804
31 Уроки життя від Альберта Ейнштейна
Одна з мудрих людей свого часу, які поділилися з нами багато порад про життя
Альберт Ейнштейн залишив глибоку позначку в історії людства як видатний фізик, творець ряду революційних фізико-історій, автор багатьох наукових праць. Але не всім відомо, що цей чудовий вчений був одним з мудрих людей свого часу, які поділилися з нами у своїх виданнях багато порад про життя і спостережень. Нагадуємо, що деякі з них в цій статті:
1,1 км Ми всі народжені генії, але життя закріплює його.
«Ми всі генії. Але якщо ви судите рибу своєю здатністю піднятися на дерева, вона буде жити життєвим мисленням це фольго.
2,2 км Порадуйте всіх з гідністю і повагою.
«Я говорю всім тим самим, чи є це сміття або президент університету. й
3. У Ми всі.
«Чоловік – це частина всього, яку ми називаємо Всесвітом, частина обмежена часом і простором. Він відчуває себе, його думки і почуття, як щось відокремлене від кожного навколо нього, що є своєрідним оптичним сприйняттям його свідомості. Ілюзію стала тюрмою, захоплюючи нас у світі власних бажань і вкладеннях до вузького кола людей, близьких до нас. Наше завдання полягає в тому, щоб звільнити себе від цієї тюрми, поширивши сферу нашої участі в кожній живій істоті, в усьому світі, у всьому її пишності. й
4. У Немає збігів.
Моноцид є одним з способів, в яких Бог зберігає свою анонімність.
5. Умань Поява більш важлива, ніж знання
«Імпанія є більш важливим, ніж знання. Знання базується тільки на тому, що ми зараз знаємо і розуміємо, в той час як уява включає в себе весь світ і все, що ми ніколи не розуміємо і знаємо. й
«Правдивий знак інтелекту не знання, але уява. й
Уява проведе вас по всьому світу.
6. Жнівень Зручність може бути чудовим для дорослої людини.
«Життя болючість, коли один молодий, але чудовий, коли один більш зрілий. й
«Я живу в солідності, вона розсмоктується молодим, але набуває вишуканого смаку протягом багатьох років. й
Монотонія і самотність тихого життя стимулює творчий розум.
7. Про нас Що ви відчуваєте в серці, і ви будете вірно. Вони будуть критикувати вас в будь-який час.
«Великі розуми завжди стикаються з фіерційною стійкістю від mediocre розумів. «Медіократія не може зрозуміти чоловіка, який відмовляється від сліпого лука прийнятих досудів і замість того, як його інтелект сміливо і чесно. й
8. У Найкрасивіші речі в житті загадкові і неприємні.
Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читати їх історії. Якщо ви хочете зробити їх більш розумними, читати їх більше оповідань. й
Подарунок фантазії означає більше, ніж уміння вбирати знання.
«Найкрасні речі, які ми не можемо пояснити. Неперевершений є джерелом істинного мистецтва і науки. Він не знає цього почуття, хто не може пауза і захопити невідомого, відчуває себе як мертва людина: очі його закриті.
9. Навігація Релігії та наука повинні працювати разом, не проти одного.
“Наука без релігії є лам, релігія без науки є сліпим. й
«Наукові люди, які є релігійними людьми через їх віру в порядку й
10. Ваше значення є більш важливим, ніж ваш успіх.
«Не вдалося досягти успіху, але бути корисними. й
«З полум'ям я ставати все більш і більш міцним, який досить поширений. й
11. Витрати є ознакою зростання і прогресу
«Людина, яка ніколи не була неправомірною. й
12. Точна простота
Якщо ви не можете пояснити це просто, ви не розумієте, що предмет досить добре. й
«Що можна подарувати якнайшвидше. Але не більше.
13.00 р. Не створювати ідоли.
«Що потрібно поважати як людину, але ніхто не повинен бути ідолом. й
14. Покарання не робить людину краще.
«Якщо людина не залишить себе байдужими, або отримати винагороду, нічого хорошого прийде. й
15.00 р. Послуги
Тільки життя, що мешкає для інших, може бути викликаний повноцінним життям.
«Для того, що він дає, не в якому він здатний отримувати. й
16.00 р. Не припиняйте навчання.
«Інтелектуальний ріст повинен початися при пологах і перестати тільки на смерть. й
17.00 р. Не перестайте запитувати питання
«Дізнайтеся з вчора, сьогодні жити, сподіватися на завтра. Важливо не зупинити запит на запитання. Для того, щоб мати можливість жити. й
«Люди подобається вам і я, хоча морталь, звичайно, як кожен інший, ніколи не вирости старий, незалежно від того, як ми живемо. Я маю на увазі, ми ніколи не перестаємо стояти такими цікавими дітьми перед великим Мистерством, на які ми народилися.
18 років Все залежить від вас.
Наш світ - це місце для життя, а не тому, що деякі з них злиті, але тому що кожен інший бачить його і нічого не робить.
19.00 р. Не боятися висловити свою думку.
«Нехай люди зуміють спокійно висловлювати думку, всупереч переважаючим преюдиціям в суспільстві. Більшість людей не здатні формувати таку думку. й
20. Нехай природа буде вашим вчителям.
«Подивитись більше, ніж на природі, і після того, як ви розумієте багато речей краще. й
21. Змінити своє життя.
Ми створили наше мислення. Не можна змінювати без зміни нашої свідомості. й
«Ми не можемо вирішити наші проблеми з тим самим розумом, що ми створили їх. й
22. Головна
Якщо ви хочете жити щасливим життям, ви повинні бути прикріплені до цілей, не до людей або речей.
23. Ми стаємо щасливим, роблячи інші щасливими.
«Кращий спосіб, щоб зробити себе, будь ласка, хтось інший. й
24. Ви не маєте обмежень, крім тих, які ви встановили для себе.
«Таким чином, хто намагається зробити абсурд неможливим. й
Ось питання, що іноді головоломка мене: Я божевільний або все інше? ?
25. Не завжди робіть вас популярними.
«Що таке право не завжди популярний, і що популярний не завжди правий. й
26. Дифузії привнесуть нові можливості
«У середині розладу шукати простоту. У середу диссонансу, захоплюють гармонію. Знайти можливості в перешкодах. й
27. Ви не можете досягти миру, використовуючи силу.
«Пеце не може бути досягнуто через міцність. Досягається тільки через взаєморозуміння. й
Не можна одночасно запобігти і підготуватися до війни.
28. Немає дрібних речей.
«Хто, хто не піклується про правду в дрібних речах, не має впевненості в важливих речах. й
29. Прогулянка своїми способами.
«Людина, яка стежить за натовпом, не буде далі, ніж натовп. Людина, яка прогуляється по собі, ймовірно, закінчиться в місцях, де ніхто не був. й
30. Послухайте свою інтуїцію.
«Участь є святим подарунком, а раціональний розум – вірний слуга. Ми створили суспільство, яке відзначає слугу і забуває подарунок. й
Я ніколи не роблю своїх відкриттів в процесі раціональної думки.
31. Відомість не є результатом навчання
Відомість не є продуктом навчання, але життєва спроба його придбати.
Альберт Ейнштейн залишив глибоку позначку в історії людства як видатний фізик, творець ряду революційних фізико-історій, автор багатьох наукових праць. Але не всім відомо, що цей чудовий вчений був одним з мудрих людей свого часу, які поділилися з нами у своїх виданнях багато порад про життя і спостережень. Нагадуємо, що деякі з них в цій статті:
1,1 км Ми всі народжені генії, але життя закріплює його.
«Ми всі генії. Але якщо ви судите рибу своєю здатністю піднятися на дерева, вона буде жити життєвим мисленням це фольго.
2,2 км Порадуйте всіх з гідністю і повагою.
«Я говорю всім тим самим, чи є це сміття або президент університету. й
3. У Ми всі.
«Чоловік – це частина всього, яку ми називаємо Всесвітом, частина обмежена часом і простором. Він відчуває себе, його думки і почуття, як щось відокремлене від кожного навколо нього, що є своєрідним оптичним сприйняттям його свідомості. Ілюзію стала тюрмою, захоплюючи нас у світі власних бажань і вкладеннях до вузького кола людей, близьких до нас. Наше завдання полягає в тому, щоб звільнити себе від цієї тюрми, поширивши сферу нашої участі в кожній живій істоті, в усьому світі, у всьому її пишності. й
4. У Немає збігів.
Моноцид є одним з способів, в яких Бог зберігає свою анонімність.
5. Умань Поява більш важлива, ніж знання
«Імпанія є більш важливим, ніж знання. Знання базується тільки на тому, що ми зараз знаємо і розуміємо, в той час як уява включає в себе весь світ і все, що ми ніколи не розуміємо і знаємо. й
«Правдивий знак інтелекту не знання, але уява. й
Уява проведе вас по всьому світу.
6. Жнівень Зручність може бути чудовим для дорослої людини.
«Життя болючість, коли один молодий, але чудовий, коли один більш зрілий. й
«Я живу в солідності, вона розсмоктується молодим, але набуває вишуканого смаку протягом багатьох років. й
Монотонія і самотність тихого життя стимулює творчий розум.
7. Про нас Що ви відчуваєте в серці, і ви будете вірно. Вони будуть критикувати вас в будь-який час.
«Великі розуми завжди стикаються з фіерційною стійкістю від mediocre розумів. «Медіократія не може зрозуміти чоловіка, який відмовляється від сліпого лука прийнятих досудів і замість того, як його інтелект сміливо і чесно. й
8. У Найкрасивіші речі в житті загадкові і неприємні.
Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читати їх історії. Якщо ви хочете зробити їх більш розумними, читати їх більше оповідань. й
Подарунок фантазії означає більше, ніж уміння вбирати знання.
«Найкрасні речі, які ми не можемо пояснити. Неперевершений є джерелом істинного мистецтва і науки. Він не знає цього почуття, хто не може пауза і захопити невідомого, відчуває себе як мертва людина: очі його закриті.
9. Навігація Релігії та наука повинні працювати разом, не проти одного.
“Наука без релігії є лам, релігія без науки є сліпим. й
«Наукові люди, які є релігійними людьми через їх віру в порядку й
10. Ваше значення є більш важливим, ніж ваш успіх.
«Не вдалося досягти успіху, але бути корисними. й
«З полум'ям я ставати все більш і більш міцним, який досить поширений. й
11. Витрати є ознакою зростання і прогресу
«Людина, яка ніколи не була неправомірною. й
12. Точна простота
Якщо ви не можете пояснити це просто, ви не розумієте, що предмет досить добре. й
«Що можна подарувати якнайшвидше. Але не більше.
13.00 р. Не створювати ідоли.
«Що потрібно поважати як людину, але ніхто не повинен бути ідолом. й
14. Покарання не робить людину краще.
«Якщо людина не залишить себе байдужими, або отримати винагороду, нічого хорошого прийде. й
15.00 р. Послуги
Тільки життя, що мешкає для інших, може бути викликаний повноцінним життям.
«Для того, що він дає, не в якому він здатний отримувати. й
16.00 р. Не припиняйте навчання.
«Інтелектуальний ріст повинен початися при пологах і перестати тільки на смерть. й
17.00 р. Не перестайте запитувати питання
«Дізнайтеся з вчора, сьогодні жити, сподіватися на завтра. Важливо не зупинити запит на запитання. Для того, щоб мати можливість жити. й
«Люди подобається вам і я, хоча морталь, звичайно, як кожен інший, ніколи не вирости старий, незалежно від того, як ми живемо. Я маю на увазі, ми ніколи не перестаємо стояти такими цікавими дітьми перед великим Мистерством, на які ми народилися.
18 років Все залежить від вас.
Наш світ - це місце для життя, а не тому, що деякі з них злиті, але тому що кожен інший бачить його і нічого не робить.
19.00 р. Не боятися висловити свою думку.
«Нехай люди зуміють спокійно висловлювати думку, всупереч переважаючим преюдиціям в суспільстві. Більшість людей не здатні формувати таку думку. й
20. Нехай природа буде вашим вчителям.
«Подивитись більше, ніж на природі, і після того, як ви розумієте багато речей краще. й
21. Змінити своє життя.
Ми створили наше мислення. Не можна змінювати без зміни нашої свідомості. й
«Ми не можемо вирішити наші проблеми з тим самим розумом, що ми створили їх. й
22. Головна
Якщо ви хочете жити щасливим життям, ви повинні бути прикріплені до цілей, не до людей або речей.
23. Ми стаємо щасливим, роблячи інші щасливими.
«Кращий спосіб, щоб зробити себе, будь ласка, хтось інший. й
24. Ви не маєте обмежень, крім тих, які ви встановили для себе.
«Таким чином, хто намагається зробити абсурд неможливим. й
Ось питання, що іноді головоломка мене: Я божевільний або все інше? ?
25. Не завжди робіть вас популярними.
«Що таке право не завжди популярний, і що популярний не завжди правий. й
26. Дифузії привнесуть нові можливості
«У середині розладу шукати простоту. У середу диссонансу, захоплюють гармонію. Знайти можливості в перешкодах. й
27. Ви не можете досягти миру, використовуючи силу.
«Пеце не може бути досягнуто через міцність. Досягається тільки через взаєморозуміння. й
Не можна одночасно запобігти і підготуватися до війни.
28. Немає дрібних речей.
«Хто, хто не піклується про правду в дрібних речах, не має впевненості в важливих речах. й
29. Прогулянка своїми способами.
«Людина, яка стежить за натовпом, не буде далі, ніж натовп. Людина, яка прогуляється по собі, ймовірно, закінчиться в місцях, де ніхто не був. й
30. Послухайте свою інтуїцію.
«Участь є святим подарунком, а раціональний розум – вірний слуга. Ми створили суспільство, яке відзначає слугу і забуває подарунок. й
Я ніколи не роблю своїх відкриттів в процесі раціональної думки.
31. Відомість не є результатом навчання
Відомість не є продуктом навчання, але життєва спроба його придбати.