4 Обов'язки Реального чоловіка

Ця стаття не призначена для того, щоб переконати вас, що реальний чоловік є саме те, що він з'являється. Вона просто спробує змінити трохи, що ви вірите.

Ні, я не пишу цю статтю, щоб переконувати вас, що реальний людина є саме те, що він здається. Я просто хочу спробувати змінити трохи, що ви вірите. Я зрозумів, що майже всі вони мали одну річ в загальній: вони виростили у батьківській родині. батько не був на всіх, або він був емоційно відданий від виховання. В результаті всі ці підлітки мали розмиті межі допустимості, низької самооцінки і явно недостатньої психічної стійкості. Ця ситуація зловживала в них, і підштовхувала їх, щоб заповнювати емоційну порожнечу з нездоровими звичаями.

Сьогодні, в своїй практиці я повинен мати справу зі скаргами від своїх клієнтів про те, як вони обробляються людьми і як вона впливає на них. І так мені здається, що багато чоловіків просто занижують їх вплив на світ навколо них. Я думаю, що є те, що потрібно бути чітким. І я вірю, що будь-який реальний чоловік повинен мати певні 4 якості.

1,1 км Чоловіки знають свої слова та дії.
У 40 років я проживаю на цій планеті, я прийшов до висновку, що часто більшість (і не всі вони) чоловіків просто не думають про те, як їх слова та дії впливають на інші. Прийміть не менше чоловіка, який вбиває ідентичність дружини в холодній крові, або батько, який постійно діє, хворий на дітей. Хто кидає себе на опоненту з фістами, намагаючись довести щось. А хто слухає його, замість свого серця.

Для того, щоб відфільтрувати свої слова і дії, щоб діяти, не забувати про ті, що навколо вас, потрібно саморозряд, терпіння і баланс. Кожна відповідь повинна бути відповіддю, усвідомленою і продуманою. Реакція інстинктивна, і тільки хлопчики. Чоловіки думають про те, що вони роблять і кажуть.

2,2 км Чоловіки не вважають себе ідеальною.
Вони готові визнати свої недоліки. Вони практикують відкритість і не закручують на кожну спробу зв'язати. Вони висловлюють свої почуття прямо. Вони не намагаються бути кимось вони не є. Вони намагаються не брати участь у безглуздих аргументах у високих тонах. У зв'язку з конфліктами, вони визнають своє існування, приймають відповідальність, і робити все, що необхідно для вирішення їх якомога швидше. Вони зберігають рух вперед.

3. У Чоловіки мають мету в житті.
Призначення, в'язання, сон. Щось варто боротися. Не варто зберігати світ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Бажання взяти гідне місце під сонцем. Визначте себе в мистецтві. Допомога поганим. Самовдосконалення. Щось вірити, навіть якщо це здається дурною для інших. Реальні чоловіки є творцями, незалежно від того, що вони будують, імперії або скромного дому для своєї родини. І хлопчики можуть тільки знищити.

4. У Визначені реальні чоловіки
Чоловіки роблять, і хлопці тільки скаржаться. Я повинен визнати, що я тільки недавно зробив свідоме рішення, щоб зупинитися, коли речі не йдуть. Багато поганих звичок, таких як позачерговий привід і постійні вибури гнів, стебло від порушеного мислення і нездатності контролювати власні емоції. Про те, як вони хочуть змінити. Вони хочуть «зцілити» шлюб. Втратити вагу. Стати хорошим батьком. Менше пиття, лежачи, граючи, витрати. Але деякі з них мають терпіння і визначення їх слів на практиці кожен день. Намагатися подолати перешкоду до того, як вони знову і знову, і застигти, піднятися і відновити спроби. Тільки кілька слів не відрізняються від оленів.

Подумайте про чоловіків в житті. Друзі. Отець. Дідусь. Брати. Тренери. Хлопці. Смузі. Скільки з них мають всі чотири якості, описаних вище? І якщо ви знаходили їх, то, як ніхто інший. Тому що вони рідкісні, і світ потребує людей, які люблять їх.

Джон Кім