Як любити жінок

9 значущих порад від практики психолога Наталії Білоусової про те, як чоловік може любити жінку

Чоловіки невибагливі істоти в емоційній сфері, нормальний хлопець може принести задоволення гарного супутника, який любить його і дружину. Жінки більш затребувані, але ряд ключів також підходять їх. Якщо ви є чоловіком і турбуєтеся про це керівництво - ви вже половину шляху до успіху, відлякуйте довгі ноги блондинки, листівка дітей з очей.

1,1 км Відкриті соціальні ролі з нею
Є жінки з єврейським материнським комплексом. Є дівчата-завжди. Є дівчата і хлопці в спідницях. Не вдалося зробити каву. У нас є клініко-псевдотичні моделі і чарівні кісто, які кожен чинить. У нас є смарт, хмелючі соціаліти та кіптявні ідіоти з лікарем. Вам потрібна жінка, з якою ви володієте однаковим розумінням соціальних ролей, твоїх та її.

Немає нічого сором'язливого, коли дівчина пропонує: ви одягаєте мене і платите за квартиру, я запустив будинок і не відмовляєтеся від вас в ліжку - і ви погоджуєтеся. Немає нічого неправильного з її попередження: Я вирішив підняти дітей і кинути свою роботу, плюс мені потрібно няняня, щоб отримати достатньо сну і виглядати гідно. Це може бути хоча б варіант «підпишіться на вашу квартиру тітка, вивчіть Рубі і прогуляйтеся голими, тільки збийте мене частіше на алесті до крові». Єдиний критерій прийняття будь-яких відносин є згодою обох сторін.

Частка левів глибоких сімейних конфліктів пов'язана з наступним: дружини не чекали один від одного, який партнер готовий надати, тобто на початку відносин, вони просто не згодні про те, що таке спільне майбутнє вони створять, і спираються на інтуїцію. І інтуїція про людей, які ви не знаєте від діаперів, часто викручує. Тому, з'ясуйте, що вона готова подарувати вам і що вона хоче отримувати від вас, переповнювати своїми побажаннями і вивести висновки, щоб чи вона дотрималася вам долею або є деякі проблеми попереду. Такі бесіди не є «привабливими», які засуджують романтичними стереотипами, але нормальні кроки до побудови гармонійних відносин. Алла не кине ваше сімейне щастя на плащі, але Він дав вам мозок і язики, щоб обговорити його.

2,2 км Пропонуйте розчин першим.
Про те, що хтось вирішить для них, зняти своє право на самовизначення і покласти на лічильник «уважно», і до стіни не далеко. Я не говорю про це. Це корисною звичкою в ситуаціях, де потрібно зробити вибір, визначити швидше, ніж це, і запропонувати власний варіант. Це не означає, що ваше слово не обговорюється. Саме тому жінки не люблять громізд. Навіть якщо вони роблять, це в основному материнський інстинкт, і рано чи пізно, дружина вичерпана постійним прийняттям рішень буде спокусити падіння на грудях авторитарного бобсленого тренера. Погана бесіда: «Хоай, нехай на вечерю». «Чи не скажу, дорогі, я не подбаю, я можу принаймні їсти нігті після цих зустрічей в розділі». Добра бесіда: «Нехай, нехай кудись.» «Коме, я просто побачила новий ресторан Ефіопії в селі, де чорні офіціанти в лойнтасі читати Каста, що ви думаєте? й

3. У Не зникне без попередження.
Я розумію, що постійне повідомлення про те, що ви робите, щоб звільнити чоловіка. Але це не те, що ви робите на Twitter? Ось деякі старовинні секретні заміси: як тільки ви linger протягом години довше звичайно, не забрати телефон, не реагувати на повідомлення довгий час - навіть самий заспокійливий холоднокровний флегматичний жінка починає уявлятися в тонах, як ви заковтнули змією, переїхала на вантажівку, п'яний шеф забив загибель з горіхом півень, Вера Brezhneva поїхав минулого і, падаючи в любов, відійшло від неї назавжди в золоті Cadillac. Ніщо не можна робити про це. Жінки хвилюються, це в їх природі. Виявляється, щоб попередити її, що ви можете linger і вимкнути, вирішувати питання, навіть якщо шанси зробити це тонким.

4. У Виправлення речей в будинку
Магія молотіння нігтя і зміна прокладки в міксері для жінки еквівалентна сакрійному трилеру, досвідченому середнім чоловіком, спостерігаючи на гору брудних овочів, кров'яних кісток і неперевершених трав перетворюється в смачну трикурсну вечерю в годину. Чоловіча механіка хоче поклонитися - бажання безсмертно в класичному сюжеті сантехніки. І навіть якщо даду і дідусь не взяли вас до лавки в гаражі як дитина, спостерігаючи ручним в Інтернеті і намагаючись бути гомекером краще, ніж змащувати «Я не знаю, десь звідти про те, що телефонна мама електрика записана на шпалерах в передпокої». Практичні знання про те, як впоратися з повсякденним життям є частиною чоловічого еротика і викликати повагу тим, хто не дає таких речей в принципі або не цікавиться (найбільш дівчат). Єдина краща альтернатива - «Сучасні, беріть гроші в тумбочку і замовте туалет, який вам подобається, разом з установкою, або я не настільки сильною в естетиці інтер'єрів, як ви, і в той же час ви купуєте взуття в торговому центрі навпроти. й

5. Умань Будьте проактивно чутливими.
Проактив - це антоним реактивним, тобто ви не реагуєте, але діяти попереду і преампт. Жінки швидше за все, ніж чоловіки, щоб змінити настрій, вони прикріплюють більш важливе значення для речей, які людина забуде в хвилину. Таким чином, відстежуйте цю чутливу систему, якщо це було тонким пристроєм, що впливає на погоду, світлим, новинами, стрибками, і що-небудь. Як тільки жінка поведінка починає відхиляти від звичайного - мовчазець вже давно, активна повіска в бродіння, спокійна одна зламається на собакі, і лідер думки виходить з ванної з червоними очима - запитайте, якщо все буде добре, якщо це сталося, не чекаючи її чистити "Я вже три місяці, пригнічений, якщо я помер, ви не помітили." Думка, що її настрій є важливим для свого партнера, оскільки вона буде теплою жінкою. Тоді ви не можете чути проходи, як “Мадонна вийшла 55, як мій мама, мій мама виглядає набагато гірше, і я залишаю мене для студента”, “Чапик сумний, я читаю в Інтернеті, він, ймовірно, має рак” і “Я просто зрозумів, що я без талантів нічого, що пояснює все. й

6. Жнівень Критизуйте так, що вона не схожа на критик.
Навіть якщо ви вийшли по не дуже розумний зразок, і ви не можете відмовитися від нього, тому що ви погладжуєте з формою її ніжок і запахом її лосьйону, ви можете регулювати поведінку вашої коханої для кращого, щоб не відірвати її і не викликати reciprocal caustic висловлювання у вашій адресі. Будь-яка хороша ініціатива з сумнівним результатом - найкраща перша похвала, а потім ретельно відмічена недоліки (ініціативи, без яких засобів). Приклад: Весь офіс сміється на мене сьогодні через косу суші. Вони замовили нормальні, замовляли їх для вашого і відіграли кур'єра, хлопчик практично мав удар. Хороший приклад: «Це смачний яблучний пирог, я його все!» Ні, ні, я не відчував невдовзі, я просто алергію! Чи можна робити те ж саме наступного разу, але з грушею? Доброго дня!

7. Про нас Приділіть трохи уваги, навіть якщо ви ледачі.
Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, квіти є відходи грошей і вона любить їх? Крок на горлі (жіночі розсмоктують пумаце) і купують гербери хоча б раз на тиждень. Ви витрачаєте сто рублів, і вона щаслива за тисячу. Ви звикли дарувати маленькі подарунки без причини, і з часом дуже факт надання принесе вам таку ж насолоду, як факт її отримання. До таких знаків відносяться запам'ятовувальні знаки — і більш реалістичний крок у наданні всіх дат, які думають, важливо на календарі телефону. День народження дитини, її мама, її цуценя, День Святого Валентина, нарешті. Завжди мати під рукою якийсь гідний подарунок, на найгіршому сертифікаті ароматного ланцюжка (я знаю, скільки гідного парфуму, правильно? $ 80, він збереже вас багато нервів.

8. У Вирішуйте свій зовнішній вигляд, навіть якщо ви лежите.
Стандарти нашого суспільства припускають, що жінка повинна добре виглядати, і це ставлення проникає свідомості всіх дівчат - навіть ваших, які посміхають на згадці моди і в опері, виштовхуючи кошики про фемінізм. Я розумію, що новий стрижка, і особливо новий стиль або браслет, який вибрав протягом чотирьох годин, важко помітити на тлі кризи в Сирії, летючість опціонів ринку та інших важливих речей. Але спробуйте краще. Якщо вона має непристойний смак і сукні так випадково, що ви не можете розповісти про її пастельні кардигани крім того, покласти себе в повторному нагадування, щоб компліментувати її, закодовано щось, як «забір вітамінів». Якщо вона купила найбільш вульгарну спідницю для шкарпеток, затягується в велику сітку, в якій кожен з її ніг виглядає як джемон в авокаську, і збирається піти з вами в фуршет бару, відтримуючись від суворих виписок. Хороший приклад: Я зустріюсь з ревнощами, не мусить мене трути. Але я бачу прохолодну чорну сукню, ми пішли танці в ній, пам'ятайте, як чудово це було? Пам'ятайте: будь-яка зміна зовнішнього вигляду вказує на бажання вам, тому в цілому це позитивне, навіть якщо іноді ви намальовуєте, щоб покласти мішок над головою. І впевненість, що вона здатна любити вас, безпосередньо впливає на її неіснуту в житті.

9. Навігація Визначте речі, які ви ніколи не зробимо.
Це дещо схоже на абзац 1, але є нюанси. Кількість речей, які не варто згадати, і вона відтіняє від них, і навпаки. Таким чином, позначте ці крапки відразу, як вам подобається, встановивши свою вболівальнику: дитячу травму, алергію, це робить мене дратівливим, це робить мене нещастяними, голоси в голові не командують. І я не буду скуштувати сумку, прогулянку на шпиталях, вирушаючи на одяг, поїсти сімейні вечері для наших батьків. Чому це важливо вчасно сказати і міцно? Тому, ви повинні віддавати пару разів від пологів, а потім лука, і дівчина починає думати, що ви припинили любити її. І той факт, що ви її любите, камінь, елемент, основа і серцевина ваших відносин для неї. Це те, що ваша дружина ніколи не сумнівається.