ПОЧЕМУ ТЫ ЗАСЛУЖИВАЕШЬ ТОГО МУЖА, КОТОРЫЙ У ТЕБЯ ЕСТЬ

Слова цієї жінки про інших жінок – бальзам на душу сучасної людини. Багато чого про що вона сказала, що визволена жінка східного негабаритного і трамплінгу на її правах. Вони хворіють. І вони думають, але є щось в ньому...

520968

Марина Таргакова – практикуючий лікар, психолог
Сімейний терапевт з 20-річним досвідом роботи.
Автор п'яти винаходів з міжнародним патентом
в області психіатрії та ендокринної патології.
Повний учасник Міжнародної академії наукових праць
відкриття та винаходи. Головний гомеопат Республіки Казахстан.

Ви знаєте, мій досвід страшно. Я думаю, що серйозні шлюби, перед золотою весіллям, скоро буде вимирати.
Як люди стають меншими і меншими пацієнтами щороку, можливість покінчити один одному і впоратися з труднощіми разом. Філософія сучасного суспільства спонукає людину задовольнити свої потреби, і він не має наміру відмовлятися від будь-якого іншого, не хоче бути терпінням, мисленням: «Я віддаю це, тоді я дізнаюсь ще». Але ви можете зробити десятки шлюбів, таких як угоди, але ви ніколи не отримаєте щасливого. Разом з зростаючим багатством людей, егоїзм зростає, індивідуальні цінності заміщуються сімейними цінностями, пріоритетами та самооцінкою змінюються. Тепер популярна фраза «Я заслугу кращої частки!» в ціні. Я розчарує багато людей, ні. Це гордість. По суті, кожен має супутник, який заслуговує. А скільки він кладеться, він отримує те, що він дрочить, він перекидає його.

Імпоновані значення
Якщо ми думаємо, що ми формуємо суспільством, ці значення накладаються на нас медіа, і в цілому людина слабка – це не вірно! Людина винна, бо суспільство людина. І це в першу чергу жіноча несправність. До речі, я категоричний опонент так званої жіночої емансипації.

Багато людей думають, що це незаймана, і я, як сучасна людина, лікар, писати зараз, і ваша сім'я в іншому місті. І подумав, що я щасливий, і мій чоловік вірний, наприклад, до моєї роботи, яка вимагає постійної поїздки.

Немає, мій чоловік не впаде на мене з вище у вигляді ангела, так само, як я далеко від того, що cherub, нічого людина чужорідна до нас. У нас є багато років. Найголовніше я дізнався, що ви не можете покласти тиск на чоловіка, трамвайку на чоловічому его. Я шукав, як власний університет. Наприклад, мій чоловік не приймав щось категорично, і хоча в першу чергу все бронювало і протестував всередині мене, я не знайшов сили, щоб подолати власний егоизм, злий себе, став ще більш уважним, переконливим, і в відповідь він згасає лицарство, прагнення підтримати мене, допомогти мені, зрозуміти мене. Тексти пісень, а це означає: Тоді щось нове, і він пішов знову і я змінив в щось інше. Непросто, це постійна робота, але без жінки в сім'ї немає реальної людини.

Я проти незламності, що сучасні жінки розуміються емансипацією. У той же час, я маю нагоду творчо реалізовувати жінок, яскраві талановиті особистості І це не уособлення, яке дивиться на нас з сторінок глянцевих журналів і з екрана. Дивитися на них, це для найбільшої частини «вагової жінки» - презитивний погляд, голос з проблемою, готовність піти над головою заради досягнення особистих цілей І насправді вона дуже міцна, досягає всіх своїх цілей, але, на жаль, така жінка часто не буде щасливою. Чи можна уявити дитину поруч з такою «гарячою мамою»? Зображення, якось не підходить, немає енергії материнства, можливо, простіше уявити скрабну пустелю.

Хворість жінки полягає в тому, що вона вирішила, що її свобода лежить в допустимості, і чоловіки змушені його прийняти. Вони так комфортні, хоча в душі немає сенсу задоволення. Так з року до року зростає кількість депресованих людей, які заплутані в змішаних ролях. І виходите, що обидва з них повинні мати власний захід від відповідальності, починайте виконувати свою обов'язок, підійти власний шлях. В іншому випадку сім'я загине.

Це не найбільш традиційні думки сучасності.

Вищі цілі
Моя мати християнина і мій батько мусульмани. Один дід був священиком та іншим імам. Я вивчив християнську літературу і Суфі писати докладно, але оселився на філософії ведик. По суті, на глибину всіх традицій немає різниці. У кожній релігії Бог є любов, решта політика. І любов є послугою, бо в кожній традиції Господь є Верховною особою, і ви є слугою Господа.

Є кілька ступенів віри. Святі, ті, хто говорить слово Бога, як Мохаммед, Будда або Христа. Вони є тими, які рівень свідомості досить високий, щоб бути поважним і переконливим для інших. На додаток до них є люди з високим духовним рівнем розвитку, вони служать іншим і якщо вони працюють на когось, то тільки на себе, на власній гордості, гнів, заздрості, жаді. Це ті, хто дійсно не фокусується на «солодкому місці» в очах інших, але намагаються витягти «красу» з власного очей. Але, на жаль, світ переважає тих, хто бачить різницю у всьому світі. Його мета не служити Господі, але нав'язувати його ідол на інших. І це з небесного. І брак любові і всіх вій від них. Але головне завдання людини - запитати себе питання і шукати відповіді на всі його життя: хто я? Чому я жити? Як досягти найвищої мети життя?

Я консультував багатьох впливових людей, а їх головна проблема полягає в тому, що вони не можуть зрозуміти причини їх незадоволеності, смертності, після досягнення своїх цілей. Це персональний конфлікт, коли людина не в змозі реалізувати, що лідер не є майстер, але службовець. Надається енергія, щоб служити іншим, не просто себе.

А потім людина очищається місіонерською роботою, благодійністю. Але не нав'язлива даючи, схожа на почервоніння. У Ведасі є окрема «наука благодійності». За її словами, бідність повинна подбати. Але ви можете допомогти тільки з їжею, одягом, медикаментами, тобто компасіон, щоб ви сказали йому, дізнатися, що він дійсно потребує, дати йому свій час і увагу. Але без коштів. Якщо ви даєте гроші, ви обміняєте карма з ним, тобто ви приймаєте частину своєї долі, яка часто нещастя. Гроші можуть бути передані тільки тим, хто духовно перевершує вас, більш цікавим, тобто святих або храмів для поширення знань, такий обмін вигідно.

В цілому, все в цьому світі вимагає кращої, гармонії обміну. Але сьогодні це було прищеплено неприродними значеннями. Давайте візьміть книги, які зараз циркульовані, які розповідають вам, як маніпулювати жінку, щоб отримати те, що ви хочете швидше, і в той же час, жінки читають книжки про те, як виграти чоловіка - - не як послужити чоловіка, але як його використовувати -- як отримати багатство, зробивши нічого, як схуднути, продовжуючи їсти. Такі дивні методи, коли людина закріплюється в ідеї споживання без повернення назад.

Свою мудрість врятує світ. Все починається з неї.
Тільки мудра мати підніме реальних синів, правих чоловіків. «велика» жінка не здатна ставити чоловіка в гідному місці, щоб бути мудрим, вона проходить через уроки зволоження, пропущені через серце. Необхідно відмовитися від гордості і прийняти, щоб прийняти правду поширену для всіх святих сценаріїв - почуття щастя від чоловіка до жінки і від неї до дітей. Повага чоловіка повинна залишатися, навіть якщо батьки розлучаються.

Ви повинні розуміти просте: ви вже родичі, і нічого не можете зробити про це, родичі залишаються в будь-якому випадку. І якщо є щось “нехай” в сім'ї, то я кажу, що дружина і мати потрібно змінити.