917
20 АКТУАЛЬНА КОНФІСІЯ
Найкращий і, можливо, найбільш актуальні котирування Конфуцій – найбільший старовинний мислитель Китаю
Конфуція стала древньою думкою та філософом Китаю. Його викладання мали глибокий вплив на життя Китаю та Східної Азії, ставши основою філософської системи, відома як Конфункція. Уже у віці не більше 20 років він був відомий першим професійним викладачем Китаю.
До перемоги юрисконсульта, Школа Конфуцій була лише одним з багатьох трендів в інтелектуальному житті країн Warring, який був відомий як сотні школи. І тільки після падіння Ціну, відроджений Конфункція досягла статусу державної ідеології, яка збереглася до початку XX століття, тільки тимчасово даючи шлях до буддизму і Таоізму. Це природно призвело до вилучення фігури Конфуцій і навіть його включення в релігійний пантеон.
Клубер зібрано, можливо, кращі котирування Конфуцій, які особливо актуальні в нашому часі:
Якщо ви не помітите її, ви перемогли.
У давні часи люди навчилися вдосконалювати себе. Вони зараз навчаються дивувати інших.
Простота - одна з кращих якостей людини.
У країні, де є замовлення, бути сміливим в дії та виступі. У країні, де немає замовлення, бути сміливим в дії, але обережним у виступі.
Подаруйте допомогу тільки тим, хто шукає знання, виявивши їхню гідність.
Коли ви відчуваєте себе погано, послухайте на природу. Тиша світу більш заспокійлива, ніж мільйони непотрібних слів.
Інтемперанс в невеликих речах руйнує велику причину.
Будь-який може бути благородним чоловіком. Щоб стати однією.
Слово має бути вірним, дія повинна бути рішучою.
Не знаю, що людина не знає хвилювань, сміливість не знає страху.
Я чую і я забув. Я бачу і пам'ятаю. Я і я розумію.
Тільки коли холод виходить зрозуміло, що штифти і цитпреси останні, щоб втратити капелюх.
Люди в давнину не люблять говорити багато. Поглянули, що не тримайте своїх слів.
Не варто до іншого, що ви не хочете.
Намагайтеся бути принаймні трохи добрим, і ви побачите, що ви не зможете зробити погану річ.
Щоб відправляти людей на війну непідготовленим, слід їх зрадити.
Нещастя прийшла - людина зробила його, щастя прийшла - людина підняла його.
Ті, хто не думають про віддалені труднощі, обов'язково чекаємо біля неприємностей.
Не великий, хто ніколи не впав, але великий, хто впав і троянда.
благородний на серці серена. Невисока людина завжди хвилюється.
Конфуція стала древньою думкою та філософом Китаю. Його викладання мали глибокий вплив на життя Китаю та Східної Азії, ставши основою філософської системи, відома як Конфункція. Уже у віці не більше 20 років він був відомий першим професійним викладачем Китаю.
До перемоги юрисконсульта, Школа Конфуцій була лише одним з багатьох трендів в інтелектуальному житті країн Warring, який був відомий як сотні школи. І тільки після падіння Ціну, відроджений Конфункція досягла статусу державної ідеології, яка збереглася до початку XX століття, тільки тимчасово даючи шлях до буддизму і Таоізму. Це природно призвело до вилучення фігури Конфуцій і навіть його включення в релігійний пантеон.
Клубер зібрано, можливо, кращі котирування Конфуцій, які особливо актуальні в нашому часі:
Якщо ви не помітите її, ви перемогли.
У давні часи люди навчилися вдосконалювати себе. Вони зараз навчаються дивувати інших.
Простота - одна з кращих якостей людини.
У країні, де є замовлення, бути сміливим в дії та виступі. У країні, де немає замовлення, бути сміливим в дії, але обережним у виступі.
Подаруйте допомогу тільки тим, хто шукає знання, виявивши їхню гідність.
Коли ви відчуваєте себе погано, послухайте на природу. Тиша світу більш заспокійлива, ніж мільйони непотрібних слів.
Інтемперанс в невеликих речах руйнує велику причину.
Будь-який може бути благородним чоловіком. Щоб стати однією.
Слово має бути вірним, дія повинна бути рішучою.
Не знаю, що людина не знає хвилювань, сміливість не знає страху.
Я чую і я забув. Я бачу і пам'ятаю. Я і я розумію.
Тільки коли холод виходить зрозуміло, що штифти і цитпреси останні, щоб втратити капелюх.
Люди в давнину не люблять говорити багато. Поглянули, що не тримайте своїх слів.
Не варто до іншого, що ви не хочете.
Намагайтеся бути принаймні трохи добрим, і ви побачите, що ви не зможете зробити погану річ.
Щоб відправляти людей на війну непідготовленим, слід їх зрадити.
Нещастя прийшла - людина зробила його, щастя прийшла - людина підняла його.
Ті, хто не думають про віддалені труднощі, обов'язково чекаємо біля неприємностей.
Не великий, хто ніколи не впав, але великий, хто впав і троянда.
благородний на серці серена. Невисока людина завжди хвилюється.