24 ЦИТАТЫ НЕСРАВНЕННОЙ ФАИНЫ РАНЕВСКОЙ

Важкі заяви великого актора, який в один раз вимушений тиші співрозмовників тривалий час

Чарівна акторка Фаіна Раневська, насамперед, універсально визнаний майстер гострих ролей в театрі та кіно, який запам'ятався глядачам. Вона була надзвичайно затребуваною, а також іншими, і тому змінила багато театрів у своїй кар'єрі. Котирування і репліки її героїнів (відомі «Мулья, не змушуйте мене нервувати!») часто можна знайти в самих несподіваних інтерпретаціях, одночасно вони завжди доречні.

Це дивовижна, як слова, що викочуються актриса багато років тому не втрачають свою актуальність до цього дня. І коли вони звучать, як ніби ви бачите крафтовий хінт її очей, тонка нервова рука з незмінною папіроською і збуджена губами ...

Цитати незрівнянної фаїни Раневської Оповідання про акторку
Після того, як Раневская була стояча в її макіяжі ванна повністю гола. І куріння. Вступили, не збиваючи, режисер, менеджер Московського обласного театру Валентин Шкколников. І він заморожує. Фаіна Георгіївна спокійно запитала: «Ви не шокуєте, що я...?» (Раневська, Немагнітний жароз: літературний щоденник)

Пояснення до того, чому ясна біла, Раневська сказала: «Запобігає білого кольору повністю». (Фаїна Раневська, Кейси, Джоки, афоризми / Видавничий будинок: Захаров І.В.)

Раневская була запитана: "Чому, на вашу думку, жінки, як правило, бути більш вірною брюнетка або блондинка?" «Раневська: все життя», 1998. / Видавничий дім: Захаров І.В.)

Після того, як в театрі юнацька акторка заявляла: «Павли я буду носити в першому акті повинен бути реальним». «Все буде реальним», «Раневська заспокоює її, «Всі: перли в першому акті, а отрута в останньому». (Д. Щеглов, Фаіна Раневська). Монолог, 1998 /Публікатори: Олімп, Русіч)

Цитати Фаини Раневської
Я купила в туалеті все моє життя в стилі метелика. (Шеглов А.В. Щоденник «Фаїна Раневська: Фіт-). .. . . )
Ми викладаємо одноклітинні слова, великі думки, граючи після цього Островський! (Від спогадів актора Сергія Юрського)
На думку інших, передбачено спокійне і щасливе життя. (Ф.Г. Раневська, щоденники в шезках, 1999)
Під найкрасивішим півень хвіст приховує самі звичайні курячі дупи. Так менше стежок, ніжників. (Скорогодов Г. «Умови з Раневською», 1999 р.)
Я люблю яйця: Я взяв участь, але я не можу. (Шеглов Д. Фаіна Раневська, Монолог, 1998)
Кожна людина є безкоштовним, щоб розпоряджатися своїм, як вони хочуть. Так я забираю шахту і залишити. (Для зустрічі на Моссоветському театрі, щоб обговорити немарксистську поведінку видатного актора, обвинуваченого невірним)
Чому такі жінки? (Фаїна Раневська, Кейси, Джоки, афоризми / Видавничий будинок: Захаров І.В.)
Ви знаєте, що це означає бути в кіно? Уявіть, що ви промиваємо в ванну, і там принесуть екскурсію. (Шахов Г. А. Фаіна Раневська, 1985)
Життя - це довгий стрибок з... до могили. (Шеглов А. Раневська: Все життя, 2005)
Для актриси немає недоліків, якщо потрібно для ролі. (Реколекції актора Олени Янгера, зйомок фільму «Кіндерелла»)
Коли я почав писати мої спогади, за фразою, «Я народилася в сім’ю бідного ол...» (Фаїна Раневська, Кейси, Джоки, афоризми / Видавничий будинок: Захаров І.В.)
Для того, щоб бути визнаним, необхідно, навіть обов'язково, вмирати. (Шляхов А. Л. Файна Раневська: Любов Ледька, 2012.)
Мазохізм, ... не переверсія. Є тільки два переверсії: поле хокею і крижаним балетом. (Шеглов Д. Фаіна Раневська, Монолог, 1998)
Красиві люди ситі, теж. (Фаїна Раневська, Кейси, Джоки, афоризми / Видавничий будинок: Захаров І.В.)
Ця леді вже може вибрати, хто вона вражає. (Систин Мадонна не вразить мене.)
Я не приймаю слово "сплей". Ви можете грати в карти, гонки, чекери. Ви повинні жити на сцені. (Моссовет театр, 1955)
Все приємне в цьому світі є шкідливим, безсмертним, або призводить до ожиріння (з листа до А. Щеглову в Кабулі, 1983).
Я тебе зацікавила. Усе, що я ходжу, кожен дивиться і каже: «Лок, це Мула, не змушувати мене нервувати, це прийде. й
Я отримую літери, «Дякую мені актору». Я відповіла, «Дуже допоможемо!» (Шеглов А.В. Щоденник Фаїни Раневської: Fate-). .. . . )
Жінки, звичайно, смартнери. Ви коли-небудь чули про жінку, яка втратила голову тільки тому, що людина має красиві ноги? (Фаїна Раневська, Кейси, Джоки, афоризми / Видавничий будинок: Захаров І.В.)
П'є-Пе в трамвайці все, що він робиться в мистецтві. (Раневська про режисер Юрій Завадський)
Talent – це самодостатня та екструзійна незадоволеність власними та вашими недоліками, які я ніколи не бачив в медіаккріті. (Шеглов А.В. Щоденник «Фаїна Раневська: Фіт-...)
Це четвертий раз я бачив цей фільм і я повинен розповісти вам, що сьогодні актори грали як ніколи раніше. (Погляд фільму Життя Красивий)
Це краще бути хорошою людиною, «захоплення...» ніж тихий, зроблений істотою. (Ф. Г. Раневська «Дієси в шезках», 1999 / Видавництво Будинок Фонду російського поезії за участю Петраполя альманаху

Категории

Смотрите также

Новое и интересное