Наслідки в Google

Це історія, яку я почув у першому тижні моєї літньої практики на Google, коли я дізнався про компанію. Не пам'ятаю дрібних деталей історії, таких як конкретні номери. Однак повідомлення цієї історії є дуже важливим, і показує, як «нетрадиційні» практики управління можуть бути досить продуктивними. Ми будемо говорити про помилку, що варто кілька сотень тисяч доларів і її наслідки.

У Google працює інженер (телефонуйте йому Майк) за десять років. Ця історія стала йому довго, коли він був на походах своєї кар'єри в пошуковому гіганті. Тепер він часто розповідає історію для рекрутингу, як мене, коли вони вперше приєдналися до компанії.
З Майком запустив свій код у виробництво. У зв'язку з тим, що аналітики звучали сигналізацію: Google (або її відділ) втратили $70,000 кожні п'ять хвилин. Незабаром витік був реагований, і відкотився назад до попередньої стабільної версії. Водночас було втрачено кілька сотень тисяч доларів. Весь відділ почав з'ясувати, що відбувалося. Майк перевірив його код, і він зрозумів його в ньому. Не обмежувалися його розчарування: Майк знав, що він був пожежним, і, можливо, вимагати відшкодування за недбалість. Може бути, вони зробили це в іншому місці, але не на Google. Майк не вмирав, Майк не був дрібним, Майк попросив написати післясмертність - заяву про його помилку, щоб зберегти його для майбутніх поколінь, як прикметник: не робити це!

Багато хто з нас, особливо люди з радянською психікою, спробують покарати недбалий працівник. Однак неоднорідна поведінка управління Google має безліч переваг:
1,1 км Експлуатація
Так, Google втратив на мільйон доларів. Але подивіться на це, як вартість навчання цього працівника. Ми виплачували мільйон за свої дослідження, за свої помилки, які він, будучи достатнім і раціональним людиною, ніколи не буде знову! Це було інвестиції в його дослідження, і це буде б любити вогонь цього чоловіка, дати йому іншій компанії, після такої дорогий тренінг.
2,2 км Підвищена лояльність
Майк був дійсно шкода, що він зробив таку недорогу помилку і готувався бути вогнем. Не вдалося доторкнутися до нього. Збільшивши свою лояльність і лояльність компанії. У Кремнієвій долині, де оборот хороших інженерів є високим, підвищуючи лояльність – це важливий рахунок.
3. Внутрішній маркетинг
Майк розповідає про цю історію на рекрутингу Google щороку з високого подіуму. І як я написати його тут, багато людей не байдужі до неї, і цінують мудрість і генерозність свого нового роботодавця ще більше.
4. У Виправлення помилок замість приховування
Наприкінці сюжету Майк закликає вас не сховати помилки, бо це може тільки боляче. Якщо будь-який з нас був, щоб зробити мільйон-долларну помилку, що ми хочемо, щоб ніхто не знав, що ми були винними. Тим не менш, Майк сказав: «Невірно сказати, що ти невірний, кільце дзвіночок, засвідчує проблему найвищим рівням, максимально швидко зафіксувати його швидко». Ви не будете покарані для того, щоб зробити помилку, але ви можете покарати на лежачи, приховування і незрівнянність. В рамках цієї частини сюжету запрошують нових співробітників Google, щоб не приховувати своїх помилок, але вирішувати і коригувати їх разом при необхідності.

За час виправлення помилки Google вже втратив велику кількість грошей. Не вдалося повернути їх. А замість того, щоб знайти культи і покарати їх, керівництво пошукового гіганта діяло в по-справжньому Соломонському шляху. Приймати замітку.

Джерело: geektimes.ru/post/252718/