5 порад про те, як інвестувати в чоловіка з максимальним доходом

Кілька порад від Катерини Іноземцевої, як інвестувати в кохану людину на старті, щоб отримати максимальну подачу за життя

Кожна дівчина мріє про «люкі» одружитися, щоб відчути себе за кам’яною стіною, знати, що вона має надійну задню, стабільну і щасливу майбутнє. Всі дівчата з дитинства впевнені, що реальне щастя є любов'ю і бути коханим, щоб бути мишею для своєї душі, його постійне натхнення для подальшого створення. Натхнувшись чоловіка, щоб експлуатувати і заспокоїти свій апетит на нові досягнення – це традиційна роль жінок в відносинах.

Однак, як показує практика, не всі дівчата набувають статусу «щасливої дружини успішної людини». Є багато питань: чому я не збираю цього мільйонера, бізнесмена, інвестора або політика? Чому не мене, бо я так красива, розумна і талановита? Відповідність проста: потрібно вміти інвестувати в своє майбутнє. Ви повинні інвестувати зараз, щоб отримати те, що ви хочете в майбутньому.

Однією з найяскравіших прикладів свідомого підходу до таких інвестицій можна назвати Катерину Іноземцеву. Вона відома як автор проекту онлайн-марафонів, щоб розвивати обізнаність, взаємність і знайти кохану людину. Єкатерина – дружина Дмитра Юрченко, яка здатна стати успішним завдяки підприємницькому збудженню, здатності встановлювати і досягати цілей, а найголовніше, завдяки коханій жінці, яка цілодобово конвертує його за допомогою її підтримки і розуміння.

Вона, як справжня жінка, змогла втілити в життя за принципом: «Дружина, яка не веде свого чоловіка вперед, безумовно, штовхає його назад». Це принцип, який створив для себе, коли він просто почав бізнес до очей. Вона розуміла, що «дружина стартапера, яка не запускається з ним, підштовхує шлюб в абіс». Звичайно, на початку не було миттєвого зльоту, був страшний недолік часу і зусиль, і прибуток може бути тільки мріяв.

Єкатеріна називає себе «інвестором» і її найбільш успішний проект «Дмитрі Юрченко». Її підхід полягає в тому, щоб «інвест» від нуля, тобто не чекати готового, зробленого мільйонера, але спільно розвивати ресурс відносин, щоб молодят, з яким вони сіли на столі з 9 класу, стає лицарем в таких відносинах. «білий кінь» потім стає приємним наслідком, а не першопричиною взаємності. Після того, як ви повинні навчатися бігати поруч, але не бігти на шляху когось.

Ось кілька порад від Катерини Іноземцевої про те, як інвестувати в кохану людину на старті, щоб отримати максимальну подачу за життя:

1,1 км Не інвестуйте занадто багато, залиште номер для себе.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Кожен проект не повинен бути повністю «повним». Підприємець «легке голодування» буде більш активним і шукати нові ринки, але стартап «фед» ніколи не зацікавить стати першим на ринку.

Не оцінюйте чоловіка першими перемогами і успіхами. Потрібно дізнатися лінію між родзинкою і практичністю, і спробувати дотримуватися цього шляху. Коли ви інвестуєте свій час, нерви, енергію та силу у вашій дружині, ви спочатку визначите, які перспективи саморозвитку та зростання, які ви будете мати.

Проект обраний командою та масштабом. Команди вибираються відповідно до цілей і значень, а ролі повинні бути розподілені таким чином, що доповнює один одного. Ви самі. І тільки тоді на масштабі пріоритетів стає «ми», але спочатку є тільки «І». Це не про его, але про можливість перших реалізувати себе як жінці, як партнера, а потім навчатися подарувати і реалізувати в відносинах.

Наприклад, я користуюсь інструментом, такими як «прощаю себе». Для того, щоб я поставив його як завдання в календарі або щоденному режимі. Це час для себе і тільки для себе. Він відрізняється від спорту, плавання, манікюру і шопінгу. Це час для відпочинку, планування, сниться, для всього, що дозволить мені залишатися на зв'язку з чоловіком.

Сім'я, як і бізнес. Залиште номер для власних цілей і снів! Як саме сниться про власні бажання і чому це не шкідливе, але навіть корисно для відносин, найбільш доступній книзі розповість Б. Шер «Мрія не шкідлива. й

2,2 км Всі ваші інвестиції повинні бути розумними.
Задайте себе, що ви можете допомогти вашій коханій людині? Де ваша допомога буде незамінною? Якщо ви не знаєте, що ваш чоловік допоможе вам допомогти. Всі ваші підключення та близькі контакти можуть бути корисними для вашого проекту.

Не варто брати на те, що ви не любите чи страхуєте. Вам не потрібно добровільно зареєструватись як сортувальник «бізнесового сміття» або взяти на себе роль секретаря, якщо це не дає вам задоволення. Збережіть енергію, силу і настрій дійсно гідних речей, щоб дати йому максимум зусиль «розумні».

Наприклад, я легко писати тексти, так само, як швидко читати їх і подвійно оглянути їх. На початку нашого зв’язку, бог копірайту знає, скільки текстів пропущених через руки. А потім... мій чоловік почав писати себе таким чином, що я був тільки здивований, як подібний стиль і письма стало.

Головне правило – інвестувати у здоров’я коханої людини. Впевнений, що він отримує достатньо сну, їсти на час, кладе його на регулярну перевірку і кладе його на календар. А спільні види спорту не тільки розвивають сімейні відносини, але і зміцнюють його і здоров'я, як психічні, так і фізичні.

Почати роботу вранці, це здорове середовище приверне інших: здорове харчування, здорове сон, фізичне обстеження і вітамінизація. Ви можете прочитати про те, як запустити роботу і запустити на весь марафон у книзі J.K. Daniels, "З 800 метрів до цілого марафону".

3. У Визначте, що гроші в цьому житті не найважливіше
Так, це право. Найцінніший, незалежно від того, як банальний, підтримує і участь. Тим не менш, потрібно говорити мовою, що він розуміє. Знайди свою любовну мову і допомогти вашій коханій людині відчувати себе підтриманим. Якщо опіка важлива для вашого чоловіка, то покажіть його в реальних діях, якщо дотик важливо, дати їм до нього, якщо вам потрібно компліменти, то нудьгувати його частіше.

Чи є ваш чоловік, щоб провести вільний час з вами? Навчіть один вечір на тиждень, який ви завжди будете проводити разом, обговорюючи всі накопичені питання, слухайте думки один одного. Ваша підтримка на мові, яка чує і використовує, зробить вас як щасливим. Книга Х. Чапмана «Мови кохання» допоможе.

Будь-який проект, який ви об'єдналися у вашому сімейному житті, наприклад, організації весілля, придбання автомобіля, планування поїздки або будинку, є надзвичайно важливим для відносин, особливо на початку. Проект стає своєрідним індикатором випробувань: всі життєві ситуації або зміцнюють або знищують стосунки. Використовуйте їх мудро і добре. Головне - залишити номер для особистого простору, не завагітніти його територію, поважати і не використовувати гроші як основний аргумент. Вивчіть мови любові та зв’язків без використання універсального еквівалента спільного доступу.

4. У Допомогти йому встановити його розклад і допити його.
Вчимося поєднувати вільний і робочий час разом. Не варто дискомфорту. Вам подобається катання на лижах? Комбіновані спуски з переговорами. Планування відпочинку, але не достатньо часу для спорту? Нехай відпочинок буде спортивним. Так як мій чоловік почав насолоджуватися тріатлоном, всі наші поїздки та свята асоціюються з спортивними стартами або таборами, де можна поїздитися, і водночас розслабитися. Ми вирішили зробити свій власний табір здорового способу життя в Таїланді і запрошували всіх, щоб спробувати цей формат з нами.

Налаштуйте пріоритети першим у вашій голові, а потім допоможемо йому вирішити. Для чоловіка, кар'єри та самореалізації завжди будуть первинними. Це його нормальний стан, тому що він приносить мамонти в будинок, і ви кладете їх в банки і робимо заготовки на зиму. Подаруйте йому можливість відчути свою подяку. Якщо ви особисто хочете від нього у відносинах, як він може порадувати вас і здивувати вас, не випадають з вашого графіка.

Він не має вільного часу, щоб розкрити головоломки жіночої логіки та практики. Краще дати йому і читати книгу «Правила прибуткових стартапів», і дізнатися, як застосувати ці правила в плануванні сім'ї.

5. Умань Нарешті, вирішіть собі, чи хочете ви бути з цією особою в майбутньому.
Не можна вгадати про майбутнє. Це як лотерея: все залежить від удачі і вашого терпіння. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це статистика. Але це все в руках. Це правда життя.

Кожна жінка може надихнути чоловіка, щоб вірити в свою силу, або переконувати його, що він є повним збійом. Все залежить від жінки і її здатності надихати. Крім того, бути чесним з собою. Визначте, чи обов'язково потрібен чоловік-мільйонер або успіх і щастя вимірюється для вас в інших координатах. Для реалізації своїх справжніх бажань допоможе книга М. Вільямса «Програма».