9 Secrets Жінки Ніколи не Tell Їх Чоловіки

Секрети, які жінки не зазвичай розповідають своїх чоловіків, але це люди, безумовно, повинні знати!

У порівнянні з чоловіками, більшість жінок здаються більш відкритими, чесними і розмовними істотами. Але ви не можете здивувати, щоб дізнатися, що ці повітряні істоти також мають свої секрети. Кожна жінка має таємницю, що чекає чоловіка, який може його вирішити, але лише кілька з них досягається. І хоча не так складно зрозуміти жінку, іноді вона стає складною для чоловіка.

Я вирішив зібрати кілька секретів жінок в цій статті, що я сподіваюся зробити це завдання трохи простіше.

1,1 км Ми любимо, коли людина бере відповідальність.
І це дуже важлива секрет. Ми, теж, можемо думати про речі, ми можемо планувати все ретельно і реалізувати його, але ... ми не любимо це. Ми любимо, коли людина бере відповідальність. Хоча ми майже ніколи не говоримо про це, ви повинні знати, що ми хочемо, коли наші люди роблять щось важко на власній, але тільки здивувати нас. Коли людина бере ініціативу і відповідальність, це означає, що він піклується про нас і наше життя разом. Так само, як можна часто, незалежно від того, що «це» – це саморобна торгова поїздка, ручна вечеря або план наступного відпочинку разом.

2,2 км Ми любимо здивувати.
Всі жінки буквально божевільні про сюрпризи, і ми практично завжди таємно сподіваємося, що наш партнер виявиться творчим характером, і ми зможемо принести нас на стенди якомога частіше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не треба бути дорогою – важливо. Той факт, що ви думаєте про її, візьміть ініціативу і її любов дійсно неоціненний. Довірте мене, це не те, що важко. Так, королева, бо кожна жінка заслуговує бути. Але коли вона усвідомлює, що ви намагаєтеся зробити її щасливим...

3. У Ми боїмося, що ще одна жінка.
Багато жінок боїться, що їх чоловік буде прийматися кимось іншим - кращий друг, колега на роботі, або будь-який. Причиною цього страху є простий – ми всі іноді хочемо, щоб отримати те, що не може бути наша, тому ми боїмося, що один з інших жінок буде успішним, і вона буде вкрасти серце обраного. Для нас жінки не гірше страху.

4. У Ми хочемо, щоб наші чоловіки були щасливими.
Кожен хоче бути відкритим і щирим. Не люблячі люблять бути І звичайно, ми жінки не є винятком. Ми можемо пробачити багато речей, але не криється. Неважливо, наскільки ускладнена і плутана ситуація може бути, жінка завжди слухає вас і, можливо, навіть допоможе вирішити проблему.

5. Умань Ми помітили і розуміємо мову тіла.
Чоловіки думають, що жінки мають шостий почуття, особливо коли мова йде про особисті стосунки. Ми завжди помітили і аналізуємо все, навіть найтонші деталі, про іншу людину, включаючи мову тіла наших партнерів. Ми зазвичай знаємо про його надмірну симпатію для гарної колеги - навіть якщо ми не зустрілися з нею. Якщо ми не знаємо, що це таке. І якщо жінка починає підозрювати щось, то ви можете бути впевнені, що вона буде дуже сердитися, коли вона дізнається, що ви пішли на «здоблення», що насправді не сталося.

6. Жнівень Ми згодні, що іноді наші чоловіки потрібні для себе час.
Це ще один секрет, що мало хто знає. Ми жінки, як правило, погоджуються, що люди іноді потребують перерви від нас. Ми розуміємо, що наші хлопці та партнери потребують свого особистого простору, тому іноді вони просто повинні витрачати час на друзів, дивитися футбол або грати щось. Ми не бачимо, що як проблема. Це може стати проблемою тільки тоді, коли людина повністю забуває про нас, починаючи від того, щоб провести час з друзями.

7. Про нас Ми хочемо, щоб наші друзі
Це те, що ніхто не розповість про тебе. І, звичайно, не гучно. Але це дійсно є. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. У той же час ми допомагаємо уникнути зайвих конфліктів і аргументів, навіть якщо їх друзі не люблять нас. Про нас Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Що, звичайно, тільки ми добре обслуговуємо.

8. У Що нам потрібно думати про нас.
Так як жінка говорить вам, що вона повинна бути самотньою і збирати її думки не означає, що вона не хоче бачити вас, і ви повинні негайно запакувати машину, і піти десь протягом восьми годин. Немає, вона дійсно просто намагається зрозуміти щось. Подруга або дружина хоче, щоб ви знали, що вона має важливі речі, щоб зробити, теж, і якщо вона говорить вам щось, це, ймовірно, що вона означає.

9. Навігація Ми хочемо, щоб наші люди були чесними.
Кожна жінка хоче, щоб чоловік був чесним з нею. І так, якщо ваш друг сповнений нової сукні, не скажеш її, "Ви дивитеся в ній." Тому що вона знає, що це не так. Не боїться сказати її, хоча вона отримала кілька додаткових фунтів, вона все ще виглядає чудово. Покажіть свою дружину, що ви любите її як вона. Ви можете навіть припустити, що вона підписується на тренажерний зал разом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Так, в цій статті ви дізналися про 9 секретів, які жінки не зазвичай розповідають їх чоловікам, а чоловіки обов'язково повинні знати. Так, це просто невелика частина з них, і повний список буде набагато довше. І я хочу звернутися до жіночої половини моїх читачів... що саме ви приховали від чоловіка? Я хотів би знати про це, і, ймовірно, не тільки мене!

Юлія Мельник