Голосовий помічник Amazon тепер доступний для всіх

Компанія Amazon Corporation за останні роки оголосила цікавий проект – створення голосового помічника для дому. Помічник є бездротовим динаміком, який «підтримує» мови людини і може виконувати безліч голосових команд. Крім відповіді на питання, як у випадку Cortana і Siri, він також підтримує можливість керувати інтелектуальними пристроями.

Пристрій виявився дуже цікавим (і, я повинен визнати, незвичайним), зрозуміло, що були ті, хто хотів отримати Amazon Echo. Але для довгого прийому на бажану сторінку попереднього замовлення можна лише за допомогою запрошень. Сьогодні компанія відкриває доступ до сторінки замовлення для всіх.

Абонентські витрати $ 179,99. Відправка першої партії Ехо починається 14 липня. З моменту оголошення компанія змогла значно поліпшити можливості Echo, додавши деякі функції, що робить пристрій сумісним з широким асортиментом смарт-пристрою. Ви просто повинні надати відповідну команду Echo (або Alexa - ім'я сервісу, яка надає життя Echo), і пристрій вже надає ще одну команду Nest термостату. Я хочу більше світла, є парад, що працює від Philips Hue. Крім того, розробники зробили гаджет, сумісний з автоматичною платформою для сценаріїв IFTTT. Alexa/Echo може читати книгу вночі.

Удосконалено розпізнавання та точність голосових команд. Що ще робити Echo? Ось відео:

Джерело: geektimes.ru/company/medgadgets/blog/252438/