Як я навчився спати в хвилині

Дивовижний спосіб швидко освіжити дупа завжди і всюди

Починався тиждень до того, як мій найкращий друг одружився. Моя нервовість досягла рівня епічності. Я не можу спати. Я був найбільш зацікавленим у спілкуванні. Моя сором'язливість і жахи зберігають мене на три дні.

Коли я зустрів світанку, не в змозі закрити очі на третій раз поспіль мати нареченої радить мене спробувати одну техніку. Вона сказала, що вона заощадила її протягом десятиліть.

Я вірю. Після того, як порада була надана мені жінці, яка має ліцензію на проведення медичних практик. Вона вивчала медитація, стрес і практики дихання протягом багатьох років. А її порада змінила життя.

Найпростіший спосіб запам'ятати цей метод, щоб викликати його «4-7-8». В цілому, вам просто потрібно розтягнути дихання через ніс протягом чотирьох секунд. Далі ми повинні тримати наше дихання протягом 7 секунд. Нарешті, вам потрібно випустити через рот, розтягуючи цей випадок протягом 8 секунд.

Ось так просто. Це дихальна гімнастика сповільнює наш рівень серця і заспокоює нас вниз. І буває дуже швидко: всього кілька повторень. «Це працює. Він схожий на божевільність, хоча я зрозумів.

Як працює.
В перший раз я впав, що так швидко, що я не знаю. Наступні чотири дні до весілля, я скинув як дитина. Згодом я пішов через тонну літератури у зусиллях розібратися, як і чому це працює.

Коли ви відчуваєте стрес або тривожний, адреналін проходить через ваші вени, ваше серце б'є на високій швидкості, і дихання стає швидко і неглибоким. Про те, що я розповів вам про роботи, такі як седатив.

Оскільки ви штучно сповільните дихання, ваше тіло змушений зменшити частоту вашого серця. Кисень для перекачування “свіження” крові все ще недостатньо для організму. Проведення дихання з навмисно повільним виснаженням, неминуче уповільнює серцевий ритм. Фізіологія.

Ця практика також заспокоює розум. Просто тому, що ви постійно повинні розраховувати на ваше дихання. А також тому, що швидке дихання і тривога завжди йде рука в руці. Ви дійсно не знаєте, що. Таким чином, за допомогою фізичного ефекту на симптоми, можна пригнічувати причину. Ефективність даного методу підтвердить будь-який нейрофізіолог.

В результаті ваше тіло розслабляє. Так важко і так швидко, як хтось дав вам анестезію.

Андрій Вайл, доктор, Гарвард, каже, що практика 4-7-8 була відома індійським іонгісом на тисячі років. Вони використовуються для пригнічення стресу і релаксу. Так ви можете розглянути це абсолютно безпечно.

Аліна Гонцалоз