6 порад, як жити без депресії від Sheldon Cooper

Перегляди Шелдону Про те, як можна швидко і легко позбутися від такої хвороби, як депресія

Весна – це період яскравих кольорів і море посмішок. Але часто в перші дні весняного періоду люди атакують світло-синім. Це невибагливий факт для мене, але це, безумовно, має місце в сучасному світі. Поганий настрій «запобігає» раптово і не залишає можливості «наречени» позитивного ставлення. Залишилося просто знову надихати себе, що все буде добре і жити з надії на краще. Внутрішня сила, як правило, висихає і канал «внутрішнього балансу» постійно потребує годування.

По-різному люди мають різні способи занурення: хтось знайомиться з друзями, хтось напоїть доброго вина, деякі допомагають цукеркам і морозивом, а хтось терміново потребує нової порції «попадання в любові». Ще не існує єдиної формули «щастя». Ми всі боремося за ним доступними способами. І кожен виграє найкращі вони можуть.

Наші думки Наші ідеї - причини наших дій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Позитивні думки створять щасливу «суботу». Вони можуть малювати міцність і натхнення. Кожен «так» сьогодні має щасливу «праву» завтра.

Sheldon Cooper - це самопізнання, але відповідально знає про те, що герой Theory Big Bang хоче, що має власні правила життя. Він не боїться бути різними, він використовує свої норми для «нормальної» та «адекватії». й

Ось деякі види Sheldon Cooper, як ви можете швидко і легко позбутися від такої хвороби, як депресії:

1,1 км Хтось не гірше тебе.
Шелдон Коопер: Якщо ви думаєте, що ви хворіли, думають про гіббон, то єдиний примітив, що не вважається людиною.
Якард Войтець: Що?
Шелдон Коопер: Всі інші примати вважаються гуманоїдними, крім нього. Це означає, що зооологи мали створити цілу категорію для гіббону, що робить її невеликим гранатом в цій пісочниці життя. Ось приклад волохатого хлопчика незадоволений життям.

2,2 км Ті, хто дійсно хоче, завжди отримувати те, що вони хочуть.
Лікар: Може Я запитаю вас про особисте питання?
Leonard Howsteder: Звичайно.
Лікар: Вам подобається мені. І як ви отримали дівчину як Penny?
Leonard Howsteder: Ху? Ви знаєте, що? Я просто мене.
Sheldon Cooper: Я б'ю тебе. Я покажу вам, як він зробив його: він безглуздий і безглуздий. У урологічних умовах він був наркостійним стафілококом, і вона була уретра, яка не могла протистояти йому.

3. У Ви можете вижити за будь-яких обставин.
Leonard Howsteder: Але якщо ми вдарили астероїдну, ви загинете занадто! Чи не це?
Шелдон Коопер: Я не знаю, я розумний і немовний, я з'яснюю щось.

4. У Неймовірне почуття гумору може врятувати вас в будь-якій ситуації.
Шелдон Коопер: Вибачте, але я не маю ніяких інгредієнтів для чаю Маслала.
Rajesh Koothrappali: Не хвилюйтеся.
Шелдон Коопер: О, прийти на. Я повинен зробити вас чоловічим чаєм. Ну, у мене є все, крім насіння кардамону. Ви можете мати їх з вами?
Rajesh Koothrappali: Я пішов з турбані.
Шелдон Коопер: Тоді я зроблю англійський чай. Вони руйнують вашу культуру, тому вона відчуває себе таким же.

5. Умань Уміння знайти компроміси - це право на щасливе завтра
Penny: Я зробив щось stupid. Ти зробив щось ступеню. Чому ми не знаємо, що ми навіть і продовжуємо?
Шелдон Коопер: Я нічого не зробив.
Зробимо компроміс.
Шелдон Коопер: Я вже пішов до нього. Я хотів би визнати, що ви зробили щось ступеню.

6. Жнівень Оптимістичний погляд на світ дає можливість «попередити» будь-яку проблему.
Ramona Nowitzki: доктор Коопер, я повинен сказати, ваші друзі витягують вас назад.
Шелдон Коопер: Я віддаю, що я тягнути їх вперед.

Кожна людина має власний шлях самопізнання і саморозвитку, але мета – бути близькими близькими і відчувати себе щасливим. Він банальний, але доречний практично всім. Депресія характеризується тим, що вона вбиває віру в «мору», і без надії ми не досягнемо бажаного результату. Подумайте про це після іншої втрати міцності та настрою, вам буде комфортно в цьому стані? Чи буде вам натхнення, потрібно зіткнутися з проблемами завтрашнього дня?

Список приємних речей і моментів. Переглядайте свої бажання з-за кордону. Не знищуйте віру у людей та їх щирість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Великий Bang Теорія може зануритися на свій шлях до ідеального «домолотного». й

Марина Познякова