Які враження можна надати вам картку з Google

Багато людей знають про Google Cardboard. Це, мабуть, найдешевший рішення віртуальної реальності. Як і всі генія, це найпростіший пристрій. Це картонна коробка для смартфона з двома об'єктивами, що дозволяє дивитися на дисплей телефону як два величезні екрани, що показують картину, зменшену мозком в одне ціле. Смартфон відмінно справляється з завданням обробки обертання голови, тому створює ефект віртуальної реальності.

Цього року щорічна конференція розробників Google, спрямована на віртуалізація 360-граду:
Jump - масив 16 GoPro для зйомки сферичної стерео відео
Підтримка шкіл у віртуальних турах з CardBoard
Самий конференц-зал мав екран, що показує відео з усіх боків приміщення, які чітко підкачують важливість VR для Google.
А, звичайно, на конференції, CardBoard представив, що рік було оновлено.

Минулого тижня я отримав картон, як це прямо з Сан-Франциско.

Головні інновації в новій версії картону, якщо ви можете назвати їх, що було зроблено:

Підтримка смартфонів до 6 дюймів включно
Універсальна кнопка, яка не вимагає взаємодії з магнітом, і тому підтримує будь-який смартфон
sdk тепер доступний для власників пристроїв Apple на спині

Огляд кращих, на мій погляд, програми для CardBoard

Додаток картону

Як дізнатися світ віртуальної реальності починається з продукту Google. Це перший демо-проект і це все ще цікаво. Тут ви і екскурсія палацу, і перегляд 3D об'єктів, і приємний 360o мультфільм.

Р

Особливо хочеться виділити перегляд кругових панорам (ФотоСфера) з галереї. Виготовлений "в поспішці" (це не достатньо спини кнопки і вибір якого з фотографій для відкриття), але враження про перегляд кругової панорами через чарівну картку гарантовано принести багато радості до вас і Ваших родичів.

Веб-сайт

Нещодавно додаток YouTube для iOS та Android також почав підтримувати відтворення відео 360o. Я не виглядав багато. Але, перш за все, є спеціальна секція, де виводяться відео з Jump і не тільки. По-друге, просто за запитом 360 відео ви можете знайти багато цікавих відео, включаючи серію жахів і знімати три роки тому, однак, тільки зараз спійманий в головному потоковому відео Noize MC.

Перше, що намагатися в картоні є 360o стерео відео, коли для кожного ока картина береться з окремого кута.

Запис на чудовий концерт Сірого Павла Маккарні

І набір спеціальних відео, знятих за VR шоломи

На жаль, відео на Youtube мають роздільну здатність 1920*1080. Що таке, коли ми розглянемо окуляри і дивимося тільки частину сфери з загальної картини, роздільна здатність значно нижче. Але два додатки, зазначені вище, завантаження відео в значно вищій якості.

Кожен знає відео з осені люди з віртуальних роликових берегів. У Google Play є кілька додатків цього жанру. ІХО є кращим з них.

Він також робить вашу голову інтерактивним додатком від іншого атракціону. Хочу відзначити, що картон не дасть вам таку ж занурення як професійні шоломи, і навряд чи ви будете стрибати з крісла під враженням. Але, однак, це новий досвід занурення в віртуальній реальності.

Будь-які сане ігри з жанру Гонки не можна знайти, є тільки такі.

Є дуже гарна якісна гра про рейси в космічний астронаут майбутнього.

Оскільки віртуальна реальність дає нам новий рівень занурення, це не тільки жахівські відео, які здобули популярність. Інтерактивні фільми жахів, де ви просто сидите на стілець і подивитеся навколо або навіть використовуйте ліхтарик, щоб відрізняти няньку, що відбуваються в темряві, поєднуючись з темним приміщенням і навушниками, подарують приголомшливий ефект. Спробуйте все

800305,00 Р

Найбільше враження я коли-небудь мав для CardBoard - квести. На жаль, мені вдалося знайти один, і це дуже коротко. Але мені дуже сподобалося.

Для розробників
Якщо ви збудете зробити свій власний контент для CardBoard, то спочатку встановіть і дотримуйтесь інструкцій з чудового демо-гіду, що повинно бути віртуальним світом.

Після цього розвиток може початися. Якщо ви закриєте двигун Unity, то це буде відмінною новиною для вас, щоб дізнатися про підтримку Unity в CardBoard SDK. Не забудьте, що ви можете створити гру як для Android, так і для iOS.
Він також може бути корисним SDK для Android

Я також рекомендую читати статті на VR.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 до Хороший пост про те, як з віртуальною реальністю в світі сьогодні
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Короткий огляд доступних рішень для віртуальної реальності

Джерело: geektimes.ru/post/251904/