20 АКТУАЛЬНА КОНФІСІЯ

Найкращий і, можливо, найбільш актуальні котирування Конфуцій – найбільший старовинний мислитель Китаю

Конфуція стала древньою думкою та філософом Китаю. Його викладання мали глибокий вплив на життя Китаю та Східної Азії, ставши основою філософської системи, відома як Конфункція. Уже у віці не більше 20 років він був відомий першим професійним викладачем Китаю.

До перемоги юрисконсульта, Школа Конфуцій була лише одним з багатьох трендів в інтелектуальному житті країн Warring, який був відомий як сотні школи. І тільки після падіння Ціну, відроджений Конфункція досягла статусу державної ідеології, яка збереглася до початку XX століття, тільки тимчасово даючи шлях до буддизму і Таоізму. Це природно призвело до вилучення фігури Конфуцій і навіть його включення в релігійний пантеон.

Клубер зібрано, можливо, кращі котирування Конфуцій, які особливо актуальні в нашому часі:

Якщо ви не помітите її, ви перемогли.
У давні часи люди навчилися вдосконалювати себе. Вони зараз навчаються дивувати інших.
Простота - одна з кращих якостей людини.
У країні, де є замовлення, бути сміливим в дії та виступі. У країні, де немає замовлення, бути сміливим в дії, але обережним у виступі.
Подаруйте допомогу тільки тим, хто шукає знання, виявивши їхню гідність.
Коли ви відчуваєте себе погано, послухайте на природу. Тиша світу більш заспокійлива, ніж мільйони непотрібних слів.
Інтемперанс в невеликих речах руйнує велику причину.
Будь-який може бути благородним чоловіком. Щоб стати однією.
Слово має бути вірним, дія повинна бути рішучою.
Не знаю, що людина не знає хвилювань, сміливість не знає страху.
Я чую і я забув. Я бачу і пам'ятаю. Я і я розумію.
Тільки коли холод виходить зрозуміло, що штифти і цитпреси останні, щоб втратити капелюх.
Люди в давнину не люблять говорити багато. Поглянули, що не тримайте своїх слів.
Не варто до іншого, що ви не хочете.
Намагайтеся бути принаймні трохи добрим, і ви побачите, що ви не зможете зробити погану річ.
Щоб відправляти людей на війну непідготовленим, слід їх зрадити.
Нещастя прийшла - людина зробила його, щастя прийшла - людина підняла його.
Ті, хто не думають про віддалені труднощі, обов'язково чекаємо біля неприємностей.
Не великий, хто ніколи не впав, але великий, хто впав і троянда.
благородний на серці серена. Невисока людина завжди хвилюється.