Якщо ви попросите людей, якщо вони хочуть бути багатими, більшість людей скажуть так. Питання, які ми хочемо, щоб заробити багато і стати багатим.
р.
Якщо ви попросите людей, якщо вони хочуть бути багатими, більшість людей скажуть так. Питання, які ми хочемо, щоб заробити багато і стати багатим. Але запитайте ті ж люди наступне питання: що таке багатство для них, і ви не можете отримати таку чітку відповідь, якщо ви отримаєте її на всіх.
Передмова
Коли я почав свою роботу, я працюю в державному агентстві і заробив близько $35 на місяць. А ще не було. Звісно, не вистачає грошей, тому я закінчився в приватному секторі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Моя позиція була дуже невеликою за стандартами бізнес-процесів, але я заробив кілька разів більше, ніж в цивільній службі і відчував дуже багату. Дуже багата.
Природно, через кілька місяців, це почуття пройшло. Тоді було ще одне платне зростання і кілька місяців почуття багатим. Але потім все повернулося до нормального. Гроші знову скорочувалися.
Я хочу бути багатим, якщо не багата. Так, без досвіду бути багатим, я постійно шукаю інформацію від інших людей, особливо якщо вони зробили фортуни. Як стати багатим? Перш за все, ви повинні прийняти рішення для себе, що це багатство?
1,1 км Подаруйте собі каркас.
Одна з складових багатства буде грошима. Але скільки грошей точно? Скільки грошей буде достатньо для вас? Щомісячний дохід ви хочете отримати? Найголовніше, як ви будете витрачати гроші? Що таке життя? Це дуже перший крок у будуванні багатства, просто розуміння того, як ви хочете жити і скільки грошей це займе. Ви вже можете розпочати планування необхідних дій. Це бетонні дії.
2,2 км Вивчення особливостей багатих людей
Але цікаво, люди, які роблять багато грошей, часто не відчувають себе багатими. Не вистачає грошей. Або вже є багато грошей, але «судно» виявилося, що ніхто не сподобається, сім'я втратила, здоров'я і т.д. Що приносить нам основну ідею, до чого входить концепція багатства? Для кожної людини це буде набір характеристик. Я думаю, що потрібно включати кілька концептів: гроші, здоров'я, сім'я, стосунки з іншими, хобі та ін.
3. Акт!
Концепція багатства дуже суб'єктивна. Але в будь-якому випадку, перед тим як почати рухатися до багатства, потрібно чітко визначитися з тим, що це таке! І не в загальному, абстрактних концепціях, але для Вас особисто! Зокрема, в діях, числах і т.д. Якщо ви не знаєте, куди піти, будь-яка дорога займе вас. й
Кращі десять порад від Роберт Кіосакі на отримання багатих
Єдина різниця між багатими і бідними, як вони використовують їх час.
Не про скільки грошей ви можете заробити, але скільки ви можете заощадити.
Причина так багато фінансових консультантів називають себе брокерами, тому що вони розповідають вам.
Багатий купівля активів. Погано мають лише витрати. А середній клас купує зобов’язання, що думають їх активами.
Робота дуже короткострокова для вирішення довгострокових проблем.
Якщо ви не знаєте, чому ви не можете.
Поганий, нещасливий, нещастяний і нездоровий є тим, хто часто використовує слово завтра.
Гроші є своєрідним ресурсом. Як вода, їжа, повітря і притулок, вони впливають на все, але вчені, якось вважають гроші нижче їх соціального статусу.
Кожна проблема – це можливість.
Сьогодні це термін переможців. Завтра є словом програвачів.