Ерік 周興哲《以後別做朋友》Official MV [1080P]

й
浜у 涓 蹇
Довідник [ ]

浜у 涓 蹇

* Sony Музика?

浜у 涓 蹇

* ,
й
Ерік?
, ??????????

<16:>============================================================================================================================================================================================================================================================
* 15 всі всередині .
> > > > > > > >
[ 4 篇 ˾ ]
Ім'я *
Ельва ?
SONY заглушка
浜у 涓 蹇
2014 р.

ДБЖ +
1. < > Вступ
2. < > Серія
3. У
4. У
5. * й
6. Жнівень
7. Про нас
8. й
9. * й
10. й
11.
12. й
13.00 р.
14. й
15.00 р.

Ім'я *

Я шкода.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
1 990 Р

з
Сонячна музика?

Ерік Нам / Ерік Нам (біографія)
Українська назва: Ерік Нам / Ерік Нам / Ое
Корейська назва: Nam Yoon До / Нам Йон До
Професія: співак і телеведучий
Дата народження: 17 листопада 1988
Місце народження: Атланта, Грузія, США
Висота: 175см
Знак зодіаку: Корпіо
Музичні інструменти: фортепіано, віо
Знання мов: корейська, англійська, китайська, іспанська, японська
Нам Йон Найкращий відомий як Eric Nam, американський співак та телевізійна особистість. Народився 17 листопада 1988 року в Атланті, Грузії, США. З метою привернення уваги з випуском чохлів на доріжках відомих митців, співачка стала учасниками талант-шоу «Бірт Великої зірки 2». І отримав у верхній п'ятірці, Ерік підписав угоду з B2M Entertainment та офіційно дебютував 23 січня 2013 року з міні-альбомом Хмара 9. Паралельно з діяльністю сольного художника, молода людина активно проявляється як телеведуча для таких популярних розважальних програм, як We Got Одружена і після шкільного клубу.