Candid відео дівчини з проблемною шкірою стала хітом YouTube

Em Ford зробив відео на кандді, щоб показати, як соціальні медіа впливає на людей.
Beautician Em Ford зробив відео, який чітко продемонстрував жорстоку реакцію абонентів свого фотоблоґу, що є відображенням усього суспільства. На YouTube 1 липня було представлено понад 1,5 млн разів. Ford вирішив провести соціальний експеримент. Дівчинка, яка страждає від прищів (запальна хвороба шкіри), вирішила бути чесною з суспільством і себе, і почала розміщувати фотографії до і після нанесення макіяжу, які чітко показують всі недоліки її шкіри. Упродовж трьох місяців цих постів, Em отримав близько 100 тисяч захоплених коментарів, в яких люди допускаються такі заяви, як: «Я не можу дивитися на неї», «Що не виправда з обличчям?», «Чи не миється?» У деяких ситуаціях критика незнайомців може бути смертельним для людини з крихким психікою. «Одна з найважливіших проблем, які сьогодні стикаються з багатьма людьми, полягає в тому, що ми постійно розширюємо нашу зовнішність до стандартів краси. У цьому шасі багато людей забудуть дуже важливу річ – ви красиву в собі, говорить Ем. Дівчина впевнена, що її проект допоможе багатьом молодим людям, які страждають від того, що їх зовнішній вигляд далеко від ідеального. «Я багато років займаюся досконалістю. І ви знаєте, що я знайшов? Порожня оболонка, коли я бачу своє відображення в дзеркалі. Не захоплюйтеся досконалістю, ви ніколи не досягнете цього. Зосередьтеся про те, що найкраща версія себе стільки, скільки ви можете, Ford писав в одному з її останніх повідомлень.