Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Сенсорне ставлення до малого клієнта

р.
Це був Іркутськ, далеко від 91 або 92. Група випускників факультету німецької мови провела чергову вечірку. Не дивлячись на існування пост-талона, зішкребта і на п'ятий і дівчиний сюрприз для нашої 4-річної дівчини, вона любила їх жахливо. Немає іграшок в цьому яйцекліті! Дитина була зміщена, але життєрадісними студентами, досить добре чутно на мові умовного опонента, вирішив написати лист німецьким виробникам від імені Сибірської дівчини, яка потім ця дівчина була захоплена і звучала щось, як це: Шановні дяки, які роблять сюрпризи Kinder. Я, маленька дівчина з далекого Сибіру, була дуже сильна, коли я не знайшов іграшок в яйце. Будь ласка, переконайтеся, що діти ніколи не лікуються при відкритті Kinder Surprises. І що лист був навіть відправлений.
Після 2 місяців центральний поштовий відділ отримав посилку від компанії з 10 іграшками в пластикових стаканчиках (хокольте, звичайно, не було відправлено). Я ніколи не бачив іграшок, як це знову – вони були спеціальні. І на комп'ютері на дуже білому папері - "Дівчина з далекого Сибіру". Наші іграшки для дітей по всьому світу будуються розумними машинами, але, на жаль, навіть смарт-машини іноді неправильні. Ми не хочемо, щоб ви отримали комп'ютери, і ми надішлемо вам ці іграшки. й
З тих пір, як я маю багато поваги для Kinder, і з яких причин я все ще трохи соромлюся.

Ваш текст за посиланням. й