7 ПРИЧИН, ПОЧЕМУ НАСТОЯЩИЙ МУЖЧИНА НЕ ПРЕДАСТ НИКОГДА

Причини, чому реальний чоловік ніколи не буде

Так багато хлопців, і так мало реальних чоловіків.

Я знаходився з цими хлопцями, які йдуть навколо і прагнуть бути чоловіками. По суті, через них я недавно втратив потенціал відносин. Ці «фальшиві чоловіки» зуміли «просвітити» перед жінками, оживити їх, зрадити і вбити віру в могутню. Не існує багато жінок, які можуть довіряти чоловікам.

Я ніколи не роблю, щоб жінки раніше. І я ніколи не мав цього бажання. Але на жаль, я зустрілася дуже мало жінок, які вірять мене в цьому житті. Я впевнений, що я не єдина людина, яка зіткнулася з подібною проблемою в житті.

Я вірю, що дуже багато чудових хлопців змушені внести тягар «краденої і віри в кохану людину», який розміщувався на них екс-бойфрендами своїх обраних. Коли чоловік зрадить жінку, вона ніколи не вірить йому знову. Ніколи не є перебільшеною концепцією, це реальна «незаймана». На жаль, це також впливає на наступну жінку.

Після зради жінка довго не залишає. Вона не зможе довірити чоловіків на роки. Справжня людина ніколи не зраджує. Ось чому він не:

1,1 км Реальний чоловік емоційно стійкий.
Ми всі знаємо, що жінки мають труднощі, які контролюють свої емоції. На щастя, іноді чоловіки погіршуються. Поки жінки «емоція» і відключають пару, чоловіки «п'яти» у своїх думках.

Але все це відбувається до тих пір, поки чашка терпіння чоловіка переповнена і підлягає його вибуху. Коли щось йде неправильно в відносинах, жінки можуть сміливо кричати, торкатися, скаржитися, погасити, взяти з тишу або втоми. Але чоловіки різні! Зробляйте чоловіка, щоб вони не дбають про все, що відбувається навколо них.

Але коли їхній стакан терпіння переповнений, вони виглядають за допомогою вентиляційних емоцій. Вони починають пити, палити, вкрасти все, що рухається. І, на жаль, цей період безшумної війни з коханою жінкою веде до того, що він починає спати з кожним в рядку.

Справжній чоловік лікує свої емоції по-різному, більш стриманим.

2,2 км Справжня людина має достатню силу зберегти свою ферму в своїх мурах.
Тексти пісень, а це означає: Я бачу, ніжники, для того, щоб зробити це гучним, але якщо ви людина, ви будете природно сну з будь-якою красою, яку ви відповідаєте по дорозі. Я говорю про бакалаври.

Якщо ви справжній чоловік, то ви не ризикуєте стабільних відносин протягом декількох хвилин задоволення від незнайомої жінки, з якою у вас є хімія і нічого іншого. Якщо ви хочете спати з кимось, чому б не зробити це з жінкою, яка любить тебе?

3. У Чи не люблять люди, які не люблять, або навіть вірять, що вони зможуть любити.
Ми не любимо. Я не вірю в любов на перший погляд, але є різні випадки. Тим не менш, велика кількість хлопців ще зустрічають жінок тільки для зручності.

Чому ви йдете і подивитеся на когось, коли є хтось, хто завжди може стати? Реальні чоловіки розуміють, що жінки не іграшки і не бачать їх як спосіб задоволення своїх потреб.

Коли чоловіки знають, що вони не зможуть любити цю жінку, вони закінчують відносини, а не натягуючи її надії, що вона може бути їх резервною.

4. У Реальний чоловік завжди поважний.
Люди довіряють, коли вони бачать себе. Повага - необхідний аспект спілкування, особливо щодо жінки, які ви знайомі. Зрада - брехня. Він вбиває довіру і показує, що ви не враховуєте почуття вашого партнера, друга і просто людину, яка була з вами протягом певного періоду часу.

Немає нічого гідного в зраді, це не зроблено з близькими людьми. Якщо жінка перестає битися, це остаточно і безвідклично. Я прийшов до цього висновку після довгої і важкої поїздки власної.

5. Умань Реальний чоловік не зберігає перелік своїх партнерів. Він не потребує, щоб відчути себе справжнім чоловіком.
Справжній чоловік знає чоловіка. Відчується в кожному русі і діях. І не зробив нічого особливого для цього. Він не повинен піддавати себе. Все це відображено в його діях.

Так багато людей в сучасному суспільстві вважають, що чим більше партнерів вони мають, тим краще вони як чоловіки. Жінки люблять гру, як товар для збору.

Жінки не іграшки! Гра, яку ми граємо, називається життям. Ви можете навіть знищити своє життя.

6. Жнівень Справжній чоловік ніколи не зашкодить жінці, яка любить.
Щоб бути чесною з вами, реальний чоловік не відмовляється від будь-якої жінки. А реальний чоловік піклується про себе і всіх тих близьких і дорогих до нього.

Якщо ви щасливі, щоб познайомитися з жінкою, яку ви дійсно люблю, і ви не втратили її, то ви можете зробити посмішку. Немає нічого гірше, ніж втратити когось, що ви любите. Помилки є помилки, але є таке, як прощення.

7. Про нас Справжній чоловік завжди знає, що дійсно важливо в житті – і це, безумовно, не випадкові відносини.
Чоловіки занадто зайняті, що виконують свої мрії. Вони завжди в тому, що вони хочуть життя. У той же час вони об'єктивно розуміють, що вони хочуть від життя.

Як люди, які ми хочемо, щоб краще світу і людей навколо нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я маю на увазі, це дуже класно, щоб мати ту саму жінку з вами, але ви любите. Тут кількість неважливо, основна якість.

Яка жінка любить вас і приймає вас з усіма вашими недоліками, що дійсно має значення. Ви не хочете пам'ятати щось інше.

Як чоловік, не вчинив себе співу.

Павло Гудсон