1173
19 ASK MARIE MONTESSOR YARDA PARENT
Короткі нагадування для батьків. Вони так прості, але якщо ви думаєте про кожного з них, це багатомовна мудрість в декількох словах.
Чи знаєте ви, що лише чотири педагоги перетворили освіту вчителя в 20 столітті? Є американський Джон Девей, німецький Георг Керщенштейн, російський педагог Антон Макаренко та італійський Марія Монтессорі.
Ми приїжджаємо з дитинства, де заклали основні основи характеру, миру і особистості в цілому. Марія Монтессорі сформульована невеликими, простими командами для батьків, але якщо ви думаєте про кожного з них, ви побачите, що велика мудрість відображається лише кількома словами.
Якщо ви виявите час, щоб перечитати цей список принаймні один раз на рік, то ваші стосунки з дітьми можуть досягати нового рівня і ваша дитина буде рости в більш розвинену і гармонійну особистість.
Якщо ви є дитиною, то ви дізнаєтеся судді.
Якщо ви є дитиною, ви навчитеся бути дитиною.
Якщо ви дитина, ви дитина, і якщо ви є дитиною, ви дізнаєтеся, щоб боротися.
Якщо ви дитина, то ви навчитеся бути дитиною.
Якщо ви є дитиною, ви навчитеся вірити.
Якщо ви є дитиною, ви навчитеся бути дитиною, і ви навчитеся бути дитиною.
Якщо ви є дитиною, то ви навчитеся бути дитиною вашого.
Якщо ви дитина твоїх, то вам буде дитина твоїх.
Якщо ви є дитиною, то ви є дитиною, і якщо ви є дитиною, ви є дитиною.
Якщо ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитини, ви дитини, ви дитини, ви дитини, ви дитини, ви дитини.
Діти навчають, що навчаються.
У вас є дитина, яка зробила помилку і може зараз або пізніше виправити її.
Не говорячи з дитиною, ні з ним, ні без нього.
Ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене.
Ви повинні слухати мене, ви повинні слухати мене, ви повинні слухати мене.
Ви, хто допоможе вам, і ви, хто допоможе вам.
Ми допомагаємо нашим дітям досягти успіху. До цього заповнивши світ турботою, стриманістю, стриманістю, тишею та любов'ю.
Ви повинні бути дитиною вашої дитини, ви повинні бути дитиною вашої дитини, ви повинні бути дитини ваших.
Чи знаєте ви, що лише чотири педагоги перетворили освіту вчителя в 20 столітті? Є американський Джон Девей, німецький Георг Керщенштейн, російський педагог Антон Макаренко та італійський Марія Монтессорі.
Ми приїжджаємо з дитинства, де заклали основні основи характеру, миру і особистості в цілому. Марія Монтессорі сформульована невеликими, простими командами для батьків, але якщо ви думаєте про кожного з них, ви побачите, що велика мудрість відображається лише кількома словами.
Якщо ви виявите час, щоб перечитати цей список принаймні один раз на рік, то ваші стосунки з дітьми можуть досягати нового рівня і ваша дитина буде рости в більш розвинену і гармонійну особистість.
Якщо ви є дитиною, то ви дізнаєтеся судді.
Якщо ви дитина, ви дитина, і якщо ви є дитиною, ви дізнаєтеся, щоб боротися.
Якщо ви дитина, то ви навчитеся бути дитиною.
Якщо ви є дитиною, ви навчитеся вірити.
Якщо ви є дитиною, ви навчитеся бути дитиною, і ви навчитеся бути дитиною.
Якщо ви є дитиною, то ви навчитеся бути дитиною вашого.
Якщо ви дитина твоїх, то вам буде дитина твоїх.
Якщо ви є дитиною, то ви є дитиною, і якщо ви є дитиною, ви є дитиною.
Якщо ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитина, ви дитини, ви дитини, ви дитини, ви дитини, ви дитини, ви дитини.
Діти навчають, що навчаються.
У вас є дитина, яка зробила помилку і може зараз або пізніше виправити її.
Не говорячи з дитиною, ні з ним, ні без нього.
Ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене.
Ви повинні слухати мене, ви повинні слухати мене, ви повинні слухати мене.
Ви, хто допоможе вам, і ви, хто допоможе вам.
Ми допомагаємо нашим дітям досягти успіху. До цього заповнивши світ турботою, стриманістю, стриманістю, тишею та любов'ю.
Ви повинні бути дитиною вашої дитини, ви повинні бути дитиною вашої дитини, ви повинні бути дитини ваших.