р.
У цій пошті ви знайдете історію сім'ї, які переїхали в Сполучені Штати Америки, і зараз живе в невеликому містечку в Долині Кремнію, 30 хвилин їзди від Сан-Франциско. Ця сім'я складається з двох робочих дружин, які орендують квартиру студії майже 60 кв. м і вирішили поділитися з нами інформацією про те, скільки коштує місяць, щоб жити в Каліфорнії. Ось апартаменти, в яких живуть герої цього посту.
Далі текст автора. У нас є автомобіль, тому що в нашому регіоні просто нереально подорожувати громадським транспортом, особливо враховуючи те, що ми працюємо і жити в різних містах. У будні, ми варимо себе і їсти переважно в домашніх умовах. Ми їдемо в магазин греків один раз на тиждень. Я розповім про наші витрати в травні – це нормальний місяць, і я думаю, що в цілому це буде зрозуміло. Отже, в нашому бюджеті є кілька основних категорій витрат і пов'язаних з ними. Почнемо з основ, щоб говорити, життя підтримки.
Кошик для локацій варто $ 80 в одному з магазинів може виглядати так: Кілька коментарів на планшеті: 1. Ми сплачуємо електрику лічильником і ця сума варіюється від місяця до місяця в залежності від того, як часто ми повертаємо на опалення. До речі, рік життя в Каліфорнії переконаний, що його клімат трохи перевищений відносно тепла. Тут ми (резиденти Держави) активно використовуємо опалювальні та вовняні шкарпетки, як епік, як це може звучати :)2. Що стосується страхування автомобіля, для умовної точки, ми можемо сказати, що у нас є страхування КАСКО + ОСАГО для одного автомобіля і ОСАГО на другий.3. Мобільний телефон. Сума $70 включає в себе прямий мобільний платіж за $ 40 і $ 30 безвідсотковий кредит за мобільний телефон. Система купівлі телефонів в Америці була покрита мною в окремому місці :)4. Інтернет. Швидкість на нашому тарифі 25 Мбіт / с.5. У порівнянні з минулим роком наші витрати на харчування збільшилися порівняно з минулим роком, коли нам було варто 500-550 доларів. Я нічого не скажу. Ми запакуємо наші продукти протягом тижня. У нас є чотири основні магазини. В одному ми купуємо м'ясо, в іншому фрукті, в сторонніх овочами, в четвертому все ще.
6. Жнівень Я йога тричі на тиждень з тренером. Вартість одного класу $25.7. пральня. У травні ми провели моніторинг квартир з оренди, в результаті чого ми знайшли, що вартість квартири з пральною та сушильною машиною буде вище близько 150 доларів на місяць, ніж квартири без неї (як ви пам'ятаєте, більшість квартир орендуються без пральної машини). Просто так буває, що ми промиваємо один раз на місяць. Якщо це не було бюджету, я не вірю, що це сам. Зазвичай ми запускаємо два авто в часі – з кольоровими і білими або чорними нижнями. Так як промислові пральні машини встановлюються в пральній машині, вони ідеально підходять як мінімум один комплект постільної білизни, рушників, так і всіх наших речей : І ні, ми не зносимо брудні. І так, у нас є достатньо одягу для місяця :.
Коментарі: 1. Зовні будинку, ми зазвичай їсти в вихідні та на подорожі. Решта часу ми віддаємо перевагу домашньому харчуванню, яку ми готуємо разом з Русланом. Трохи про ціни в цілому. Наприклад, ресторан суші з подвійною Філадельфією та одноразовими витратами Каліфорнія близько $15-20, залежно від напоїв або напоїв. Вечеря в звичайному ресторані коштує близько $30-45 - це два основних страви і напої.2. У травні ми проїхали на ніч один раз і орендували готель на дві ночі за $ 167.3. Що стосується розваг. Наприклад, ми пішли на арт-партію ($90), пішли на спортивну риболовлю ($140) і пішли на човнах біля бухти в Сан-Франциско ($70). Разом з $ 300.4. І після арт-учасника ми активно зацікавлені в малюнку і в результаті, легки, великі і маленькі полотна, різні щітки, акрилові і олійні фарби, осідані в нашому будинку - всі ці покупки вартість $140.