5 ВЕЩЕЙ, КОТОРЫМ СТОИТ НАУЧИТЬСЯ У ДЕТЕЙ

Якщо я мав описати мій світ в одному вирокі, це буде так само, як зачіска моєї дитини. Я готовий бачити свою дочку з розслабленим блондним волоссям в будь-якій точці світу, дайвінгом через вітальню, відпочиваючи до наступного ходу, намагаючись піднятися на гірку.

р.

Якщо я мав описати мій світ в одному вирокі, це буде так само, як зачіска моєї дитини. Я готовий бачити свою дочку з розслабленим блондином волосся в будь-якій точці світу, дайвінг через вітальню, відпочиваючи до наступного ходу, намагаючись піднятися на гірку (при цьому набагато цікавіше, ніж вниз). У моїй старій роботі я мав відвідати зустрічі і провести більшу частину дня, що дивиться на монітор комп'ютера. Тепер я думаю, що я дуже щасливий, щоб мати можливість сидіти протягом десяти хвилин, перш ніж мій маленька дівчина змушує мене працювати після її знову, намагаючись зловити її.

Я ніколи не підняв дитину до, і дав свою особистість, я вирішив прочитати про це. Всі книги про те, як підняти малюків, про що ми повинні навчити їх: грати з іншими, дізнатися розмову, піти в горщик. У цих книгах міститься багато корисної інформації про батьківство, але жодна з них не обговорюється, що батьки можуть дізнатися від своїх малюків. Я дізнався більше від моєї дочки, ніж вона зробила від мене. Ось деякі поради для тих, хто любить пригоди:

1,1 км Все, що потрібно бути питанням.
Діти не беруть на себе нічого. Вони не розуміють, чому ви повинні їсти горох замість начинки їх в волосся. Більш серйозно, вони не розуміють, що бігти по вулиці є життям, тому вони можуть поспішати в непередбачуваному напрямку на будь-який другий. І якщо, в якомусь моменті, ви заборонете їм зробити те, що вони хочуть зробити, ви почуєте, що непрочитане слово "хто".

Але питання «нехай» дійсно дуже корисні. Вони демонструють цікавість і спрагу знання світу навколо них. Більш важливим чином, вони змушують нас оцінювати кожне рішення, яке ми приймаємо. Додлери не люблять слідувати правилам, які не пов'язані і не підтримуються відповідями «нехай», а дорослі повинні вчитися з них. Так випити все, що вас турбує. Не подобається відповідь? Нехай дитина вирішує і приймає рішення у вашій душі. Ви будете відчувати себе краще в довгостроковій перспективі, якщо ви завжди запитуєте, чому.

2,2 км Ви можете дізнатися все, що ви просто повинні практикувати.
Це дивовижна, як дитина може зробити прямо після народження. Він ледь бачить або чути. У багатьох дітей навіть рефлекс спочатку не так добре розвинений, тому в перші дні життя вони навіть їсти зі складністю. Спостереження дитини зростає, можна нескінченно здивувати, як він навчається пересуватися і керувати різними об'єктами і власним тілом. За кілька років збирався. Уміння приймати поінформовані рішення набагато пізніше. (Особливі батьки підлітків можуть сказати, що цей момент ніколи не приходить.) Як дізнатися все це? Повторюємо ці дії протягом багатьох років.

Так, як дорослий, який хоче дізнатися щось, ви повинні бути пацієнтом і прийняти час, щоб дізнатися щось нове. Бабі розробляється, повторюючи ті ж дії і знову, що таке, як вони поступово перетворюються на майстер-класи гонщиків і чаттерів. Не робіть мене неправильно, діти є надзвичайно вразливими. Моя дочка може торкнутися, коли вона йде по всій коробці, вона хоче і не може відкрити. Але вона працює дуже пильно на ньому, поки вона остаточно відкриває коробку (Незвичайно, це слідує моїм глибоким диханням і я в стані повного розчарування, що йде після того, як брум).

3. У Деструкція пропонує нові можливості
Перш ніж мати дочку, я бачив світ як місце для створення. Я можу зробити зв'язки і побудувати свою кар'єру. На комп'ютері я можу перевернутися і писати історію. Я можу створити і побудувати все, що я хочу.

Діти люблять створювати, занадто, але вони знаходять набагато більше задоволення у знищенні. Я складаю кубики, моя дочка кидає їх, і спочатку це дуже розчарування для дорослих, особливо якщо дитина знищує щось, що ви тримаєте дорого. Але знищення пропонує нові можливості. Якщо, наприклад, ваша дитина пофарбувала стіну маркером, ви маєте гарну причину, щоб пофарбувати її повністю в деяких яскравих, життєрадісних колірах, замість нудного бежевого. Давайте мені дати ще один приклад, який більш зрозумілий для дорослих. Якщо у вас є кар’єра як хороший бухгалтер і ви хочете бути столяром. Взяти стару кар'єру, ви відкриєте нові перспективи, і нова робота подарує вам набагато більше, ніж намагатися розвиватися в старій галузі. Іноді знищення приносить набагато більше радості, ніж створення, якщо він розуміє перспективи руйнування.

4. У Зайдіть, як часто ви можете.
Вулиця - чарівне місце для дитини. Неважливо, що багато іграшок, книг та інших цікавих речей є в кімнаті, вони можуть зайняти до половини години (і якщо ви щасливі). Після цього вам доведеться послухати незадоволений крім дитини, або послухати його нові розваги. Але це правило перестає застосовуватися, коли дитина перебуває в свіжому повітрі. Ми поїхали до пляжу нещодавно на вихідних, і дочка не була проблемою, що забавлялася майже на чотири години.

Коли я був студентом, я використовував, щоб провести багато часу на відкритому повітрі, але коли мій дорослий життя почався, я не відчуваю себе так "право". Я відчуваю себе набагато здоровіше, тому що я витрачаю багато часу поза дочкою. Навіть сидячи на ганку у відкритому повітрі дуже спокійно і цікаво. Це розслаблення, тому що вона дає вам розрив від домашніх шумів, від комп'ютера і рингтонів. Це цікаво, тому що багато речей може і трапляються: ви ви повісите з сусідами, вертоліт летить над головою, або велика метелик зловила очей. Я тепер ціную свіже повітря стільки ж, скільки правильне харчування і вправи.

Я також насолоджуюся тим, що сніг леопард. І свіже гірське повітря, туризм. Телефони готелю Snow Leopard Dombay, за посиланням, які цікавляться.

5. Умань Люблю, якщо немає завтрашнього дня.
Діти не тримають своїх емоцій. І це наша відповідальність як батьки, щоб навчити їх управляти своїми емоціями, щоб вони могли жити нормальним життям. Але коли мова йде про любов, діти праві. Вони не сумніваються, коли у них є бажання послухати або поцікавити вас, навіть якщо вони відірвали вас від чогось. Поцілунок з моєї дочки - найкращий подарунок, який я коли-небудь отримав. Вона може зробити це в будь-який час, і вона завжди супроводжується самим щирим посміханням. Відчуття не можна описувати за словами.

Що ви навчилися з вашої дитини?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное