Молитва, що може змінити життя

Я хочу розповісти вам про молитву, яка може змінити своє життя.

Його дія дуже міцна, вона завжди працює. Результати будуть дивовижні. Після читання цієї молитви справжнє диво почне відбуватися в житті – чудові події, які важко уявити собі. Дистантні родичі можуть показати, хто хоче переписати частину своєї нерухомості на вас, може бути пропозиція для нової роботи з неймовірно високою зарплатою, або просто хтось вирішує дати вам подарунок, який змінить ваше життя. Молитва повинна прочитати вранці і ввечері. Прочитати місяць (хоча результат може статися найближчим часом). Я використовував це 3 рази в моєму житті (і всі 3 рази я отримав дивовижні результати). В останній момент, коли я був повністю відчайдушний, справили мені, що змінив курс мого життя для кращого. Реальні дива трапилися до мене, в якому навіть складно для звичайної людини, що живе його вимірюване життя, щоб вірити.

Ця молитва є з книги чарівна сила розуму Йозефа Мурфі.

Молитва, що чудотворно змінює життя
Подарунок Богу мої подарунки. Я насолоджуюся кожним днем. З мене є божественна гармонія, мир і велика кількість. Божественна любов приходить від мене, благословення всіх, хто надходить в навколишнє середовище. Божественна любов є загоєння мене зараз. Тексти пісень, а це означає: Я не злий, для Бога це з мене. Я завжди в оточенні святої хло Божественної любові і влади. Я підтверджую, відчую, знаю і вірю відповідально і позитивно, що заклинання Божественної любові і вірного керівництва, зацікавити і піклуватися про всіх членів сім'ї і тих, хто я люблю.

Я пробачаю всіх і щиро сяйво Божественної любові, миру і доброї волі всім людям, де вони можуть бути. У центрі миру, світ Божого. У цій тиші я відчуваю свою владу, керівництво і любов його Святої Президії. Я маю на увазі всі мої способи. Я чистий канал для божественної любові, правди і краси. Я відчую свою річку протікання миру через мене. Я знаю, що всі мої проблеми розчиняють у свідомості Бога. Шляхи Бога є моїми шляхами. Я кажу, куди я надішлю їх. Я радію, знаю, що я отримав відповідь на молитву. І це.

Прочитайте цю молитву з почуттям. І ви точно отримаєте дивовижні результати. Ця молитва є універсальною. Підходить для всіх і допоможе поліпшити життя.

Молитва за Дивовижне майбутнє
На наступний день молитви принесе вам багато дивовижних результатів:

«Я знаю, що я модель і створити власну долю. Моя віра в Бога мій долі, це означає, що мій незмінює віру в благо. Я живу в радісному очікуванні дива, тільки найкраще приходить до мене. Я знаю, що я збираю в майбутньому, бо всі мої думки є божественними думками і Бог присутній в них. Моя думка - насіння доброти, правди і краси. Я тепер скажу думки про любов, мир, радість, успіх і благополуччя в саду мого розуму. Це божественний сад, і він буде врожайний рясний урожай. Слава і краса Бога проявляється в моєму житті. Я щасливий і успішний. Дякую, Отець.

Молитва за життя
Повторіть наступні слова і це допоможе вам вирішити ваші проблеми:

«Я знаю, що тягати духовно зростає. Бог присутній в мій розум, тіло і робота. Божественні ідеї постійно веснуться в межах мене, доводячи мені здоров'я і багатство. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю себе, коли я відчуваю Бога, що це означає, що кожен атом мого істоти. Я знаю, що зараз Він надихає, підтримує і зміцнює мене. Моє тіло є ідеальною формою, наповненою енергією та міцністю.

Мій бізнес є божественною діяльністю і він добре працює і ефективно. Я відчуваю внутрішню цілісність в моєму тілі, розумі та мої справи. Я даю подяку Богу і я насолоджуюсь життям в достатку.

За 15 хвилин на тиждень.

«Я знаю, що Бог піклується про моє благополуччя. Тепер я керую життя благополуччя. У мене є все, що сприяє добробуту, прогресу і спокійності. Щодня я вирощую плоди Господнього в межах мене. Я спокійний, збалансований, щирий і спокійний. Я один з джерелом життя. Усі мої потреби зустрілися. Тепер я направляю всіх пустих суден до Бога. Все, що належить Хім, є шахтою.