25 Крихітних Поради Що може бути повністю Зміна життя

Часом навіть найменші зміни можуть повністю змінити життя.

, кв.м.

Ви прокинете раніше і витрачаєте більше часу на спокій і тихий час, коли хтось ще гасить? Решта вашого дня буде відрізнятися від вашого дня.

Я зрозумів це, коли я побував на курорті Кримського селища Учкуївка, який був настільки гостинним для мене, що запитав наступне питання:

Які невеликі зміни можуть змінити життя?
Ви можете вибрати кілька з списку нижче. Або принаймні один. Це не мої думки. Це відповіді, які я отримав на Twitter на запитання, "Кращі поради, які можна подарувати в житті?" Цей список є доказом людської мудрості. Насолоджуйтеся ним.

Ось 25 порад, які можуть повністю змінити життя:

Якщо ваш рейс затримується, зупиниться і насолоджуйтеся ним. Якщо світ ви замерзли, то це буде.
Що б ваш чоловік говорить вам, перш за все, ви повинні почути, "Я люблю тебе і хочу, щоб провести своє життя з вами. й
Втілюємо, що життя постійно змінюється і нічого триває назавжди.
Якщо людина необґрунтовано спить вас, давайте йому можливість говорити. Може бути проблема, що ви не знаєте про.
Промийте плиту відразу після їжі.
Практика дня тиші.
Життя буде легше, якщо ви вирішили не більше 5 хвилин. Трохи затримки і ви будете набагато складніше вирішити це питання.
Дружба - подарунок, не володіючи.
Багато речей, які здаються лише на перший погляд.
Перед тим як піти в ліжко, напишіть три речі, які ви хочете зробити наступний день. Це допоможе вам встановити пріоритети.
Найголовніші завдання виконуються вранці.
Зверніть увагу на водіння. Це безпечно.
Якщо ви хочете щось зробити, поставте його у ваші плани. Якщо після місяця ви все ще хочете, то купіть його. Це врятує вас від імпульсивних витрат.
Смішка, здається, вирішує багато проблем :-
Люблю будинок, який ви живете і ходите до роботи.
Витратити трохи або очікувати нічого. Це буде важко, щоб ви були розчаровані результатом.
Включіть ходи в бізнес план.
Медитація – це кладе все на своєму місці. Щастя без причин робить ваше життя набагато простіше.
Зробіть щось розслаблення перед сном. І немає комп'ютера або телефону в ліжку!
Зупинити його особисто.
Щоб уникнути метелика, поставте речі в свої місця, коли ви зробили щось.
Якщо клацання скла перед тим, як пити з нього, на ньому не буде слідів помади.
Коли виникають сумніви, зробіть глибоке дихання.
Визначте, що важливо для вас. Подаруйте відпочинок.
Не чекайте нічого. Візьміть все.