1066
Еарплуги майбутнього з «смуком» навколишнього світу
Допплер Labs просто перемістився в новий офіс в Сан-Франциско, і це mess. Порожня холодильника, а також напіврозбірні коробки з начинкою.
Але команда має більш серйозні причини, які хвилюються. Через два тижні [оригінал статті опубліковано 2 червня 2015] Допплер запускає свій новий продукт – набір вушників, які називають «Гір», що регулюють звуки світу навколо вас. Генеральний директор Noah Kraft назвав проект «Виробництво 1.0.»
У віконному, бетонно-стінному номері, який схожий на пейзаж для хостування 4, голова Допплера Фриц Ланман відкриває коробку і витягує два круглі білі навушники. Їх товщина можна порівняти з товщиною арахісових печива Reese's, але діаметр менш чотири рази. Ланман, переконайтеся, що Тут підключено до свого iPhone, руки їх до мене. Я поставив пристрій в вухах, і він починає свою історію.
Р
Ліворуч Noah Kraft
Не пара навушників або слухової допомоги. Такі вуха дозволяють вам налаштовувати свої слухання – вони здатні заглушувати або покращувати звук навколишнього світу, який стає більш гучним. Вони можуть забарвити свої регулярні композиції і від роботи, і зробити концертний звук в розділі 331, як добре, як передній ряд.
Більш важливо, Ось тільки початок великого проекту Допплера, щоб створити «здатки,» пристрій, який ми зносимо в вухах протягом всього дня. Проблема з миром - це занадто гучна. Заспокійливі вуха тут, ви отримуєте персональний еквалайзер і можливість контролювати гучність звуку, що надходить в вуха.
Пристрій може скуштувати звуки або зробити їх голосніше: ви можете гасити баси і навіть вибірково висихати звуки, які ви не хочете чути, такі як суворі звуки метро або дитяче крісло. «Ще є людською гідністю, і ми хочемо, щоб зробити це дивним», – розповідає Ланман. Маючи регулятор гучності в вухах дивовижний.
У той час як він розмовлявся, я змінив налаштування пристрою з смартфоном, і раптом звучав голос Ланмана. Я прокручував налаштування іншого способу і встановлюємо регулятор на -12 децибелах - голос його майже збивається. Потім я натискав одну кнопку Допплера на меню Ефектів, і промовлявся голова повторно; натискав інший, і здавалося б, ми були на стадії Карнегі Хол.
Під час 30-хвилинної презентації Ланман відігравав музику і налаштував кожну частоту для мене. Вона покладає небезпечний вплив на музику, лунки, а потім перетворилася на нечітковий ефект, і здавалося б, що мої вуха вибухнуть (розробники думали, що це буде весело, тому додана ця функція).
Це лише ранній прототип. Зброя Тут ви постійно чуєте слабкий шум, який не дає вам забути, що пристрій вставляється в вуха. Також, коли я повністю вимкнувся Ланман, я все одно міг почути його, але він запевняє, що все буде змінюватися, коли вони закінчують роботу шуму. З включенням функції з страшною назвою «Кідний пригнічення», спеціально створеною для тиші дитячі кришки, голос Ланмана також стала помітно тихим.
Але коли я знизив бас на «Оутсайд» Калвіна Харріса до майже мінімального розміру, і ніхто не чув, я дійсно відчув себе суперлюдом.
Чи можна почути мене зараз? Команда Допплера уявляє себе першим, щоб вийти з модифікованого слуху, який не пов'язаний з слуховими засобами, але це не зовсім вірно. На думку деяких звітів, навіть перших навушників, винайшли понад сто років тому Наталя Балдвіна Ута, були комбінованим підсилювачем і пригнічником. У 2005 році група розробників з Великої Британії взяла участь у змаганнях з розробки так званого «сірого одягу» та створення декількох різних прототипів. Багато різних досліджень були проведені в цій області, включаючи роботу фінських дослідників, які запропонували, що навушники можуть успішно створити «псевдоакустичну модель реального середовища. й
Але те, що Допплер не береться з них, це те, що вони приносять теоретичні дослідження до життя. Це може бути навіть більшою проблемою: ніхто не любить носити слухові засоби, і з цієї причини гарнітури Bluetooth були прийняті легко. Але не припустимо, що Kraft не врахував помилки Google зі скла Google.
Kraft вважає, що перш за все, необхідно чітко пояснити, чому створюються такі пристрої, і важливіше, ніж вони не є. Не про те, що вони їдуть 24 години на добу, не знімаючи їх, слухайте Spotify, спілкуючись з Сирі, і роблячи телефонні дзвінки. Команда Допплера спеціально виключила ці функції від їх створення, рішення, що стала результатом серйозних внутрішніх спорів.
«Це нішевий продукт», – коментує Kraft. У концерті на концерті ми приїхали.
З тих пір розширилася концепція проекту. Порівняти Kraft Допплер до Microsoft і Apple, і девіз компанії "Комп'ютер, динамік і мікрофон в кожному вусі" є своєрідним імпровізаціям на девізі Microsoft "Комп'ютер до кожного робочого столу і кожного будинку". Kraft розповідає про винахідницькі нові категорії, а також часто використовують слова, такі як «свіжі» і «audioberushi», що робить його чудовим хлопцям з Кремнієвої долини.
Але він має план.
Проект Допплера не може статися. На початку 2013 року Lanman проданий Livestar до Pinterest. Він обіймав посаду керівника корпоративної стратегії в Microsoft, а також раннього інвестора на Square та Pinterest. Він був багатим, втомлений і хотів би прийняти перерви.
Але Ланман підійшов другу (визнаний керівник етикетки, яким Ланман не назвеш) і розповів, що він мав зустрітися з «цей хлопець». "Чому хлопець" був Крафт. Kraft, a last Браун університет випускник з товстим червоним волоссям, великий бород і талант для створення ефектних презентацій, зробив медіа-консалтинг для Google і рекордних компаній, і виготовив Мартін Скрсесський фільм. І він мав ідею.
Ну, не точно ідея. Він просто думав багато про музику і звук під час екскурсії з електронним музикантом (Kraftself – барабанщик і великий шанувальник музики). Займається в концертних місцях, кожен раз заперечує, як якість звуку варіюється від відмінної до кіптяви, в залежності від місця розташування слухача в залі. «Ви платите ті ж гроші», – каже він, «але якщо ви стояти в далекому ряду зліва від сцени, зміни звуку різко!» Що робити, якщо є спосіб оптимізації власних вух і не покладатися на звукорежисер?
р.
Креативний крафт, постійно ховається в хмарах, і інженер Ланман, який вважає, що хмари пов'язані з серверами, ідеально доповнять один одному. «Я хотів дати йому гроші, щоб це зробити», - сказав Ланман. Але Kraft не потребує грошей - йому потрібен партнер. «Чи дійсно поїхав мене з вушками, - сказав Ланман. Побачила мільйон монотонних пристроїв на зап’ясті людей – ідея Kraft була різною. «Особливості – це логічне місце, щоб бути тим, що ми надягаємо пристрої, починаючи з пішохідної панелі. й
Першим продуктом допплера був Дубс – вушники. Kraft попросить називати їх «акустичними фільтрами», але насправді вони просто поліпшуються заглушки, змащуючи виділені частоти. Це неймовірно нудна і невибаглива категорія продуктів, яка робить Дуб ще більш дивно: вони досить багато вкриті в пресі і навіть виграв нагороду Red Dot Design в квітні. Партнери Дубаю є SoulCycle і Bonnaroo, і Coachella цього року подарувала пара Дубів кожному з учасників фестивалю 135,000.
Дуби були створені з метою створення партнерських відносин, створення ланцюжків поставок та просування назви Допплера, щоб розпочати будівництво команди інженерів першого класу та розробників. Але це не кінець, як і тут.
З самого початку команда працювала над процесами обробки сигналів і частотних навантажень, змінюючи алгоритми, щоб дозволити Тут захопити, обробляти і відтворювати звук без будь-яких помітних затримок. «Це не просто маленька Kickstarter те, що ви можете носити», - сказав Ланман. Допплер планує на найближчі двадцять років, де Дуби були лише першим етапом. Фаза 2 йде.
Послухайте! Наступний етап передбачає створення те, що Ланман називає «Google Street View, але для звуку». Допплер хоче на карті будь-якого концертного майданчика, кожен куточок, кожна вітрова гора і пропонує автоматичну аудіо-оптимізацію. На даний момент все здійснюється вручну. Нехай світ починає звучати краще з Тут. Компанія також хоче запросити музикантів, які налаштовують еквалайзери для своїх виступів, щоб знімати звукорежисер деяких обов’язків, а також надати їм можливість створювати мікси з іншими артистами. Як ви відчуєте про прослуховування набору Avicii на виставі Alesso?
прямо зараз, Ось ніша продукт, але Допплер відчайдушний, щоб створити пристрій, який ви ніколи не стріляти. Натяки встановлюються, в тому числі між двома співзасновниками, які не згодні про швидкість просування Допплера. Ланман хоче швидко переміщатися і зробити пристрій багатофункціональним.
За словами Ланмана, ми зносимо цей пристрій 24 години на добу: «Ви зносите його вночі і ви почуєте звук серфінгу, але ваша дружина не є». Вона може почути дитину, якщо вона няла, і ви не повинні чути її. Не потрібно чути шум сміття. Ви прокинете вранці, послухайте музику і зробіть телефонний дзвінок. Ланман описує весь день: звуки офісу, занадто гучні концерти, дати в барах, де ви навряд чи можете почути один одного. І так, з часом пристрій отримає голосовий контроль, автоматичний перекладач, як в серії Star Trek, і хто знає що ще.
Все це прийде пізніше. Згодом тут стане краще, менша і більш функціональна. Це природа технології. Тепер Допплер намагається зробити людей зрозумілими можливостями пристрою. «Ми хочемо, щоб ви побачили цей пристрій вперше від полиці на Best Buy», – коментує Крафт, «Ми хочемо, щоб вам було носити його на Coachella. й
Ви можете попередньо замовити вушка за $ 179, і після офіційного випуску вони будуть коштувати $ 249. Допплер не потребує грошей, тому вони використовують Kickstarter як платформу, щоб знайти людей, які люблять ідею біонічного слуху, і які особливо хвилюються, що перша версія пристрою буде трохи більш громіздою, ніж вони люблять. І навіть тоді, як Надії Допплера, вони привертають любителів фестивалів один за одним.
Пристрій не для всіх – це великий і дивний. Незважаючи на обережну рекламі допплера, ви все ще відчуваєте дивний, коли білі диски випали з вуха. Але є ринок для цього: музиканти або орди tech-hungry Kickstarter спонсори.
Я мав багато сумнівів про Ось, але коли я повернувся до вулиць Сан-Франциско після презентації, вона була як блискавка, що мене - Я раптом почав чути всі звуки: будівельні майданчики, автомобілі, мобільні телефони і кричить. Незважаючи на мій скептик, я можу сказати напевно, що світ звучить набагато приємніше, коли у мене є в вухах.
Джерело: geektimes.ru/company/audiomania/blog/252562/
EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарски
Експлант з хвістом водню