Як визначити закриті, заблоковані капусти

Уміння аналізувати систему капусти допомагає розпізнати закриті, заблоковані капусти. Кожна людина має невидиму енергосистему, що складається з спеціальних меридіанних доріжок, вздовж яких переходить енергія. Ці меридіани мають спеціальні точки (краби) через які можна працювати з енергією, контролюючи і контролюючи його потік. Acupressure, акупунктура, рефлексологія є найвідомішими методами, що використовуються в Західному світі.

Коли ваша енергія слабка або навіть повністю заморожена, ви відчуваєте вичерпне, важке, прикріплене до чогось.

Коли ви генеруєте енергію, ви знаходите, щоб контролювати свої емоції і реагувати на це завдання. У такій ситуації просто необхідно подумати позитивно, вести здоровий спосіб життя і гармонізувати життя.

Будь-який з нас може створити диво комплексного загоєння. Наша енергія дуже швидко реагує, коли ми знаємо, що це зробити. В кінці дня це просто енергія.

Ноди в невидимій енергетиці називають капусти. Це слово означає «диск», «вихор» або «колес». Сім основних станцій живлення знаходиться з підстави хребта до вершини голови. Ці колеса енергії представляють сім первинних енергій, і кожен грає велику роль у всіх аспектах життя і благополуччя.

Наприклад, якщо виникає витік енергії з капусти в нижній частині хребта, можна відчути депресію, тривогу, втоми.

Якщо одна з ваших чакри слабка або заблокована, труднощі виникають в різних сферах життя, в залежності від того, яка чакра слабка.

Як визначити закриті, заблоковані капусти

Коли ви заблоковані (замкнені) капусти, ви відчуваєте почуття блокади енергії в вашому тілі. Енергетика не приєднується до органів, пов'язаних з капустою, які закриваються.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Коли ми відчуваємо біль, гнів і низьких вібрацій, наші капусти, як правило, близькі. Це захист, особливо коли ми перебуваємо в хаосі або під впливом стресу.

Коли ми гармоніюємо з собою, наша хапа світиться і випромінює чудову світлову енергію, яка дозволяє нам синхронізувати життя. Ми відчуваємо почуття витонченості, балансу та зв’язку з світом у всьому світі.

Таким чином, з «відкритим розумом» і ретельним пошуком, наші симптоми тіла і емоції дозволяють знайти сигнали і з'ясувати стан нашої чакри.

Чакра і мова

Перша Чакра: Я маю право...
Друга Чакра: Я маю право відчувати себе
Третя Чакра: Я маю право діяти
Четверта капаша: Я маю право любити і бути коханим.
П'ята Чакра: Я маю право говорити і почути правду
Шість Чакра: Я маю право бачити
Сьомий Чакра: Я маю право знати
Методи розробки та підтримки балансу чакра незліченні. Але спочатку потрібно відповісти на наступні тестові питання, щоб побачити стан вашої капусти. Після того, як ця початкова інформація ви знайдете способи фіксації та балансування їх відповідно до кращих для вас.

Відповідає так, чакра відкрита. Якщо ви виявите себе невиліковну відповідь, ви повинні зосередитися на розробці цієї області вашого життя, щоб досягти кращого балансу.

Тест, щоб побачити, чи відкриваються капусти або закриті

Корисна капуста

Я відчуваю себе фізично активним, здоровим для досягнення в цьому світі? Чи відчуваєте себе вдома тут? Як мені подобається? Чи маю я сильні бажання жити? Я люблю своє тіло і цінувати його як гарний скарб? Я дуже енергійна людина, що рухається сміливо через життя?

Сакредна капуста

Я маю нормальний, здоровий атракціон? Я відчуваю маскулін і красиву? Чистий Я висловлюю себе привабливим, дайте і отримувати?

сонячний плексус капакра

Я знаю, що я хочу, і я можу висловити це? Чи можу я приймати рішення та приймати дії? Я знаю, що мої емоції і здатні їх контролювати? Я думаю, що я вирішив про почуття? Я емоційно врівноважений?

Серце капкра

Я люблю себе, друзів і родичів? Чи має я сильне почуття співчуття для всіх життєвих істот? Чистий Я приймаю інших, як вони не повинні їх змінити? Чистий Я отримую і подарую енергію Всесвіту? й

Тримати капусти

Чи можу я висловити себе легко? Чи можу я бути здоровим, щасливим і успішним? Чи можу я взяти на себе відповідальність за життя і відлякувати інші проблеми? Я чекаю інших, щоб піклуватися про мене? Я роблю свій кращий і відчувати себе компенсував за мої зусилля? Я маю достатню віру в себе, щоб взяти ризики, приймати виклики та створити шляхи виконання?

Капкра Третього Ока

Я психічно сильний для вирішення проблем? Чи є у мене багато креативних ідей і звичаїв, які потрібно робити? Відповіді або ідеї приходять до мене і психічно намагаються зрозуміти речі? Чи можу я встановити реалістичні та доглянуті цілі? Чи отримуємо мій досвід підтримки та підтвердження правильності мого погляду на життя?

Корона капуста

Я відчуваю, що я частина чогось великого і чудового? Я відчуваю, що моє життя має мету? Чистий Я бачу себе чесно і бачу уроки мого досвіду для розвитку мудрості?

Значення заблокованих капусти

Перша капуста закрита: людина не в'язується, його буде жити дуже мало.

Друга капаша закрита: одна має труднощі отримання і надання любові. Немає...потужність.

Третя капаша закрита: труднощі з почуттям заблоковані. Ви не відчуваєте себе любов і прийняття. Почуття відторгнення та турботи про своє здоров’я.

Четверта капаша закрита: Це важко, щоб любити, не отримувати нічого в поверненні. Відсутність мети та значення для їх існування. Бог проти вас.

П'ятий хакра закритий: ви не можете взяти відповідальність за життя. Немає повідомлень. Професійне розчарування, людина не робить те, що він хоче.

Шостий чакра закритий: є плутанина, ідеї заблоковані, вони не мають виходу в матеріальну площину. Він стає програчем.

Закриється сьомий хакра: людина не може з'єднати свою духовну сутність з його фізичною.