Яка жінка ніколи не визнає жінку

Кілька маленьких секретів, які чоловіки ніколи не розкриваються жінкам

р.

У житті кожного середнього чоловіка (який хоче будувати відносини з середньою жінкою) рано чи пізно виникає момент, коли він починає реалізувати значення народної мудрості «Сільце золото».

Чи допоможуть вам не зіпсувати (або навіть покращувати) стосунки з гарною половиною людства? Великий І з цього дня людина починає приховувати більшу частину свого життя від цікавих поглядів коханого і навчається сердечком, що захоплює фрази жіночого вуха: «Особливо, дорого, ви приводите машину відмінно», «Це було нудно в клубі з друзями», «Ніжбор з квартири протилежно?» Красивий? Я не помітив, і т.д.

Строго кажучи, це не брехня, але просто спроба заспокоїти свою другу половину, занадто жорстоко, на думку чоловіка, реагуючи на розірвання голову у відповідь на спробу парку на солод, холостівська партія в клубі або стрункому погляді на сусід протилежний. Однак, за словами психологів, якщо людина коли-небудь падає за таку «невинну» брехню, кредит довіри в нього буде вичерпаний. Як жінка знає, що все це тільки для свого миру?

Тим не менш, чоловіки не поспішають слідувати порадам вчених і розкривати свої маленькі секрети. Давайте спробуємо розібратися в чому.

1,1 км Сусід в квартирі навпаки дуже красиво.
Але це не означає, що людина хоче залишити. Вони просто так влаштовані - навіть якщо вони щасливі в любові, вони автоматично будуть виглядати всі досить жінки навколо. Це як радар, який не може бути вимкнено.

2,2 км Іноді фраза «Я пішов на футбол» означає «Я хочу розбити тебе».
Нерідко вирушає в футбол (баскетбол, теніс, м'яч хокею, турнір з перевірок) - це просто примітка, щоб взяти перерву з вашої красивої половини. Звісно, нема розумного чоловіка, коли-небудь думають про те, що «Дуже, я втомився від тебе і хочу витрачати час на друзів». Так ви повинні бути гарячими вболівальниками настільного тенісу або мангалу.

3. У Обов'язки будь-якого роду позбавляє їх відваги.
Рідкий чоловік з першого дня наради жінка своїх снів починає замислюватися про весілля, намалювати план сім'ї гнізда і подумати про колір штор в дитячій. Вже багато років чоловічого населення, і навіть років, щоб приїжджати до умов з ідеєю, що улюблена жінка насправді чекає шлюбної пропозиції.

4. У Життєрадісна рівноправність, але людина повинна заробляти більше.
«Симон застраху» був у спадкуванні сучасних чоловіків з далеких предків, які з одним ударом знизили мамонт, перетягували тушку хвістом в печеру, гордо під рукою над їх другою половиною і відставлялися відпочивати – чекають чесно заслуженої вечері. З тих пір, поки людина приїжджає на мамонт (тобто заробляє гроші), і жінка варить вечерю (тобто, заробляє менше). Коли жінка намагається ввести маскулінову територію і розводити мамонт (тобто заробити стільки, скільки її чоловіка, якщо не більше), сімейні відносини стабільно погіршуються - рівноправність прав, але що людина згодні "тримати піч"?

5. Умань Вони насправді люблять домашню роботу.
Чоловіки часто відмовляються зробити те, що жінки вважають «чоловічими обов'язками навколо будинку»: забивають ніготь в стіну і повісити картину, закріплюють змішувач на кухні, закріплюють зламаний пилосос. Вони мають терміновий бізнес, а кран продовжує потоки. По суті, чоловіки люблять домашню роботу - через внутрішнє почуття підвищеності, приємно сліпучий самолюбов: вони говорять, без мене нічого не буде працювати тут, не буде цвяхом і не буде ремонтуватися. Чому ховаються жінки? Напевно, тому що всі термінові господарські хори утворилися в самий невідповідний момент – наприклад, під час матчу улюбленої футбольної команди (можна пропустити її?).

6. Жнівень За роки, вони люблять другу половину більше і більше.
Емоційне зростання людини відбувається поступово і досягає вершини в 40-50 років – так, принаймні, кажуть психологи. І більшість чоловіків погоджуються з ними. З роками чоловіки виявляють в своїх партнерах деякі нові, попередньо невідомі сторони їх природи; з віком є внутрішня оцінка, і чоловіки починають цінувати ті якості, які раніше ігнорувалися. Але ніхто з них не скажу до своєї жінки, "Хто, я люблю тебе більше і більше кожного дня". Що, якщо вона вважає, що він любив її менше? Немає, краще мовчати, ніж пояснити, що це не сила почуття, що змінилося, але досить його природа.

7. Про нас Іноді вони не розуміють, що говорять жінки.
Це один з найстрашніших чоловічих секретів - добре, хто в їх правому розумі припускає, що він не розумів слово про любов дружини на кухні в одному годину ранку? «Так, я розумію все», «Особливо, ви праві», ніж попросити знову і отримувати відповідь на rebuke протягом п'ятнадцять хвилин.

8. У Вони бояться жіночого водіння.
Коли жінка заходить на колесо, людина в пасажирському місці перетворюється в виправлений хлопчик. Ця чоловіча територія не призначена для жінок, і той, хто хоче розбити кордони того, що дозволено і диск не дається значною мірою. Звісно, він ніколи не відповідав його, і не слово буде виходити з його чоловічих губ. Але якщо на швидкості 30 км / год людина раптом говорить про те, що: «Привіт, я думаю, що ми йдемо занадто швидко», немає сумнівів, що він страшний до смерті.

9. Навігація Всі чоловіки таємно сниться 25 знову.
Але вони ніколи не допускають його. Для того, щоб залишити жінок з oh-sighs про швидкий час роботи, тому ніхто не буде розвивати цю тему. Звичайно, це буде краще бути 25. Ну, принаймні 30.

10. Подаруйте йому свободу і він дасть вам вічність.
Жінка, яка поважає чоловічу свободу, щиро і без другого думу (на себе, піти на футбол з друзями, піти на відпочинок окремо) має набагато краще шанс мати ключ до свого серця і ввічливості поруч з ним, ніж ревнистий жінка, яка постійно дивиться на кожен крок.