1769
25 Кращі цитати з роману "Майстер і Маргарита"
Незрівняні котирування культового роману повною пригодою, таємницею, залізною та нескінченною мудрістю
Роман Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита» – найяскравіший шедевр і загадкові романи історії російської літератури ХХ століття. Книга, яку ви можете прочитати і перечитати десятки, сотні разів, але так, щоб закінчити і не розуміти. Культурний роман сповнений пригод, таємницю, залізною та нескінченною мудрістю.
Отже, Аннушка вже розливається вершкове масло, тому тут 25 неперевершених котирування від роману «Майстер і Маргарита»:
Хто сказав вам, що ніхто не вірний, правда, вічна любов? Дякуемо!
Ми говоримо про різні мови, як завжди, але ми говоримо про не змін.
Непристойна людина є жорстоким і каліозним. І все тому, що добре люди знеболювали його.
Ці жінки складні люди!
Чоловік без сюрпризу всередині свого шухляда нездужання.
Все буде правильним, світ побудований на ньому.
Маргарита Миколаївна не потребує грошей. Маргарита Миколаївна може купити все, що сподобалося. Серед друзів чоловіка були цікаві люди. Маргарита Миколаївна ніколи не торкнулася ґрунтовкою. Маргарита Миколаївна не знали жахів у спільній квартирі.
- У слово... Чи щаслива вона?
- Не хвилину!
Язик може приховати правду, але очі ніколи не можуть.
Приємно почувати вас, щоб попіліти до кота. Коти зазвичай розповіли "Ви" з якоїсь причини, хоча не кішка ніколи не п'яна броварка з ким-небудь.
Так, людина смертна, але це буде половина неприємностей. Погана річ, що він іноді раптом смертний, це трюк!
Ви судите за костюмом? Не робіть це. Ви можете зробити помилку, і досить великий.
Хто любить, щоб поділитися долею того, хто любить.
У світі немає злих людей, тільки нещасливих людей.
Цегла ніколи не впаде на голову.
Люди люблять людей. Вони люблять гроші, але це завжди було... Макінд любить гроші, чи виготовляється з шкіри, паперу, бронзи або золота. Ну, фривоус ... добре, звичайні люди ... в цілому, нагадують старі ... питання житла тільки зіпсували їх ...
Не пропустіть нічого! Не всі, особливо тих, хто сильніший, ніж ви. Вони запропонують і дадуть все себе!
Найцікавіше про те, що це брехня з першого слова до останнього.
Всі історії стоять один одному. Є один з них, за яким кожен буде дано за вірою. Це правда!
Я не люблю, але я не думаю, що це варто для руйнування свого життя.
- Ковардій - один з найстрашніших людських пророків.
до Ні, я даю об'єкт. Ковардій - найстрашніший людський пророк.
Не боятися нічого. Це незворотно.
Найгірший гнів є небезпекою.
Я розповім вам історію. У світі була тітка. Не було дітей і щастя. А потім вона загинула довго, а потім вона стала сердитися.
Що б зробити, якщо не було зло, і що б земля виглядала, якби тіні зникли?
Неважливо, що псимісти говорять, земля все ще дуже красива, і під місяць і просто унікальна.
Роман Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита» – найяскравіший шедевр і загадкові романи історії російської літератури ХХ століття. Книга, яку ви можете прочитати і перечитати десятки, сотні разів, але так, щоб закінчити і не розуміти. Культурний роман сповнений пригод, таємницю, залізною та нескінченною мудрістю.
Отже, Аннушка вже розливається вершкове масло, тому тут 25 неперевершених котирування від роману «Майстер і Маргарита»:
Хто сказав вам, що ніхто не вірний, правда, вічна любов? Дякуемо!
Ми говоримо про різні мови, як завжди, але ми говоримо про не змін.
Непристойна людина є жорстоким і каліозним. І все тому, що добре люди знеболювали його.
Ці жінки складні люди!
Чоловік без сюрпризу всередині свого шухляда нездужання.
Все буде правильним, світ побудований на ньому.
Маргарита Миколаївна не потребує грошей. Маргарита Миколаївна може купити все, що сподобалося. Серед друзів чоловіка були цікаві люди. Маргарита Миколаївна ніколи не торкнулася ґрунтовкою. Маргарита Миколаївна не знали жахів у спільній квартирі.
- У слово... Чи щаслива вона?
- Не хвилину!
Язик може приховати правду, але очі ніколи не можуть.
Приємно почувати вас, щоб попіліти до кота. Коти зазвичай розповіли "Ви" з якоїсь причини, хоча не кішка ніколи не п'яна броварка з ким-небудь.
Так, людина смертна, але це буде половина неприємностей. Погана річ, що він іноді раптом смертний, це трюк!
Ви судите за костюмом? Не робіть це. Ви можете зробити помилку, і досить великий.
Хто любить, щоб поділитися долею того, хто любить.
У світі немає злих людей, тільки нещасливих людей.
Цегла ніколи не впаде на голову.
Люди люблять людей. Вони люблять гроші, але це завжди було... Макінд любить гроші, чи виготовляється з шкіри, паперу, бронзи або золота. Ну, фривоус ... добре, звичайні люди ... в цілому, нагадують старі ... питання житла тільки зіпсували їх ...
Не пропустіть нічого! Не всі, особливо тих, хто сильніший, ніж ви. Вони запропонують і дадуть все себе!
Найцікавіше про те, що це брехня з першого слова до останнього.
Всі історії стоять один одному. Є один з них, за яким кожен буде дано за вірою. Це правда!
Я не люблю, але я не думаю, що це варто для руйнування свого життя.
- Ковардій - один з найстрашніших людських пророків.
до Ні, я даю об'єкт. Ковардій - найстрашніший людський пророк.
Не боятися нічого. Це незворотно.
Найгірший гнів є небезпекою.
Я розповім вам історію. У світі була тітка. Не було дітей і щастя. А потім вона загинула довго, а потім вона стала сердитися.
Що б зробити, якщо не було зло, і що б земля виглядала, якби тіні зникли?
Неважливо, що псимісти говорять, земля все ще дуже красива, і під місяць і просто унікальна.