Чому ви не повинні йти назад до деяких

Настав час, щоб ви нарешті зустрілися і усвідомлювали, чому ви ніколи не повинні повернутися до особи, яка болить вас.

Габаритний зображення

У вас є люди, які вам подобається, чи є у вас серйозні стосунки з ними або просто іншим носієм.

Є певна незадовільна нездатність у цих людей, а саме, що вони нібито близькі до вас, але при цьому не закривати достатньо.

Ви впав обличчя на м'язи, але не вперше, і не за останній раз.

Ви любите момент ім'я тієї особи, яка спалахується на телефоні. Ви можете побачити її або посмішку. Коли ви не разом, ви переглянете погляд, він або вона шукає вас.

Але ви подивитеся на неї або очі, і ви не бачите відбиття, яке ви хочете.

Ви бачите в цьому відображенні відчуття віддаленості, який говорить про те, що він або вона не повністю з вами, і ніколи не буде, незалежно від того, скільки ви хочете.

Він або вона може сказати, що ви красиві, і ви хочете, щоб вірити це тому, що слова роблять певні враження на нас, вони або боляче або приносить щастя.

Частина вас шукає біль, ця людина дає вам. Це заплутаний цикл, пов'язаний з цією особою, ви не можете зупинитися до нього або її. Ви чекаєте змінити цей чоловік.

«Переповідачі будуть відрізнятися в цей час», - каже вам самі з непрофесійною наївністю. Ви знову поверніть сліпу око.

Ви розумієте, що відбувається, які наслідки, і чому це погано для вас.

Ви також знаєте різницю між тим, хто ви перебуваєте в першому місці та кимось, що ви просто доповнюєте.

Загальний почуття зазвичай перемагає в кінці, але часто займає тривалий час. Твоє емоцiя подробить правду на обличчі, бо ви подарували занадто швидко, щоб ваше бажання охопити її або його.

Я пропоную, що це може сприйматися як слабкість і емоційна зрілість, яка в певній мірі є справою.

Ми ніколи не ставимося до нас.

Чому ми не стежимо за цими порадами? Чи є те, що ми віддаємо перевагу спокусі і даємо себе повністю людині, яка не цінує нас тим, що ми заслуговуємо на те, що ми робимо нас менш цінними?

Можливо, це просто робить нас більш людиною, приступаючи на одну руку, сподіваючись на інші, вразливі і вразливі.

Ми свідомо не слухайте пораду наших друзів, хоча ми досить знаємо про шкоду від цього довгоочікуваного, і швидше за все, п'яні поцілунки. Все, що нам потрібно, щоб нам було якомога більше.

Хворобливий біль є одним з найбільш інтимних досвіду ви можете мати з ким-небудь. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Але я думаю, що поки ви не можете контролювати свої почуття, ви все ще можете контролювати, як інші люди лікують вас.

Ми любимо вірити, що люди можуть змінитися для нас, але ми повинні зіткнутися з ним, це ніколи не станеться. Важливо розуміти і приймати це.

Питання про те, як довго ви можете перенести його, і частина розчину знає ваші межі і що вам дійсно потрібно. Непросто, але в кінці, ваше щастя в руках.

Хтось людей, скільки ми доходимо до них, не варто.

Софія Ву