1091
7 Поради від Richard Branson на баланс між роботою і особистим життям
Для стартап-підприємця завжди є мільйон речей, які працюють над вами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Якщо у вас є порожній газовий бак.
1,1 км Подаруйте будь-який вільний час
Велика проблема може бути простою спрямованістю в повсякденних справах. Для мене, технологія - це чудова допомога тут - Я користуюсь календарем телефону, електронною поштою та нагадуваннями для організації та навігації моїх справ та зустрічей. Ви також можете використовувати всі це, принаймні, щоб гарантувати час для регулярного харчування та сну. Моя сім'я - центр мого життя, тому де я в світі, коли у мене є кілька хвилин, я розмовляю з дружиною і дітьми.
2,2 км Візьміть короткі перерви
Короткі перерви можуть зробити велику різницю. Коли все знаходиться в хрящі, я освіжаю чашку гарного англійського чаю. І після довгого дня ділових поїздок і зустрічей, гаряча, розслабляюча ванна змінює стан. І пам'ятайте про те, щоб зберегти ваше тіло як активний, як ваш розум. Я намагаюся почати мої дні на острові Некер, купивши біля острова або грати в теніс.
3. У Зробіть кожен день неповторним
Але коли деякі люди намагаються боротися з стресами підприємництва, створюючи сувору щоденну рутину, яка покриває мінімум – їсти, спати, і, можливо, хвилюючись – я не можу описувати свою рутину, оскільки у мене немає. Я намагаюся зробити кожен день неповторним. Якщо ви любите життя і хочете жити якомога більше, ви маєте необмежені можливості для цього.
4. У Будьте гнучкими і встановлюють пріоритети.
Як підприємець, ви повинні знайти спосіб бути гнучким, тому що коли є проблеми, ви повинні пріоритетізувати. Якщо у вас є речі, які планується перенести, то це буде. Я знайшов, що найкращим рішенням було найняти людей, які могли б запустити наш бізнес, щоб я міг виконати представництва компанії Virgin Group. Цей розподіл функцій було дуже корисним для нас, починаючи з Virgin Trains, нашого британського залізничного бізнесу, коли Департамент транспорту відхилив наше застосування. Це був важливим питанням, що я кинув всі інші випадки, щоб зосередитися на ньому і спробувати знайти позитивне рішення. 10 вересня я особисто подав заявку на транспортний комітет.
5. Умань Відпочинок та планування.
Після того, як ви навчилися делегувати і звільнити себе від мікроменеджменту, вам потрібно взяти цю можливість зосередитись на майбутньому. Важко знайти час для надихання думок. Коли я ходжу до острова Некер, я витрачаю час щодня в гамак з блокнотами і iPad, думають про нові мрії і ідеї. Рано в своїй кар'єрі ви можете планувати всього за 10 хвилин на день під час ділових поїздок або в між записами, але навіть якщо це все, що ви можете зробити, ви повинні зробити найбільш з них.
6. Делегування.
Вчимося делегувати також означає, що ви можете повністю відключатися, зберігаючи ваші свіжі завдання. Ми працюємо з благодійним фондом Virgin Unite. Бізнес-лідери часто стають ізольованими у своєму світі, тому philanthropy дозволяє їм бачити речі по-різному. Це дивовижне питання, як здоров'я, бідність, зміна клімату може змінити своє мислення в інших сферах.
7. Про нас Насолоджуйтесь себе.
Нарешті, щоб бути свіжими і готовими до будь-якого, потрібно знайти час, щоб грати. Якщо ви весело, так грайте, як ви працюєте, якщо не більше! Зробіть час сміятися, спілкуватися з друзями або новими людьми. Ви можете обміняти жарт на Twitter.
Переклад статті Річарда Брансона
Засновник