35 ЛУЧШИХ ЦИТАТ ДЖОРДЖА БЕРНАРДА ШОУ

Досвід життя і мудрість з одного з найвідоміших письменників і філософів свого часу

р.

Георг Бернар Шав - англійський письменник, філософ і емінесент
Критика свого часу. Він єдина людина, яка одночасно
Нагороджений Оскар для сценарію фільму «Пигмалізм»,
Нобелівська премія в літературі.

Бернар Шав приймав, що він нічого не вчив у школах. Вчився багато з книг Шекспіра, Бунян, Діксен, Біблії, Арабські казки, а також з опер, в яких його матір сян. Його великий життєвий досвід і мудрість були відображені в блискучих п'єсах і поспічених заявах.

Кращі котирування від Bernard Shaw:

Життя.
Світ складається з шлаків, які хочуть мати гроші без роботи і ідіотів, які готові працювати без отримання багатих.
Хто знає, чи знає він, навчає інших.
Вікування є нудним, але це єдиний спосіб життя довго.
Відчуття об'єктивного сприйняття реальності часто називають цинізмом.
Тиф не той, хто краде, але той, хто спійманий.
Сильні напої - це анестезія, яка дозволяє пройти операцію, що називається життям.
Спробуйте отримати те, що ви любите, інакше ви будете любити, що ви отримуєте.
Контакти
Найбільший гріх проти одного сусіда не загиблий, але байдужість; це дійсно висота нелюдності.
Погана помста, бо він пережив.
Танцююча є вертикальним виразом горизонтального бажання.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Іноді ви повинні зробити людей сміятися, щоб відволікати їх від висить вас.
Небезпечний бути щирим, особливо якщо ви також приступили.
Ми не маємо права споживати щастя без його виготовлення.
Шлюб - лаваш, що молодий чоловік і дівчина кидається на голову, досягаючи квітки.
Жінки.
Чим простіше жити з пристрасною жінкою, ніж з нудною. Іноді вони заплутані, але рідко закидаються.
Нема жінки, які можуть говорити про те, що менше тридцять слів.
Жінки можуть здогадати, що ми будемо обдурити. Іноді навіть перед тим, як мова йде.
Про ідеї, таланти та звання
Відповідає Вашому непрофесіонату, тоді як ви можете стати генієм генія, але неспішно руйнувати своє життя.
З кожним з ладу виріс мій полум'я.
Винайдені назви та назви для тих, хто обслуговує країну, непереборні, але люди цієї країни невідомі.
Якщо у вас є яблуко і у мене є яблуко, і якщо ми обміняємо ці яблука, ви і я маю одну яблуню зліва. І якщо у вас є ідея, і я маю ідею, і ми обміняємо ідеї, у нас є два ідеї.
Історія
Газета є принтовим органом, який бачить різницю між падінням велосипеда та розпадом цивілізації.
Революції ніколи не збільшили тягар тирани; вони тільки зрушили тягар з одного плеча до іншого.
Якщо мій сусід побив дружину щодня, і я ніколи не, то в світлі статистики, ми обидва бити дружину щодня.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Демократія - це повітряна куля, яка висить голову і змушує вас постаратися, поки інші люди кишенят навколо ваших кишень.
Про чоловіка
Тексти пісень, а це означає: Людина, яка вірить в нічого не боїться всього.
Людина схожа на цеглу: коли він горить, він твердить.
Тільки фольго може відсвяткувати роки підходу смерті.
Природа не переносить пишності: де люди не знають правду, вони заповнюють зазори з спекуляцією.
Багаті люди, які не мають суджень, є більш небезпечними в сучасному суспільстві, ніж бідні жінки, які не мають моралі.
Розумна людина адаптується до світу, необґрунтована людина намагається адаптувати світ до себе. Прогрес завжди залежить від необґрунтованого.
Репутація - маска, яка людина повинна носити так само, як штани або куртка.
Тепер ми навчилися літати через повітря, як птахи, щоб плавати під водою, як риба, все, що нам потрібно, щоб дізнатися, як жити на землі, як люди.