Чоловік, батько чотирьох дівчаток, і один хлопчик - найважливіші уроки навчилися в 12-х роках шлюбу
У 12 років шлюбу, дружини і я бачив багато.
Ми одружилися, перш ніж я закінчив коледж. Вже скоро їхня дитина. Я закінчив коледж. Нова дитина. Більше дітей. Коли народився наймолодший, у віці 8.
Власні чотири будинки. Здається будинок і квартира десь між. П'ять різних робочих місць з чотирма різними компаніями. Жива в чотирьох містах.
Багато способів життя було швидко.
За останні 12 років ми дізналися багато. Про себе. Про один Важливість шлюбу. І чому варто боротися за це.
Ми були молодими, в любові та приготуванні на весілля. Коли вона сказала так, ми були на наших ранних зубах. Але не означає, що ми готові до шлюбу.
Після 12 років ми навчимося 12 речей про шлюб:
1,1 км 50/50 Виявлення призводить до розчарування.
За деякий час ми побачили шлюб як гра. Конкурси. Якщо я роблю це, ви повинні це зробити. Зустріти мене в середині поля тут, зробити трохи більше тут. Якщо ви робите 20 речей, я буду робити 20 речей. Це своєрідна гра. Але реальна робота виконана, коли ви не можете потрапити в середину. Коли потрібна додаткова миля для іншої. Може бути співвідношення 90/10, якщо чоловік хворий або пригнічений. Не дивлячись на шлюб як номери. Таким чином, хтось завжди втрачає.
2,2 км Тримайте пригоди живим.
На початку моїх відносин з Брукі, я завжди намагався. Ми приймали довгу прогулянку, вечерю по свічнику, я працював важко перемагати її. Коли ми були роки і зобов'язання, я дайте вогонь між нами вмирати багато разів. Боротьба, щоб зберегти те, що вогонь живим не обов'язково подорож до Парижа, це може бути несподіваним для заїзду в місцевий готель, раптом найнятий нянянь на вечір, або навіть рукописну замітку. Знайти місце в шлюбі для пригод.
3. У Поцілунайте один одному.
Я не ідеальний на ньому, але я намагаюся поцікавитися Брукі, як тільки я отримую додому від роботи. Перед тим як поцікавити дитину. Ці маленькі деталі дійсно важливі. Для мене, будучи першим батьком, але ще більш важливим є перший чоловік. В іншому випадку ми з радістю підготуємо дітей.
4. У Задоволення часто є найкращим описом любові.
Це було легко любити Брукі, коли ми були молодят. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це набагато важче боротися за любов, коли ви втратите дитину. Або ви йдете через величезні фінансові недоліки. Або помітьте, що ваш дійсно непристойний секрет. Яскраві казки добре підходять для кіно, але реальне життя часто плутають, хаотичні і брудні. Будьте хворі, коли він отримує складно.
5. Умань Реальне життя складається з невеликих моментів.
Маючи дитину, купуючи будинок мрії ... Чудові вершини шлюбу. Більшість днів є щоденним. Я пропустив багато дрібних моментів, коли я працюю на великих. Я зрозумів, що життя відбувається в маленькі моменти. Зараз я дізнаюсь про те, як багато місця призначення.
6. Жнівень Інтимність і наявність не те ж саме.
Прийміть додому рано, зануривши медсестра, щоб піти на дату з дружиною, і навіть відпустку все круті речі. Не зважаючи на те, що фізичним шляхом є емоційно. Для мене емоційна близькість замість голодування на моєму iPhone весь час, шукаючи дружину в оці, а замість перегляду Instagram і читання Twitter, слухайте її серце. Коли у вас є можливість бути разом фізично, бути разом емоційно.
7. Про нас Порівняння вбиває вашу радість.
В епоху, де люди постійно постають червоному фасаду свого життя на соцмережах, легко відчути себе, як ваш шлюб смоктати. Так, ви б’єте сім’ю Джонса. Коли я починаю порівняти наші банківські рахунки, наш будинок, наша поведінка дітей, і наша шлюбна справа до інших через далекий об'єктив, я вже при втраті. Відчуйте свою радість. Не грайте цю гру.
8. У Кожен з вас має можливість кинути.
Ми всі знаємо шлюби, які закінчують біль, не святкують. Відчай замість танців на 50-й річниці весілля. Brookie і я розумію, що є дні, коли це набагато простіше відмовитися, ніж тримати боротьбу. Але кожен день ми продовжуємо вибирати один одного. Ми залишаємо чесність про те, де ми не робимо. Що варто.
9. Навігація Взяти ініціативу в руки для вигоди інших.
Ми часто обговорюємо в нашій сім'ї, чи ми даємо або беремо. Чи ми надаємо та обслуговуємо? Або ми просто використовуємо його? Я впевнений, що це набагато краще витрачати життя, коли ви обслуговуєтесь добре інших.
10. Жива в громаді.
Важко і важко, але в той же час вона красива і гідна. Коли ви живете в ізоляції, завжди є спокусою, щоб відмовитися. Але коли ви оточені сім’єю та друзями, які усвідомлюють ваші сили та ваші борти, ви відчуваєте постійний супровід.
11. Чи про тебе?
Побачимо це: в шлюбі, ми ненавидимо один одному частіше, ніж ми готові її визнати. Ми лежимо за порятунку, ми забуваємо важливі дати, ми сердитися. мільйон інших прикладів. А замість зміщення полум'я або евакуйної відповідальності запитайте «Не пробачте мене?» і ваше шлюб міцніше. Це питання, набагато більше, ніж «І апологізація», що призводить до перемир’я.
12. Любов перемагає.
Цей список може бути дуже довго. Я не торкався речей, таких як чесність, необхідність зробити час для дат, і виділити сильні сторони партнера. Але всі списки світу не зміцнять шлюб стільки, скільки любить. В кінці любов перемагає. Вона перемагає все. Усуває сумніви. Він допомагає страху. Вона штовхає для великих речей. Любов перемагає.
Justin Ricklefs.