Поради Дональда Трампа про те, як стати багатим

Кілька порад про те, як отримати багату від власника багатомільйонно-дельларської імперії нерухомості, одного з найбагатших і найуспішніших американських бізнесменів - Дональд Трамп!

Про те, як стати багатим. Ми знайшли деякі поради для Вас від власника багатомільйонної імперії нерухомості, одного з найбагатших і найуспішніших американських бізнесменів - Дональд Трамп!

Дональд Трамп коштує 3 мільярди фунтів стерлінгів, побачимо, що секрети він збирається поділитися. Як отримати Багатий, Дональд Трамп порадує надихнутих бізнесменів про те, як зробити свій перший мільярд. На нашому сайті ми публікуємо розділи з цієї книги.

Так ось 10 суперечливих порад від Дональда Трампа про те, як отримати багату:

1,1 км Завжди добре одягнені.
Я хотів бути гордим, щоб купити дешеві костюми та інші речі. Не було сенсу платити тисячі доларів за хороший костюм, якщо ви можете купити костюм $100. Хто з'ясував?

Через рік я зрозумів, що я був неправильним. Тепер я купую дуже якісне взуття, і вони можуть носити назавжди, тоді як дешеве взуття швидко зношуються і завжди дивляться саме те, що я платив за них.

До того, як ми говоримо про нас, перш ніж ми навіть скажемо слово.

2,2 км Провокуйте своїх співрозмовників
Пропонуйте ретельно продуману інформацію або провокативну думку, щоб побачити, що буде їх реакція. Якщо ви не знаєте щось незвичайне, ви можете охопити інформацію.

Я можу зробити негайний коментар на зустрічі тільки для того, щоб побачити, чи будуть вони грати разом або не погоджуватися. Це чудовий спосіб оцінити людей, які сидять перед вами.

3. У Будьте власним фінансовим консультантом.
Багато людей, які наймають фінансові консультанти, але я часто бачив ці консультанти руйнують фортуни.

При виборі, спираючись на власний судовий розгляд на те, що ви читаєте на бізнес-сторінках довірених видань. Прочитавши ці публікації, ви завжди будете відчувати, що відбувається на ринку і хто є кращим радником. Перебування на призери.

4. У Не боятися боротися.
Якщо хтось натискає вас, відповідайте в себе. Коли хтось болить вас, відповідайте стільки сил і хутрі, як ви можете. Очі для очей. Не буде неприпустимо. Я знаю, що це спостереження не добре звучить, але навіть ваш найкращий друг може вкрасти гроші або дружину.

5. Умань Не нехтуйте мистецтвом перукарні.
Я часто критикував, як я роблю волосся. Журнал «Нью-Йорк» написав, що зачіска – це складна структура, мрія архітектурних критики.

Я думаю, що це добре виглядає, але я ніколи не сказав, що волосся є моїм картоплею. Тим не менш, це вражає мене, коли люди просять, якщо я дійсно зносила шиньон.

Відповідь немає. Я не зносила гілочки.

6. Жнівень Завжди уникати гоління рук.
Деякі люди вірять в сильні руки Я вірю в ні руки Я часто знаходжу до мене холодної людини і говорячи: «Мр. Трампа, я хотів би скинути руки». Медикамент зарекомендував, що це передається мікробами.

Одного разу з унітазу, руки його ще вологі. Побачив мене, ходив до мого столу і сказав: "Мр. Трамп, ти великий чоловік." Чи можу я зробити руки?

У цьому випадку я вирішив не кинути руку, тому що я отримав деяку вагу в часі і знав, що якщо я соромлю свою руку я не їсти мій обід.

7. Про нас Дотримуйтесь інструкцій.
Якщо ви хочете бути підприємцем, ви повинні довірити себе. Ти можеш мати академічний ступінь, але без інтуїції це займе багато часу, щоб отримати і залишитися на вершині.

Це одна з таких напрямків, яка залишається таємницею навіть для людей з високими бізнес-якостями. Невизначені знаки, які можна сказати вам, чи можна це зробити, і чи варто боротися з цією особою.

8. У Будьте оптимістичні, але будьте готові до невдачі.
Якщо ви готові до них.

Уміння завжди чекати труднощів, які врятували мене від енергії, і це врятує вас від неприємних сюрпризів. Вгору і вниз неминучі.

Я дуже обережна людина, але це не означає, що я песимист. Дзвоните до нього позитивне мислення, близько до реальності.

9. Навігація Зосередитися на деталях.
Якщо ви не знаєте всіх тонкощів вашого бізнесу, ви самі помітите несподівані сюрпризи.

Я колись прочитав про поважну нейрохірургію, обробляється детальмологічною організацією.

Він повторив майбутню операцію в голові під час бігу. Він бачив кожну деталь, всі він знав, кожен склад і ускладнення він може зіткнутися. Ви не повинні бути нейрохірургом, щоб зосередитися на деталях.

10. Підписатися на розсилку
Якщо я не підписав пренуптаційний договір, я пишу цю книгу з точки зору тих, хто втратив багато. Потрібні автобуси, щоб принести юристи Ювонна до суду. І було катастрофа, але я мав пренуп.

Я люблю цю жінку так багато, що не потрібно пренуп." Через рік шлюб зламався і йому довелося пройти через пеклі.

Він виглядав як страшний цуценя. Я не хотів би сказати, що я був насправді мислення, коли я шукав його: Втратити!

Якщо Дональд Трамп жив в Україні, він обов'язково купить гармоніку! Чому? Спочатку заспокоює нерви після зайнятого дня. По-друге, це хороший спосіб кинути палити. Ліжка Гармонія займає руки, коли потрібно курити, тренує легені і збільшує кількість кисню в крові. І третій, це весело! Але де я можу купити гармоніку сьогодні? Головна Пошук "гармоніка гармоніки купити" і знайти чудовий інтернет-магазин шкода.kiev.ua