Якщо жінка переходить на економіку, вона відключає жінку.

Неважливо, що ви економите – на косметичних процедурах або на власний одяг.

р.

Що таке самозбереження:
Жінка приходить в магазин або на ринок купує крупи для дітей, її чоловіка, собаки, батьків і чи немає грошей, що залишилися за себе або жінка вирішує зробити без того, що вона хоче купити.
Збереження на себе, коли ви не відчуваєте себе шкода за гроші для ваших дітей, але коли виникає питання про витрати грошей на себе, ви скажете самі: «Наступний час». Я зроблю це сьогодні. І отримати...
Збереження є коли жінка має шампунь, пельмені, одну щіпку, одна пара взуття за сезон, і дві пари нижньої білизни на зсув. Навіть якщо є щось інше, це все поганий, старий і з моди. Але діти модні.
Коли ви подивитеся на зимове взуття або нижню білизну і усвідомлюєте, що вам потрібно змінити його, але всередині ви приймаєте рішення, яке «не буде йти так, я все одно схожий» і так далі.
Ми йдемо про збереження, коли затяжки пришивають, або гірше, зношені з «вужками», коли нижня білизна довго не оновлюється, коли джинси, пара футболок і одна спідниця знаходяться в шафі, коли потрібно купити маску для волосся, нову тушку, але є витрати і важливі речі.
Коли ви вирішили купити якісну і дорогі, але приїжджайте до магазину, візьміть річ, перекручуйте своїми руками і в результаті купуйте не те, що ви хочете, але що значно дешевшим.
Коли ви живете, якби два люди: один дуже хоче купити це, і інші вуса, щоб ви, що це дорого, і ви можете взяти ще гірше, але дешевше. І залишаться гроші. Ось головне питання: Що таке гроші? Для сім'ї, для дітей, для інших...
Економія – коли у вас є гроші, але ви не порадуєте себе чим завгодно, не купуйте те, що вам подобається, обмежуйте себе все, купуйте тільки мінімум необхідних речей в магазині і що ви не можете обійтися без.
Коли ви дивитеся сірими, ви подивитеся нареченими, і кожен приходить першим, але не ви.
Будь-яка жінка, яка заощаджує на собі, розуміє, що я розмовляю про це, або, швидше, буде відчувати його. Не потрібно пояснювати різницю між розумними витратами і економіями. Ми завжди знаємо, коли ми економимо. Економія на собі перетворюється на час в звичку і патологію, що дуже важко лікувати. Тому що не потрібно любити себе не працювати, механізм обертається, і це не дозволяє робити будь-які витрати «екстра».

Жінка, яка економить на себе:
втрачає жіночий шарм;
Магія і легкість життя.
Людина тягнеться з проблемами;
Чоловіки не цікавляться, крім чого вони використовують.
втома і незадоволення життям;
Щастя стає непристойною.
Це не життя, це інгаляція без висихання, вічних обмежень і голодних раціонів, що жінка влаштовує себе на волі.

Чому ми економимо?
На себе є багато страху і провини, за збереження. Тепер я буду витрачати, і завтра не залишиться грошей, і я стане причиною "нещастя", "нещасливості" близьких. Глибокий страх, який приходить з дитинства. Якщо я не витрачаю на себе, ніхто не відхиляє мене за нещастям, які можуть статися через свою несправність. Це бажання залишатися невинним. Дуже дитяче бажання. За її діями може бути доросла жінка. Це, як один жертвує свого життя, власна краса, в ім'я «збереження» інших. Редакція інших, ви відчуваєте себе важливим і жертвувати ваше життя. І жертва ніколи не самотній.

І знову це про гордість і непритомність.

Якби життя інших залежить від вас, ви так омніпотентно, що ви можете запобігти нещастям ваших близьких. Це дуже впевнений. Чому це ознака втрати фемінності? Тому що жінка, яка економить, працює на чоловічих енергій – суворий контроль і відповідальність, захист і сальвація.

Якщо жінка включає в себе режим економіки, значить, вона виходить на материнський інстинкт, відповідно, «повернення» жінки. Неважливо, що ви економите на – косметичні процедури або нижню білизну. Принципи Ви можете бути матір'ю для ваших дітей. Чи не твоїм батькам або чоловіком.

І пам'ятаєте просте, від матері - візьміть, і жінка - даруйте.

Не хвилюватися про гроші, оскільки вона не затягує себе «контролем» та «відповідність» для інших людей. Вона не страждає від почуття впевненості і почуття прекрасності, оскільки якщо вона прийшла до цієї Землі, щоб взяти відповідальність за життя інших людей, щоб врятувати і зробити їх щасливими. Якщо є гроші, то жінка легко витрачає на себе, і ні, вона не хвилюється занадто багато. Якщо ви дихати, ви також повинні дихати. Ви можете не тільки вдихати і зберегти на видиху весь час.

Тетяна Дзюцева