8 слів потрібно позбутися від

Ті, хто не використовує принаймні наступні 8 слів у своєму словнику, досягають великих результатів роботи, спорту та життя в цілому.

За кілька років Я зустрілася з нами: родичі, колеги, знайомства та друзі. Ці спостереження дозволяють нам зробити цікаві висновки: досягнуто великих результатів у роботі, спорті та житті в цілому і досягаються тими, хто не використовує принаймні наступні 8 слів в їх магнію. З'ясуйте, чому ви повинні позбутися від цих знайомих слів.

1. "Майбе/Майбе."
Ви залишаєте себе петлю, щоб не приймати рішення. «Щоб я піду до тренажерного залу», «Чи не читаю більше», «Чи не наступного місяця ми повинні почати серію змін у нашому проекті?» – всі ці приховані випадки, коли на обличчі неминучості ви все ще не хочете зробити щось, але важко допускати його до себе, і тому краще забезпечити рішення комусь, і «маюбе» для підтримки цього рішення.

2. Завтра.
«Я думаю, що це завтра», - сказав Скарлетт О’Гарра. Але ви не зможу дівчину. 80% від перенесених «доморожених» ніколи не буде виконано, хоча це було прийнято рішення / зроблено / сказано / написано сьогодні до закінчення дня. Якщо ви надягнете занадто багато тиску на себе (і вам просто потрібно переосмислити щільність ваших планів і структуру завдань вашої роботи на день), або вам потрібно «навиколювати» прокрастинатор у себе (це складніше, але важливіше з довгострокової перспективи).

3. "Всі."
«Я ніколи не можу підняти свою руку проти іншої людини» – ви можете, якщо ваше життя або життя ваших близьких небезпечна. «Я ніколи не пробачаю» – прощав мене, просто не вірно (або ви забудете в усі часи). Пам'ятайте Зоряні війни і Обі Ван Кенобі? «Тільки Сита підняти все до абсолютного» – переведений в «просту людину» означає, що тільки самопізні і переконливі люди працюють з фразами, такими як «необхідний», «нерухомий» (так само, як і «полюс», «завжди»). Життя набагато складніше і нелінійно, ніж просто набір пресетів і поділів на біле і чорне.

4. «Майбутнє»
Поняття, що ніхто не бачив і ніколи не буде (що завтра буде перетворюватися в сьогодні, і в майбутньому я стане здоровіше / більш успішним / насиченим) є просто самовідомлення, щоб не думати про все і «покинути» те, що дійсно турбує вас в деякі «аліси» і не отримати цю тривогу «вимкнути»). Думайте про те, що ви можете змінити сьогодні, що ви хотіли б досягти сьогодні, що одна невелика мета ви можете досягти до кінця цього дня.

5. Умань "Це хаме, що..."
Regret починає формувати величезну гору негативних переживань, що буквально «преси» до землі. Ви не така ж людина, яку ви були шість місяців тому, ви вже знаєте, що робити і що робити, ви вже зробили певні варіанти. Не існує сенсу, що було зроблено або не зроблено: ви не маєте часової машини, щоб виправити її. Безкінцева «чистість, що...» – це просто коло в пошуку чого не можна знайти.

6. Жнівень "Ви вітаєте."
" - Дякую за допомогу з звітом. Колега прийде до вас після місяця, якби нічого не сталося, віривши, що ви просто повинні допомогти йому з доповіддю, тому що ви «коло дє». Замініть «необхідний» з «запашним» способом: послуга/час/нагода, яку ви надаєте, має значення, а «місце» є найефективнішим і позитивним способом, щоб передати цю цінність в дружній спосіб, навіть якщо ви дійсно так само, і відкритою людиною.

7. "Імпозитивний".
«Неможливо втратити 5 кг в такий короткий час», «не можна кинути цю ступеню роботи, оскільки у мене немає грошей», «не можна бігти 5 км, я не маю недоліків дихання і я ходжу зі складністю», – розповідаємо про неможливість людей, таких як Nick Vujicicicic... хоча б ні, нікуди не залишають ніку. Скажіть, що є «іможливим» вашим сусідам, колегам або родичам, які мають проблеми з серцем, які мають цукровий діабет або відновитися від автомобільної аварії або спортивної травми. Вони не пішли на ліжко і дали просто, тому що це було важко для них, щоб вийти з ліжка або піти працювати в цей ранок. Говорячи про неможливість дітей (ми вже говорили про те, що молоді діти мають щось вчитися). Наш досвід минулих негативних подій, алкоголів, а також звичаї все, що здається занадто складним в «доморожі», «футюра», «незаймається» — це те, що робить вашу «зручну». й

8. "Доступно"
«Я випадково зроблю помилку», «ідентифіковано заготівля», «імовірно закінчився на цьому заході» – приїжджаємо! Ви були непристойними – і так ви зробили помилку, ви перевантажили себе – і так ви забули; ви хотіли отримати на конференцію / вечірку – і в останній хвилині ви знайшли спосіб і здійснили час і гроші. Розумні люди випускають висновки з «випадків» для себе, щоб продовжувати не робити / робити те, що вони вперше отримали «ідентично». Не найкращий помічник у справах, але визначення і наполегливість - так.

Що ви бачите у своєму виступі?