23 Залізна і сталь ♪ В ефірі ♪ GREAT MARGARET TOP COURSE

Найкращі слова та правила життя великого «ірона леді» захоплювали мільйони

Чарівна консервативна. Серед багатьох жіночих політиків, Маргарет Точер виділяється не залишаючи нікого небайдужого байдужим - деякі захоплені нею, інші захопили її.

Коли вона була відреставрована в 1989 році, Чикаго Tribune написав Маргарету Щоша: «Перепомагає найбільш захоплених, ненавидних, чарівних, nerdy, радикальних і консервативних лідерів у всьому Західному світі».

Ось слова Маргарету Щоша:

Єдиний спосіб піднятися на вершину сходів полягає в тому, щоб піднятися крок за кроком, один раз. І в процесі того, що сходження ви раптом виявите всі якості, навички та здібності, які потрібно досягти успіху, що ви ніколи не здавалося б.
Якщо ви хочете обговорити щось - перейдіть до чоловіка, якщо ви хочете дійсно зробити - перейдіть до жінки.
Не варто лежати невиправдано; але евазивність іноді необхідна.
Ви хочете вирізати горло? Не приймайте до моєї заправки.
Я не відлякую своїх міністрів, щоб сказати занадто багато, за умови, що я кажу.
Коли жінка показує характер, кажуть «розумні». Коли людина показує характер, кажуть «великий хлопець».
Будинок має бути центром, не межею жіночого життя.
Важна жінка – це справжня леді. Якщо ви повинні нагадувати людей, які ви, ви не можете.
Замороження країни не обов'язково будується на власних природних ресурсах, це можливо навіть при відсутності природних ресурсів. Найголовніший ресурс – особа. У штаті необхідно створити основу для розквіту людського таланту.
Кожна жінка, яка знайома з проблемами ведення господарського господарства, близька до розуміння проблем державної влади.
Роостер може згорнути добре, але курка кладе яйця.
90% наших турбот про речі, які ніколи не трапляються.
Немає точки, що є незнімною м'якою речовиною в стілець. Чи не так?
Зробляючи своє враження від людини в перші десять секунд, я дуже рідко зміню його після
Не варто погоджуватися з співрозмовником, щоб знайти спільну мову з ним.
Безкоштовний сир доступний тільки в мишці.
Без господарської свободи не існує жодної іншої свободи.
Щоб виграти битву, ви іноді повинні дати його двічі.
Скажіть, що ви є реальною жінкою. Якщо мова йде про гучність, вона більше не вірно.
Жінки краще, ніж чоловіки, говорячи ні.
Политність дуже дорогий сьогодні, але не має ціни на всі.
Якщо мій критик побачив мене ходи на Тюмах, то скажуть, що вона не могла купатися.
Пристрасть до перемоги опікує у всіх нас. Виграти – справа навчання. Шлях виграти – справа на честь.