682
20 СУТАТ ГРИБНИХ МОФІОС
Кілька яскравих, лових і дивовижних принципів життя від великої мафіосії, які допомогли їм вижити
р.
Кожен розуміє слово мафії самостійно. Деякі люди пам'ятають багато фільмів і книг про мафію, інші побачили мафію тільки в комп'ютерних іграх. І лише кілька з нас вийшли в подробиці історії мафії та мафії.
Мафія є секретною кримінальною організацією. Спочатку Мафія була утворена для організації самозахисту на острові Сицилія в Італії. Мафія стояв до правителів, які пригнічували країну на роки. У той час поліція була інструментом пригнічення. Вичерпні люди Сицилії вже навчилися тримати своїх ротів відчинити і ніколи не показати свої емоції, а не забувати, що суспільство є найгіршим ворогом. Люди ніколи не прагнули правосуддя від уряду, тому вони завжди перетворилися на захисника людей, мафія.
Згодом Мафія заснувала контроль над кримінальним бізнесом: розбивання, наркоманія, проституція і почала взаємодіяти з політичними структурами суспільства. Італійці іноді стверджують, що є "добрий" магіосі, які не вбивають, але "немовля".
За роки свого роду мудрості, які допомогли їм вижити.
Яскраві, влові і дивно життєво важливі котирування і принципи від великих мострів:
Послухайте поради, які дають вам перевагу. Не дайте будь-яким порадам.
Якщо ви лежите, будьте брифом.
Риба вбивця з ротами відкритим.
Не доторкнувшись до проблеми, поки проблема доторкається вас.
Деякі люди обережні не втратити. Граючи акуратно, ви обов'язково втратите.
Немає збігів.
Фоол є тим, хто не може приховати свою мудрість.
Чи можна пробачити ворога? Бог прощав! Наша мета – організувати свою зустріч.
Хвиля терпіння – десять років комфорту.
Орелс не втомлює мухів.
Ніщо особисте, це просто бізнес.
Я подарую три десятки моїх твоїх для однієї людини, яка знає, як вирішувати проблеми, які говорять.
Ніщо простіше обіцянки.
Не промийте зелену яблуню – коли яблука дозріває, вона попаде сама.
Завжди витягти змії з отвору іншими руками.
Я молився Богу на велосипеді. І я зрозумів, що Бог працює по-різному. Я скажу мій велосипед і проповідував про прощення.
Ви можете дізнатися щось гідне. Але ніколи не сперечатися з ними.
Не намагайтеся глибини річки з двома ногами.
Світ відноситься до пацієнта.
Виправте з усіма, об'ємними з багатьма, близько до вибраних, інших одиниць.
р.
Кожен розуміє слово мафії самостійно. Деякі люди пам'ятають багато фільмів і книг про мафію, інші побачили мафію тільки в комп'ютерних іграх. І лише кілька з нас вийшли в подробиці історії мафії та мафії.
Мафія є секретною кримінальною організацією. Спочатку Мафія була утворена для організації самозахисту на острові Сицилія в Італії. Мафія стояв до правителів, які пригнічували країну на роки. У той час поліція була інструментом пригнічення. Вичерпні люди Сицилії вже навчилися тримати своїх ротів відчинити і ніколи не показати свої емоції, а не забувати, що суспільство є найгіршим ворогом. Люди ніколи не прагнули правосуддя від уряду, тому вони завжди перетворилися на захисника людей, мафія.
Згодом Мафія заснувала контроль над кримінальним бізнесом: розбивання, наркоманія, проституція і почала взаємодіяти з політичними структурами суспільства. Італійці іноді стверджують, що є "добрий" магіосі, які не вбивають, але "немовля".
За роки свого роду мудрості, які допомогли їм вижити.
Яскраві, влові і дивно життєво важливі котирування і принципи від великих мострів:
Послухайте поради, які дають вам перевагу. Не дайте будь-яким порадам.
Якщо ви лежите, будьте брифом.
Риба вбивця з ротами відкритим.
Не доторкнувшись до проблеми, поки проблема доторкається вас.
Деякі люди обережні не втратити. Граючи акуратно, ви обов'язково втратите.
Немає збігів.
Фоол є тим, хто не може приховати свою мудрість.
Чи можна пробачити ворога? Бог прощав! Наша мета – організувати свою зустріч.
Хвиля терпіння – десять років комфорту.
Орелс не втомлює мухів.
Ніщо особисте, це просто бізнес.
Я подарую три десятки моїх твоїх для однієї людини, яка знає, як вирішувати проблеми, які говорять.
Ніщо простіше обіцянки.
Не промийте зелену яблуню – коли яблука дозріває, вона попаде сама.
Завжди витягти змії з отвору іншими руками.
Я молився Богу на велосипеді. І я зрозумів, що Бог працює по-різному. Я скажу мій велосипед і проповідував про прощення.
Ви можете дізнатися щось гідне. Але ніколи не сперечатися з ними.
Не намагайтеся глибини річки з двома ногами.
Світ відноситься до пацієнта.
Виправте з усіма, об'ємними з багатьма, близько до вибраних, інших одиниць.