ПОЧЕМУ ЖИЗНЕРАДОСТНЫЕ ЛЮДИ ВСЕГДА ОПАЗДЫВАЮТ

Поширена риса всіх оптимістів!

«Я здаю вранці 6 ранку, три години до того, як я повинен бути в офісі. І ще 10 хвилин пізнішого, пише Джон Нальтивагер.

Такі оповідання характерні для мене. Я майже завжди кілька хвилин. Ні, я, безумовно, не думаю, що я маю право жити будь-яким іншим правилам, я не маю на увазі, що. Я просто не можу. Я не можу бути пунктуальним.

Я прокинувся рано і завжди намагаюся заповнювати ранок якомога простіше: коротке тренування, сніданок, огляд новин, трохи часу для себе і агонізуючий пошук шкарпеток і ключів.

Я ніколи не дивлюся на мій годинник вранці і думаю, "О, я все одно маю багато часу." Один або два серйозні завдання 40 хвилин і 45 хвилин їзди на машині - це все ранку.

Я завжди пізно. Як офіс, так і зустрічі. І як я помітив недавно, я не один. У нас багато.

Консультант з управління Diane DeLonzor пояснюється Нью-Йоркським Times:

«Навколо людей, які прокидаються в кінці майже завжди і скрізь, і це не добре, ні погано.

На тему пізності проведені дослідження, що випливають мало наукових досліджень. Але деякі експерти говорять про те, що звичаї пізніх або пунктуальних пришивають в нашу ДНК, і цей процес контролюється нейронами на передніх лобах мозку. Ті, хто наприкінці ніколи не зможуть зафіксувати його.

У будь-якому випадку, якщо ви є серед тих, хто має звички бути пізно, ви, ймовірно, чули мільйон критики.

Але я знаю, що ви не ледачий, не непродуктивний, не інтенсивний. Я знаю, що якщо ви віддаєте цю звичку вашого, інакше ви, як і всі інші, або краще.

Ви можете подумати про це як особливість вашого психологічного макіяжу, нічого більше або менше.

І все ж ця риса нашого має позитивну сторону. І зараз ми будемо говорити про свої приховані переваги.

Хронічні пізні люди не сподіваються, вони люди надії.
Є докази, що «лат» люди, як правило, більш оптимістичні. Вони розчаровані помилковою вірою, що випадки можуть бути вирішені в коротший час, ніж інші. Вони думають, що це гуру багатоповерхівки, хоча вони відомі довгий час, щоб зробити два речі одночасно не продуктивно.

Наша нереальна оцінка часу окупається в довгостроковій перспективі, в іншому випадку.

Дослідження виявили, що оптимізм покращує фізичне здоров’я, знижує стрес і ризик захворювання серця, зміцнює імунітет.

Щастя і позитивність мають вирішальне значення для життя в цілому.
З позитивним світоглядом необхідно досягти успіху. Дослідження показують, що щасливі люди працюють краще, думають творчо, і сидять в офісі довше, ніж інші.

У дослідженні Сан-Дієго державний університет знайшли, що тип B індивідів, тобто люди, які неорганізовані, швидше за все, крім інших, щоб бути спокійно і просто в несподіваних обставинах. Це полегшує збереження вашого розуму.

І вони бачать майбутнє, повною з нескінченних можливостей.

Час відносний, важливо вчитися жити в даний момент.
Час відносна концепція, не існує в природі. Останнім часом в науковому співтоваристві було перемішування. І якщо так, то неточність також є відносною речовиною. Різні культури лікують цю якість людини по-різному.

У Сполучених Штатах люди часто інтерпретують як образ, так і знак бідної праці.

Припустимо, що з тих, хто їх чекає. американці використовуються для вимірювання грошей з часом і часу з грошима.

Але якщо ви їдете в Європу, ви знайдете, що люди мають різне ставлення до країни, які вони живуть в країні.

У Німеччині на цій землі нетипової ефективності, пунктуальності є параmount. Під час зустрічі з німецьким канцеляром Анжелем Меркель, німці взяли її на посаду.

Але якщо ви отримаєте в Іспанії, то кожен тут, в цілому, не піклується про те, що час це. Увечері з’явилася можливість повечеряти.

До Латинської Америки, і ви знайдете, що неважливо не має значення.

По суті, кожен з народів має власний спосіб.

Люди вірно говорять, що несудимість погано для економіки і в цілому життєво важливо для роботи, щоб добре йти.

Але якщо ви подивитеся, як продуктивно американці не важко вгадати, що це не варто.

Менше краще, так, краще. Для психіки.
Немовляті люди мають бажання зупинитися і пахнуть троянди.

Життя ніколи не планується до найменшої деталі. Попередження не вдається насолоджуватися моментом.

Уміння жити в сучасному часі є життєво важливою майстерністю для підтримки санності. Інколи це набагато ефективніше «з потоком», ніж намагатися взяти контроль, що не можна контролювати.

Чим більше ви думаєте про минулі або мрії про майбутнє, тим менше часу ви повинні оцінити красиві моменти, які відбуваються навколо нас.

Джон Халтиунк