7 Чоловічих хитрощів для маніпуляції жінок

Кілька практичних хитрощів, які чоловіки використовують для маніпуляції жіночою поведінкою та почуттями

Є думка, що жінки маніпулюють чоловіків. Бажаєте виграти кращий чоловік, який, природно, популярний, жінка курортує різні маніпуляції. Однак не тільки жінки, але і чоловіки вдаються до маніпуляції. Для чого? Що таке пікап? Для того щоб насолодитися жінками, які приваблюють чоловіків.

Є кілька видів чоловічої маніпуляції жінок:

1,1 км Уникнути аргументу або уникнути теми.
Коли людина не має аргументів, щоб захистити свою правду, він уникає будь-якого аргументу. Так як жінка прагне вирішити конфлікт, обговорюючи її з людиною, яка уникає будь-якої розмови, він робить її виглядати гістеричною, роблячи себе правильно. Ще один спосіб уникнути протистояння – перенести розмову на іншу тему. Якщо жінка не побачила, то вона знову буде вважатися гістеричною, інакше людина буде розглядати її ступеню.

2,2 км "І ви були повністю різними..."
Такі слова можна почути від чоловіка, який не вдалося досягнути того, що він захоче простими способами. Бо жінка хоче бути добре в очах інших, вона загубилася, коли вона чує, "Я сказав, що ви розуміли мене." І ви не хотіли, що на всіх. Ці слова особливо ефективні, коли людина збирається зустріти людей, яким він сказав, що про неї. Для того, щоб не впасти в очах інших, жінка погоджується з чоловіком. Він був щасливий, тому що він хотів.

3. У Читання думок.
Коли людина маніпулює вас, він раптом стає психічним, хто може прочитати ваші думки. Щоб отримати те, що він хоче, він починає сказати: «Ви думаєте, що я знаю це!», «Ви думаєте, що я соромлюся, це напевно!», «Ви знаєте, що не вірно!», і т.д. Як приємно, що це буде, якщо люди почали читати вашу думку, щоб ви почувалися добре! Але ні. Якщо ваша дата раптом говорить про те, що ви думаєте, відчувати або відчувати себе про будь-яке питання, він просто намагається «програмувати» ви, тобто несвідомо, що ви думаєте саме так, як він говорить. Навіть якщо ви протистояти першому, ви помітите, що ви дійсно думаєте, як він сказав вам. Але пам'ятайте, це чиста маніпуляція.

4. "Я люблю тебе!"
Ця фраза часто виражена в дуже ранній стадії відносин, десь на шляху до ліжка або вже в ній. Для жінки це найбільш бажане, що хотілося б почути, і для чоловіка це означає: “Ми повинні спати!” Але джентльмен каже, що вони тільки в хмарі розуму партнера і отримати те, що він хоче.

5. Умань Почуття винності.
Жінки, які більш схильні до почуття провини, не можуть протистояти непередбаченій пропозиції ... з чоловіком, який провів цілий вечір або кілька днів красиво судять, даруючи подарунки або різними способами, які намагаються зробити свій вибір щасливим. Якщо людина без прямої пропозиції тягне вас на ліжко, «розфарбовуючи спосіб» з різними приємними сюрпризами, то таким чином він тільки робить свій шлях відступати неможливо. Чому? Якщо ви вирішили не подякувати щедрому хлопцю.

6. Жнівень "Ви тільки один так хороший."
Ще один спосіб чоловічої маніпуляції – сказати: «Ви тільки так добре!», «Ви єдиний, хто розуміє мене!» Це, він заливає вас сумними історіями про свою любов і нелюбство життя, раптом починає відчувати легкість і свободу. Чому? Так як ви прислухали його, розуміючи його, підтримавши його, ви зробили багато речей, крім того, що він дійсно хоче від вас. У той же час він намагається зробити вас «неком» у всьому, щоб ви хотіли стати «єдиним» в якому він хоче від вас.

7. Про нас Кращі друзі.
Якщо раптом чоловік не зробив, що він хоче від вас відразу, то він буде робити це, ставши вашим другом. «Чому втратити гарну людину?» - сказав він, промовляючи свою пропозицію. І якщо ви погоджуєтесь, то він просто чекає на те, щоб досягти своєї мети, коли ви частково або повністю втратите свій погляд. Але це буде відбуватися, коли ви поламаєте кохану людину, або коли ваша «подруга» зап'ясний і безпосередньо розповідає вам, скільки він любить вас, скільки ви виглядаєте, як він страждає і, в цілому, кладе свою око на вас надовго.

Є багато інших чоловічих маніпуляцій жінок, але механізм є однаковим скрізь – грати на своїх жіночих почуттях мита, провини, інстинкту або просто прагнення бути кращим. Якщо ви не знаєте, чи людина маніпулює вас або ні, але ви відчуваєте страх на його складі, то просто залишаєте його. Після серйозної і категоричної відмови, жінка зникне з життя, і справжній хлопець залишиться, змінить тактику своєї поведінки.

Марія Джолліма