8 Секрети успіху від Стівена Король

Кілька коротких секретів успіху від Стівена Король, які застосовуються до будь-якої активності

Написання. Хоча я не фанат цього письменника, я люблю читати автобіографію, і це не виняток. Після читання книги стає зрозуміло, чому в роботі Короля так багато глому. Сігмунд Фрейд сказав, що коріння більшості дорослих проблем лежать десь на глибині дитинства.

Стівен Король є флуентом мовою і, звичайно, успішним письменником. На додаток до опису епізодів свого життя і мотивації, Король у своїй книзі дає досить чіткі консультації з надихаючим письменникам. Більшість цих порад застосовуються до будь-якої діяльності, тому я вирішив коротко формувати і публікувати їх.

1,1 км Не витрачайте час на невідповідність.
Багато людей витрачають свій час порожнім, що призводить до нічого корисного, активності. Для перегляду телевізора, тепер він замінює комп'ютер. І все ж, якщо ви хочете бути письменником, то це не найгірший варіант – смужити шнур телевізора, намотати його на сталеву обертівку і викласти штепсель в гніздо – подивитися те, що і де буде вилетіти.

2,2 км Будьте персистентними.
Коли ви не можете, не зупиняйтеся на спробі. Король приглушений до нігтя в стіні відхилених від видавців. «Коли я був чотирнадцятьм, ніготь в стіні більше не вдається в масу відхилених листів. Після заміщення гвоздики з кишенею я продовжував писати. Після багаторічної роботи відмова стала більш м'якою, деякі надіслані поради щодо вдосконалення текстів, а через деякий час видавці почали приймати свої роботи на публікацію. Ну, коли він був відомий, він міг відправити раніше відхилені роботи - і ніхто не міг подумати про відмову від публікації.

3. У Не бере особистої критики.
Завжди люди готові критикувати інших. «Якщо ви пишете (книжки, картини, або скульптури, або співати, будь-яким чином), хтось спробує зробити вас, якнайбільше.» Як ви думаєте, це правильно і не звертайте увагу на погані хлопці.

4. Підтримка та розробка форми
Автор каже, що необхідно ходити і поліпшити необхідні інструменти. «Написати на найвищому рівні власної здатності, необхідно зробити власну інструментальну скриньку і виростити такі м’язи, щоб перенести себе всюди». Як письменник, він розповідає про лексика та знання граматики. Кожна людина може визначити, які інструменти потрібні у своїй роботі.

5. Умань Що вам подобається.
«Що не радувати. Це стосується читання та написання не менше, ніж для відтворення музичних інструментів, відтворення бейсболу або підтримки ресторану. Довгий і важко працювати не буде виглядати суворо, якщо вам подобається, і якщо у вас є тенденція до нього.

6. Жнівень Наклейка для рутинної та дисципліни
До певної кількості робіт щодня. Я сказав, що я працюю щодня, крім Різдва, Четвертого липня і мого дня народження. Не вірно. Правда, коли я пишу, я пишу кожен день, чи я робаболічний або ні. Це дозволяє підтримувати імпульс і завершити роботу. Якщо ви стежите за Рулем 5, дисципліна не складна.

7. Про нас Подумайте про людей, які ви працюєте.
«Як знайти середню землю? Так, за допомогою Perfect Reader. Спробуйте уявити, якщо він не буде нудним читанням сцени – якщо ви знаєте смаки вашої ідеальної кухні, а також я знаю мої смаки, це не складе труднощів. Уявіть реакцію клієнтів на те, що ви робите. Чи є вони, як це або щось необхідне для покращення.

8. У Робота на гроші.
«Так, я зробив багато грошей з моїм прозом, але я ніколи не кладаю слово на папері з ідеєю, що вона буде оплачена». 5: Спробуйте зробити те, що вам подобається, і відпочинок прийде. Заборонити гроші можна вимкнути і запобігти розблокуванню вашого потенціалу.