10 Технології ефективного догляду за обличчям

Ці техніки належать політикам, знаменитостям і матір'ю. Вони навчаються розвідувальними співробітниками та використовуються керівниками держави. Знайте їх, щоб виставити маніпулятор або використовувати їх, але тільки для хорошого!

1,1 км Питання
Задайте схоже питання з абсолютно різних зон. Ви можете вважати погано освіченими, але психічний затишок коштує дорожче. Політиці та зірки роблять це з обсесивними питаннями репортерів.

2. Питання незавершені
Ви можете залишити питання, якщо питання не правильно вкладено. Якщо ви не чули або зрозуміти, що ви йдете. Зробіть жарт, гумор завжди доречний.

3. Вода.
Залийте воду, якщо ви подаруєте подарунок eloquence. Більше слів, які не зв'язують вас на що-небудь, краще. Відповісти на прямий питання таким чином, щоб заплутати співрозмовника. «Дзеркальний» питання, розумово вносить співрозмовника на своєму місці.

4. У Складання питань
Запитайте багато уточнюючих питань. З щирим виразом переконувати особу відсотків. Він буде дискурувати супротивника.

5. Умань Причини питання
Зрозуміти причину, чому співрозмовник запитує це питання. Яка мета полягає у виконанні? Цілі можуть бути благородними і низькими. Таким чином, ви зрушите свою увагу на ваш супротивник.

6. Площі.
Якщо ви не хочете відповісти на пряме питання або не знаєте відповідь. Пам'ятайте, що плащ є компліментом від самопізніх мотивів. Площі - це мистецтво, що відкриває будь-які двері, але не багато людей, які власноруч.

7. Прайз.
Прайз - це плащ, позитивний огляд хто-небудь, щось, виражене затвердження когось, щось. Прайміть співрозмовника за ресурсоздатність та розвідку. Тим не менш, тихо зрушити розмову на інший канал.

8. Обговорення
Перекладайте питання на обговорення, з'єднайте інші. Пропонуйте обговорити формулювання цього питання, реформуючи його і плавно перенести розмову з допиту до дебатів.

9. Навігація Ігнорування
«Я не знаю, я не думаю про це». Ми будемо говорити про вас. й

10. Крудність
Відрізаємо співрозмовника ірделі, дайте йому знати, що він перетинає допустимі межі смертності. У крайніх випадках можна підняти тонус і піти в конфлікт - кінець виправдовує кошти.

«Коли попросили тебе жити?» Він торкнувся, п'явся, кладемо обличчя на питувальника, довгий час збити голову на стіну ... в цілому, залишив відповідь.
~ Михайло Жванецький