15 СУТАТ, ПОСОРН

Натхнені котирування, які можуть стимулювати великі зміни як всередині, так і навколо вас!

Для того, щоб прийняти рішення про зміни вашого життя і почати не тільки мріяти, але діяти, іноді людина потребує не стільки – просто мотивація або слово почуло вчасно. У сучасному підборі є котирування, які можуть стати стимулом для великих змін і навколо вас. Бажаю Вам удачі та позитивні тенденції життя!

Ось 15 натхненних котирування, які можуть змінити життя:

Невагомість – це можливість знову розпочати, але більш мудро. до Генрі Форд
Якщо проблему можна вирішити, не хвилюйтеся про це. Якщо проблема неспроможна, хвилюючись про це незрівнянно. ~ Dalai Лама
Навіть якщо ви дуже талановиті і кладемо багато зусиль, деякі результати просто приймають час: ви не отримаєте дитину в місяць, навіть якщо ви отримаєте дев'ять жінок вагітними. ~ Буфет Warren
Як тільки в житті, фортуні збивається на двері кожної людини, але людина в цей час часто сидить в найближчому пивному залі і не чує ніяких збитків. ~ Марк Твен
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Найкращий спосіб успіху – спробувати знову. ~ Томас Едісон
Особисто я люблю полуницю з вершками, але риба з якоїсь причини воліють черв'яки. Ось чому, коли я їду риболовлю, я не думаю про те, що я люблю, я думаю, про те, що риби подобається. до Дале Карнегі
Що робити? Увечері, перед попаданням, «Що робити?» Українська
Поганий, невдалий, нещасливий і нездоровий - це ті, які часто використовують слово завтра. ~ Роберт Кіосакі
Старі люди завжди радять молодим людям економити гроші. Погані поради. Не зберігайте копійку. Інвестувати в себе. Я ніколи не врятував долар в моєму житті до тих пір, поки я був за сорок. до Генрі Форд
Що я хочу. Далі він буде. до Генрі Форд
Я не постраждав. Я просто знайшов 10000 способів, які не працюють. ~ Томас Едісон
Важна робота - це колекція простих речей, які ви не робили, коли ви повинні зробити. Українська
Я хочу сказати, "Я сподіваюсь змінити." Тоді я зрозумів, що для мене було лише один спосіб змінити. ~ Джим Рон
Урок я дізнався і пішов з життя, щоб спробувати і спробувати знову, але ніколи не відмовитися! ~ Ричард Брансон
Ви не можете жити, як інші. ~ Ядер Лето