. й

У 1998 році Кеню зустрілися Дженніфер Симе. Вони полюбляють один одному У 1999 році Дженніфер став вагітним, а щаслива пара очікує дочку. На жаль, в результаті ранньої пологи восьмого місяця дитина народилася мертвою. Пара була буквально подрібнена цими трагедіями - можливо, вона з часом була викликана їх розривом. Через 18 місяців, Syme загинув в автомобільній аварії.

У 2006 році «Сорро може змінити форму, але це ніколи не закінчується». І це правда, що рано чи пізно ми повинні вчитися.

Але навіть після того, як всі ці втрати і трагедії, ревеги зберігалися. Він розірвав в пучку блокбустерських фільмів і став дуже багатим людиною, але його втрати повністю змінили його погляд на гроші. Його ім'я є незмінно знайденим серед донорів до благодійності, а в цьому відношенні Кену є одним з найбільш щедрих акторів у Голлівуді. Після успіху трилогії Матриця, Ревести віддали $80 млн від своїх $114 млн королівських до макіяжу та спеціальних ефектів, які працювали на фільмах. Він також погодився вирізати свої королівські зв'язки для "Добро" і "Погода Девіла", щоб дозволити зірки, такі як Gene Hackman і Al Pacino з'являються на оригінальному бюджеті.

Поговоріть багато про свою доброту. Реддіт користувача Kahi прокоментував:

«Одна родина друзів працює на плівкових наборах. Він не сконструював їх, він був постійним працівником. І, добре, він працював на на наборах для Матриця, і Кеню чув про свої сімейні проблеми, і допомогти, він дав йому 20 000 Різдво бонусу. І він був єдиним актором у всьому кіно, який зацікавився тим, хто був названий, хто був справді говорячи Привіт всім, і лікував техніків, як рівні, не підрахував себе над ними, тому що вони просто робили набори. Я ніколи не чув будь-якого дзвінка Кену, або коза, і судячи рахунки людей, які мають справу з ним, він, можливо, кращий людина у всьому Голлівуді.

У своїх інтерв’ю він не схожий на подолання життя. У 2006 році інтерв’ю з Привітом! Він сказав, що Гроші це останнє, що мене турбує. На що я вже заробив кілька століть. й

Незважаючи на те, що актор оцінюється до сотні мільйонів доларів, він все одно їде на метро. І він дуже гідно там.

Я вірю, що все це може бути підведена таким чином: дійсно міцна людина ніколи не дозволить собі розбитись будь-якою домішкою.