30 секунд, які змінять життя

Візьміть лише 30 секунд, щоб дізнатися цю просту і ефективну техніку, яка може різко змінити життя.

Габаритний зображення

Сьогодні я хотів би поділитися порадами з вами. Порада про які популярні книги не написані. Насправді це так просто, що навряд чи хтось може писати книгу про це. Не має нічого спільного з новітніми технологіями, які затопили навколо нас.

Ця порада була надана чоловіком, що народився в 19 столітті до свого онука, який зараз в п'ятому декаді. Цей онук тепер найвідоміша людина в своїй галузі, порівну поважала серед політиків і світу фінансів. Так ви можете довіряти йому.

Якщо є один чудовий спосіб досягти успіху, це його.

Подруга шахти просто переїхали в школу, коли його дідусь і сказав:

Відразу після кожної лекції, зустрічі або будь-якої важливої події, виділіть 30 секунд – не менше – писати основні цінні думки. Навіть якщо ви зупините там, ви будете успішними в житті.

Хлопці слідують порадам. І він все ще робить. А потім запровадив цей принцип як сина, який також став успішним молодим чоловікам.

Я також вирішив спробувати цю просту техніку. І ось що я зробив:

Не просто знімати ноти. Не варто думати, що якщо ви тримаєте докладний підсумок зустрічі, то вам не потрібно використовувати цю техніку. Написання швидкого 30-секундного резюме не те ж, що ви сказали на зустрічі. Підводячи підсумок, ви навчитеся думати, попередити і приймати рішення.
Непросто. Постійно заперечуючи, що важливо і що не вичерпається. Це дивно, скільки простіше сказати, що я вже розумію. І дати цей 30-секундний випадок, як сто метрів для вашого мозку.
Дуже багато деталей. Інформація, яка падає на нас, часто дуже докладна, містить багато деталей. Легко забути основні речі під цим пригніченням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
А тепер! У той же час деякі деталі можуть бути важливі. Тому необхідно розпочати огляд на першій можливості. Для того щоб не забути щось важливе, що може втекти пам'ять з часом: інтонація викладача, дикої думки і т.д.
Ви навчитеся слухати краще і просити краще питання. Структура вашої уваги зміниться. Знаючи, що ви повинні написати звіт про те, що ви чули, ви станете менш відволікаючими. Якщо ви почали слухати мелодію в середині какофонії інших звуків, ви повинні працювати важко і фокусувати його.
Ви допоможете іншим частіше. Взяти участь допоможуть Вам краще зрозуміти, які інші люди хочуть і які питання до них. Це, в свою чергу, допоможе вам вирішити проблеми більш ефективно. Я часто інтерв'ю потужних людей з сильними з'єднаннями. І я був захоплений, як багато з них використовують аналогічну модель підведення кожної зустрічі.
Подалі простіше. Так, з часом вона стане звичкою і стане легше. Також стане цікавим і корисним. Так важливо, щоб розпочати!