100 способів жити повний життя

Як ви відчуваєте життя сьогодні? Ви живете щодня до найсвіжіших? Що ти? Ви збудете прокидати сьогодні? Ви живете кращим життям?

Якщо відповідь на будь-яке з цих питань є «не,» «Не знаю,» або «поспішно,» це означає, що ви живете частим життям, що ви дійсно не повинні бути, оскільки ви і тільки ви творець вашого щастя. Чому торгівля для чогось менше, якщо ви заслуговуєте тільки на краще?

Але з того, як я звернувся з корпоративного світу в 2010 році, кожен день був наповнений диском, хвилюванням і досягненнями в областях, які цікавлять мене. Хочу поділитися думками.

Це список 100 принципів, які я намагаюся стежити за тим, щоб жити моє життя в повній мірі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви починаєте жити.

100 способів життя повно
Щодня є новим стартом. Не додається до того, що сталося вчора, день до, або пізніше. Сьогодні це нове життя і навіть якщо щось було неправильно до - ви обов'язково спробуєте знову і знову.
Будьте самі. Зупинись намагатися порадувати інших людей і бути кимось іншим. Це набагато цікавіше жити унікальною версією себе, а не намагатися стати чужим дублікатом.
Зупинити скаргу. Стоп, як збиваючий собака, що не робить нічого звуку. Зупинити скаргу на ваші проблеми і почати їх вирішення.
Будьте проактивними. Не чекайте когось, щоб зробити щось, замість того, щоб зробити це самостійно.
Ані мислення «що робити, якщо» думають «не раз». Зупинити мислення про речі, які ви не можете змінити або речі, які роблять вас помилковими. Замість того, щоб зробити важливі речі у вашому житті. Це найбільш конструктивна річ, яку ви можете зробити прямо зараз.
Зосередитися на “Що?” замість “Як?” Зосередьтеся про те, що ви хочете, перш ніж вирішити, як ви досягнете цього. Якщо ви відкриті для нових можливостей і готові прийняти дії, будь-що можливо.
Створення можливостей. Ви можете відслідковувати можливість ввійти в життя, або ви можете спробувати створити його самостійно.
Детальніше Стоп є зомбі йти той же маршрут і їсти ті ж їжі. Насолоджуйтеся! Спробуйте відчути вітер, почуйте спів птахів, насолоджуйтеся новим блюдом.
Будьте відповідальні за ваш ріст. Ви вирішуєте, як жити в житті – десятки годин на соцмережах менш продуктивні, ніж той же час проведений навчання. В кінці, хто найсвіжіші і намагається спробувати себе в багатьох областях, буде стріляти.
Знайте своє вірне само. Намагайтеся подарувати вам чесну відповідь. Абстрактна громадська думка, яка змушує вас самостійно Mercedes, хоча ви дійсно можете жити цілий літо в наметі на Чорному морі.
Визначте свій дзвінок. Ваше значення є довідником при виборі виклику в житті. Витримати те, що важливо для вас, і на основі цього, визначити головний вектор руху вперед.
Живіть за вашим викликом. Я маю питання «Що я роблю?» написане перед очима на білій дошці. Я часто торкаюся, коли мій день на роботі і намагаюся зрозуміти, скільки чого я роблю прямо зараз послідовно, що я намагаюся досягти в моєму житті.
Визначте принципи життя і діють на них.
Дізнатися ваші значення. Цінності, які роблять вас реальними. Для деяких значень можуть бути друзі, для інших сімей та фінансового зростання.
Зосередитися на найвищому барі. Моя да завжди говорить, "Чи це добре, це погано." Спробуйте діяти відповідно до найвищої якості та найкращого підходу до будь-якого питання.
Дизайн вашого ідеального життя. Що таке ідеальний життя? Створіть його. Щоб розпочати роботу, оціните те, що ви маєте на даний момент, потім попросіть собі те, що потрібно додати в неї, щоб ви отримали максимум задоволення від 4 основних компонентів – здоров’я, матеріального стану, соціальної участі та духовного розвитку. Як тільки ви визначаєте, що вам потрібно, починайте діяти відразу. Дуже дивно, що іноді така невелика річ, як змінюється посуд в будинку або купуючи крісло-качалка може принести багато радості в життя.
Стоп паусе життя. Щоб жити по-справжньому, це буде щасливим. Як побудувати кар'єру та жертвувати своє життя? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Всі мої найуспішніші і щасливі друзі досягають балансу і максимуму один раз всюди, одна сфера доповнює ще одну. Якщо ви хочете піти в Третякову галерею, але відкласти її з року до року – це зробити якомога швидше. Прийміть поломку від важливого і бажаного часу з правого.
Отримати ноутбук. У ній напишіть свої значення, принципи та плани, що відображаються на своїх сторінках. У майбутньому стане стартовою точкою для відображення на найважливіших подіях.
Зробіть список цілей. Створіть цілі на 1, 3, 5 і 10 років. Чим більше точне завдання, тим краще. Мої цілі в короткій, середній і довгостроковій доповідачі і сприяють одному.
Візьміть дію, щоб досягти поставлених цілей і снів. Створіть список заходів з стратегії та безпосередніх кроків.
Створіть список бажань.
Не робіть щось, бо це потрібно зробити. Кожне завдання повинно мати значення. Не боятися ставити щось, якщо це поза вашим планом життя.
Що вам подобається. Чому знімається в театр, риболовля або подорожі до пенсії? Побалувати себе. Заповнюйте свій час і енергію на що заповнює вас.
Визначте свою пристрасть в житті. Якщо ви не були необмежені ресурси і не зобов'язані, що ви робите? Пристрасть - слідувати ваш шлях, незалежно від того, що ваші проблеми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Створіть кар’єру за вашим викликом. Подаруйте свою бездоганну роботу. Якщо ви щось не любите, ви просто продаєте душу, але на дуже велику знижку.
Поверніть свій дзвінок на гроші. Ви можете попросити, ОК, нехай мій пристрасний сад, як я можу зробити кар'єру або гроші з неї? На сьогоднішній день існує безліч варіантів монетизації вашого покликання – блог, відео, платні курси тощо. Єдине, що часто зупиняє людей, полягає в тому, що прибуток буде в довгостроковій перспективі, але довірити мій досвід, цей прибуток (з грамотним підходом) перевищить всі ваші очікування.
Вивчайте з критики. Критика – це те, що можна навчити вас бути кращим. Якщо ви зауважили, що ви повинні змінити щось і стати кращою версією себе.
Будьте позитивними. Скло дійсно половина повного. Подумайте життя як пригоди і грати. Оптимізм і дасть людям посмішку.
Не погано говорити про інші. Якщо ви не любите щось про іншу людину, скажете її на обличчя. У будь-якому іншому випадку не скажеш нічого.
Поставити себе в чуже взуття. Спробуйте побачити життя з точки зору іншої людини. Ти можеш зловживати янтором цього ранку, але чому він це робив? Ймовірно, ніхто не звертає увагу на нього, можливо, він вважається технічним обслуговуванням і непотрібним персоналом і не оцінить свою роботу на всіх. Подумайте про те, як зробити його посміхатися в найближчий час.
Будьте переконливі. Неймовірно емпатія з чужою проблемою.
Розробити безумовну віру в себе. Самовивіз, коли ви продовжуєте рухатися вперед, навіть коли кожен каже вам не. Проаналізуйте свої маленькі перемоги, пам'ятайте, як ви пішли проти припливу, пам'ятайте, що задоволення бути правою і всім було неправильно. Якщо у вас є щось на увазі, будьте впевнені, що все вийде.
Позбутися від нещасливого минулого.
Послухайте тих, хто просить прощення. Не тримайте небезпеку для людей, але не знаю їх слабкості і приймати їх як вони.
Видалити неімпортант. Витримувати короткочасну природу речей, таких як статус, популярність, визнання. Це все прийде, якщо ви фокусуєтеся на самоактуалізації, а не соціальне прийняття.
Зупинити відносини, які не допоможуть вам. Зніміть людей, які додають зайвий песимізм до вашого життя.
Спробувати більше часу з людьми, які надихають і підтримують вас. Намагайтеся створити коло однодумців і домовласників. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Побудувати щирі стосунки з людьми навколо вас (неваги, сім'я, близьких). Сприяє зміцненню часу і поліпшенню відносин.
Зробіть свій старий друг. Неважливо, що ви скажете, кількість друзів необмежена. Познайомитися з людьми з вашого минулого.
Зробіть день генотиви. Про те, що ви можете зробити сьогодні, щоб зробити світ трохи краще. Зробляючи добре для інших є найкращим способом, щоб підвищити настрій.
Допоможи людям, коли це потрібно. Подумайте про це довгострокові інвестиції. Щодня ви отримаєте допомогу без очікування.
Зареєструй своє життя. Як тільки тиждень, місяць, 3-6 місяців - аналіз вашого прогресу і прогресування ваших цілей. Налаштування ваших дій на основі результатів.
Не затримка. Позбутися від звички затримок рішень. 9 з 10 можливостей пропускаються через затримку дії.
Допомогти повному незнайомцю. Американський друг прийшов з США, щоб допомогти повному незнайомцю подолати хворобу. Це визначило свою долю в майбутньому.
Медитація.
Зробіть нові знайомства. Я не можу сказати, що нові можливості виникають через нові знайомства. Не боятися змусити себе в колі людей, які вас цікавлять і з ними друзів.
Побудувати сильні стосунки.
Стати вашим майбутнім консультантом. Уявіть собі 10 років відтепер і ментально просіть своїх власних порад щодо кращих, порівняно складних рішень. Що робити, якщо ви були 10 років?
Напишіть листа до свого майбутнього. Я нещодавно перечитав один такий лист і мій номер був наповнений гучним сміхом, що наївність і недосвідченість. Я думаю, що я буду сміятися навіть голосніше 5-10 років відтепер.
Очистити додатково. Видаліть надлишки з вашого столу, з квартири, хобі, життя. Зробіть номер для більш важливих речей.
Продовжити навчання. Я неодноразово сказав на моєму блозі, що я дивився, що люди перестають вчитися, коли вони випускники. Навчання не означає сидячи за книгами - ви можете дізнатися, як навчатися танцювати, навчатися говорити і так далі. Головною метою є збереження головного мозку в постійному натягу.
Розробити себе. Спробуйте визначити свої слабкості і розвивати їх. Якщо ви занадто сором'язливі, поїзд повинен бути більш соковитим, піти зустрітися зі страхом.
Безперервно модернізуйте себе. Поглиблені знання та досвід, стають експертом у багатьох сферах.
Завжди спробуйте щось нове. Ви просто не знаєте, як багато нових і цікавих, які ви можете випробувати і відчувати себе (наприклад, спробувати і дізнатися, що ватсу масаж).
Подорож. Виконайте себе з вашого затишного рутину – робота, будинки, робота. Відкрийте для себе нові місця. Для мене, будь-яка поїздка завжди, завжди щось нове.
Не поселившись в одному місці. Завжди жити динамічно і спробувати зв'язати себе з кредитами, ремонтом і так далі як можна пізно.
Будьте кращими на те, що ви робите. Коли я зрозумів, що я був добре в корпоративному, але не зірка, я пішов звідти до поля, де шанси стати кращими і досягти більшої кількості. Якщо ви знайшли свій дзвінок, будьте кращими там.
Перервувати межі. Встановити найбільш неможливе завдання – досягти ваших планів і зробити щось ще більш неможливим. Всі ваші затискачі, тому що хтось колись сказав вам, що це можливо і що це не так.
Замочити і спробувати незвичайні ідеї.
Створіть своє місце для натхнення. Це може бути куточок, де всі ваші надихаючі речі (книжки, фотографії, відео) розташовані, це також може бути парк, кафе і так далі. Створіть власний рай.
Якщо ви хочете самі зателефонувати одержувачу.
Створення ролей в житті. Намагайтеся діяти, якщо ви були Білл Гейтс, Майкл Йорданія або деякі відомі і успішні люди.
Знайти наставника або гуру. Вивчайте життя і не намагайтеся робити помилки. Консультування з більш досвідченим ментором.
Знайдіть свої попередньо невидимі сили.
Підвищити свою обізнаність.
Запитайте про конструктивну критика та поради. Ви завжди можете бачити краще ззовні.
Спробуйте створити пасивний потік доходів. Це може бути відсотків в банку, дохід від оренди квартири або щось інше. Пасивний дохід дасть вам можливість бути вільним у ваших експериментах в житті і почати з того, що ви хочете, щоб не те, що вам потрібно.
Допомогти іншим життєздатним. Якщо ви бачите, що ви можете допомогти людині поліпшити своє життя, обов'язково допомогти їм знайти правильний шлях.
Одружитися і мати дітей.
Зробіть світ краще. У світі все ще багато хто може бути покращений - допомогти бідним, нездоровим, позбавленим людей, які живуть нормально.
Участь у гуманітарній програмі.
Додайте більше значення, ніж ви отримаєте. Коли ви постійно даєте більше, ви починаєте отримувати більше в поверненні.
Спробуйте побачити велику картину. Фокус на 20%, що генерує 80% результату.
Нехай ваші кінцеві цілі будуть чіткими. Що таке кінцева мета? Що ви дійсно можете приїхати до того, що ви хочете? До тих пір, як ви думаєте про те, що ви рухаєте вас до кінцевої мети, ви на правому шляху.
Завжди спробуйте знайти 20/80 шлях. Мінімальні зусилля, але максимальний результат.
Встановити пріоритети. Іноді зручніше пересуватися інерцією і складно переходити до більш важливого завдання, але це властивість зробить ваше життя набагато ефективніше.
Насолоджуйтеся моментом. Зупинити його. Дивитися на це. Спасибі за те, що ви зараз.
Насолоджуйтесь маленькими речами. У другій половині дня, 15 хвилин сну, приємна розмова з дорогою людиною – все це може бути, до речі, але ви намагаєтеся звернути увагу на всі маленькі, але приємні моменти.
Взяти поломку. 15 хвилин або 15 днів. Життя не марафон, але прогулянку на задоволення.
Спробуйте уникати взаємовигідних цілей.
Зосередитися на створенні. Я зацікавлений в процесі створення гри, створення нового бізнесу, і так далі, де ви отримуєте цукерки з нічого.
Не судити інших. Повага іншим особам, які вони є.
Єдина людина, яку ви повинні змінити. Зосередьтеся про розвиток та зростання, не на зміні інших.
Дякую за кожен день ви живете.
Висловлюєте свою подяку рідним людям.
Розважатися. У мене є друзі, які сміються не-стоп - з ними я забув все. Нехай у вас є цей експеримент і ви!
Вижити в природі частіше.
Завжди вибір. У будь-якій ситуації завжди є кілька способів.
Дуже часто і голосно.
Будьте готові до зміни, тобто сутність життя.
Будьте готові до розчарування, це частина життя.
Не боятися робити помилки. Подумайте про помилки, як уроки, але не намагайтеся приймати той самий урок кілька разів.
Не боятися ризикувати. Ризик є коли всі ваші почуття знаходяться в їх ліміті, і ви знаєте ваші межі.
Боротьба зі страхами. Один з чудових порадував, що ви повинні зробити щось щоденно, що ви боїтеся. Непросто, але це важливо.
Фізична активність та фізичні вправи. Не дозволяйте організму іржі.
Розвивайте свою інтуїцію і стежте за ним, навіть якщо логіка каже вам не.
Люблю себе.
Люблю тебе.

Що таке значення життя? Стоп і думки... всього 15 хвилин!

Яка точка життя? Дивіться відео бонус за статтю:
Цей відео було представлено десятки мільйонів разів і переведено на багато мов. Що таке значення нашого існування? Ось, 15 хвилин пішки, короткі і чіткі.

3610Р. 4200Р.