627
Xiaomi продала 6 мільйонів браслетів для фітнесу Мі Гурт
Як ви знаєте, браслет Mi Band є одним з найбільш вигідних рішень для фітнесу на ринку. Так, початкова ціна на продаж в Китаї становить близько $ 15, в Європі і США - $ 19,99 (плюс $ 7 - доставка). Природно, цей браслет продається в інших країнах, практично миттєво потрапивши різні ринки завдяки таким низьким цінним тегом.
Xiaomi вже продала понад 6 мільйонів цих пристроїв, а продажі виростуть лише нещодавно відкриті інтернет-магазини в Європі та США.
Незважаючи на низьку ціну, браслет для фітнесу добре виглядає і відмінно працює. Серед інших функцій - фіксація кроків, що беруться на добу, відстань, кількість калорій спалюється. У той же час Xiaomi Mi Band також має функцію моніторингу якості сну + розумний годинник сигналізації (який фактично працює, перевіряв особисто).
І тепер розробники компанії додали сумісність з Google Fit (працює тільки при встановленні оригінального додатка від Xiaomi, не налаштованого додатка), що викликало буріння ентузіазму на офіційному форумі, в відділеннях, присвяченому браслету. Все це сприяє тому, що браслет дуже добре продає - тепер чутно найкращий пристрій для фітнесу в світі. Ви використовуєте браслети для фітнесу або смарт-годинники (з будь-якого виробника) щодня? Дуже рідко я не користуюсь ним (але у мене є браслет або годинник). Немає, я не користуюсь ним (Я просто не маю фітнесу гаджет) 721 осіб проголосували. 83 человек. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,
Джерело: geektimes.ru/company/medgadgets/blog/252112/